Idag e jag en gnällkärring igen!

Dagens vikarie
För en tid sedan hade vi en vikarie,och nej, det e inte henne jag nämnde tidigare, det finns ganska många rötägg konstigt nog me tanke på vad det kostar att ta in dom!

Den avdelningen som hade henne då va iaf inte nöjda. En av (många) sakerna hon hade gjort va att skälla på stackars helena för att hon inte fick någon vegetarisk mat... Efter detta så meddelade vi att vi inte ville ha henne igen...

Vem tror ni droppa in till mig idag? DET VA HON! Och tro mig, jag försökte vara positiv... Men hon lyckades iaf beté sig som ett j-vla stolpskott!


¤ Hon började dagen med att sparka en fotboll i skallen på ett barn (japp hårt skott mitt i pannan!), hon stod en meter ifrån så frågan e hur man lyckas med detta!

¤ Sedan frågar hon två kollegor till mig med hur lång tid det skulle ta om dom va änkor, innan dom lägger ut en kontaktannons! Detta vill hon veta för hon skriver en pjäs om detta... E typisk dramafigur...

¤ Hon skulle ju abslut inte betala någon mat (20 kr), för hon hade ju med sig sin vego-matlåda idag! Ändå sitter hon där o smaskar o vill ha receptet på hur potatisen e gjort! haha

¤ Jag tog mellanmålet (thank you sandra att du kom in o hjälpte mig, du är en räddande ängel!), under tiden jag sitter där kommer vikarien o frågar om hon ska ta disken sen, "jätte bra" säger jag "Jag säger till när jag e färdig och du kan göra det"...ändå e hon inne o drar i disken titt som tett...Sen vill hon ha mellanmål. Jag har inte hjärta att neka henne, klart hon kan ta en tallrik fil (dumt gjort! jag måste klippa banden med mina sympatikänslor någon dag)... Då äter hon den i hundra år och hoppar helt över att ha kolla till de barn som inte äter mellanmål som faktiskt va hennes uppgift...

¤ Ätit klart, ber henne ta disken. "Ja absolut, ja ska bara göra klart det här födelsedagskortet till min vän som fyller 18, ni har så fina saker här på dagis!.........."
Då rann bägaren över... "Det här är en förskola, det finns inget som heter dagis (och har aldrig funnit heller för den delen!")

¤ Hon sitter kvar och skissar på sitt kort lääänge...jag springer runt med mungiporna i golvet samtidigt försöker jag va trevlig och social mot det föräldrar som kommer och hämtar sina barn! Efter en stund går Sandra fram och säger till henne att det är hög tid att ta disken nu för både sandra och jag slutar snart!

¤ Hon diskar i 45 min!

Jag jobbar över 30 min (som vanligt)...gick hem i ösregn utan "parra"!



Det är ingen idé att jag någonsin tar in en vikarie igen för dom bara stressar upp mig och gör mig sur och gnällig...ändå så har man ju inget val ibland!



Nu ska jag gå och skära halsen av mig...

Kommentarer
Postat av: elizabeth

Fy fan, vilken bitch!!! Gud så irriterande.. Du måste lägga upp bilder på din shopping=)

2008-11-01 @ 22:54:27
URL: http://straawberry.devote.se
Postat av: amsibamsi

Blir så glad när folk håller med, det betyder att jag inte har överreagerat o inte är fullt så gnällig som de verkar! Shoppingen fixar jag på direkten!

2008-11-02 @ 12:40:04
URL: http://amsibamsi.blogg.se/
Postat av: xonx

Bra blogg :)

Besök gärna min fotoblogg.

Följ den gärna bloggen via bloggkoll.se



Xonx

2008-11-02 @ 12:46:12
URL: http://xonx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0