Idag fyllde mormor 93 år!

Idag fyllde mormor 93 år, och vi skulle fira henne! Jag hade (som vanligt haha) enorma problem om va ja skulle ha på mig... Det är alltid lika svårt! Men till sist löste det sig, dessutom hitta jag ett par super snygga skor i garderoben som jag nästan hade glömt bort! hihi



Det jobbigast när man inte vet va man ska ha på sig e ju att det inte räcker med att se kläderna på galgen, man måste pröva dom! om och om igen...o helst ta kort också (men den förträffliga uppfinningen själv utlösaren)! haha

Kom inte o säg att det bara e jag som fjantar mig såhär. Jag vet att jag inte e ensam om problemet...jag känner till o me folk som e värre! En kompis till mig (nämner ej något namn på den) hon brukar lägga sig på golvet o grina för hon inte vet va hon ska ha på sig :) Så kan det va!

Vi drack lite skumpa hos mormor, sedan gick vi till Lokal och åt. Jätte gott!


Scorette är en stor favorit i höst!

Nu är hösten snart här, och det är dags att dra på sig stövlarna igen! Jag har redan hittat nya favoriter som jag bara måste köpa...men man kan ju inte få alla...men kanske några av dom iaf!!!!




Tycker du dom va fina? Vilka va finast?


______________________


Ibland får man va lite slug o komma med en vit lögn

Igår va jag på kräftskiva i stuvsta. Roger hade köpt 7 kg kräftor o det kändes som jag åt typ 5 kg av dom :) Så himla gott! Jag är helt tokig i allt som har me skaldjur att göra!!!
Christian´s lillasyster åsa tycker kräftor typ e det läbbigaste som finns. Hon hade tidigare samma dag varit i huddinge för att titta på EMD, men mest då spana in Danny som hon fallit för en aning haha... Jag satt brevid henne igår, o surpla i mig kräftor medans hon tugga på en hamburgare. När hennes hamburgare va slut la jag en kräftstjärt på hennes tallrik, o sa att Danny tycker det e jätte gott me kräftor, o att alla tre grabbarna i EMD brukar äta det! ;)
På det viset fick jag i henne 8 kräftstjärtar och 2 klor...hihi...va grym jag e, men hon erkände att hon tyckte det smakade bättre o bättre ju fler hon åt!

Jag hoppas verkligen att Danny äter kräftor, annars får det ses som en vit lögn :)

I know you want me!


Det verkar som bloggen är igång igen...

Nu har jobbet kommit igång ordentligt, satt igång me inskolningar och e helt slut när det nu äntligen är fredag! Det är väl så det ska va? Kul är det iaf.
Imorgon ska ja på kräftskiva i stuvsta, och på söndag ska jag fira min mormor som fyller 93 år!

GODNATT!

sommar minnen...


En dag som va så skön i somras.

En dag i somras vakna jag och det va toppen väder. Jag o Christian visste inte va vi skulle hitta på, men vi började knalla...tänkte att vi ringer Rasmus o kollar va han har för sig, tänkte kanske knalla förbi hans hamn på djurgården och kolla va han hade för sig. Isället ställer han frågan Var är ni? Öhhh, götgatan Gå till slottet så hämtar jag er där om 15 min! O det gjorde han, med nya ribb-båten. Och så åkte vi till fjäderholmarna och åt glass i solen!

Den där båten kunde gå i över 50 knop, men det va sjukt höga vågor så jag dog typ vid 30! Skrek som en stucken gris och trodde jag skulle flyga i vattnet!

Det va kul!

Jag ska bli gudmor!

Nästa söndag ska lilla Isabelle döpas, och igår blev jag tillfrågad om jag vill bli gudmor!
Jag blev super glad :)

Världens sötaste! Vem tror ni det e som köpt de tuffa hello kitty brillorna till henne, självklart hennes tokiga faster :) hihi
Hon e inte speciellt förtjust i dom än, men det kommer säkert me tiden!

Va på Brio o köpte in material till förskolan förra veckan. Då fick jag syn på finaste dockan, den va jag ju tvungen att köpa till henne!

Va man ska hitta på i dop-present har jag inte kommit på än...och det kan jag ändå inte avslöja här, eftersom min bror är en flitig läsare här :)

överskotts kilon efter sommaren...

Tror de flesta känner som jag...att man har gått upp en del över sommaren! Jeansen går nätt o jämt igen, men dom e allt annat än bekväma! Förra veckan började jag dessutom misstänka att folk går och tror att jag är smyg-gravid bara för att jag e så småfet o försöker göra mitt yttersta för att dölja det med kläder som absolut inte stramar åt runt alla bilringar...

I söndags va jag o bada me Jane och Michaela på eriksdalsbadet, vi lekte runt i rutschkanorna i några timmar o brände säkert en hel del ett på det. I tisdags va det raka vägen till mitt kära "friskis o tjockis" för att förlänga kortet...gympa-pass direkt efter jobbet... Efter fem min kom jag verkligen in i det, tyckte det va as kul, hoppa o studsa o tyckte det va skit kul! Tie minuter senare låg som som en överkörd padda på golvet och pusta efter andan när vi skulle göra situps, armhävningar o andra dumheter! Det va ren tortyr...
På onsdagen vart powerwalk med michaela runt årstaviken... Gick till o från jobbet igår, gick hem idag...

Jag har ont i rumpan!!! träningsvärk tror jag det kallas! Och det är inte min grej!!!

Men magen ska väck!

träffade marie...

I veckan träffade jag Marie efter jobbet. Vi gick o fikade på frapino sedan tog vi en lång promenad...o till slut hamnade vi utanför gina på götgatan (den bästa gina om ja får säga va jag tycker). hehe Och då va man ju bara tvungen att shoppa lite ;) Fick tag på bla detta:



Hittade även ett par super snygga svarta tights med dragkedjor på sidan om vaderna, o svarta spets sprumpbyxor...

Fått komplimanger för rubbet! Dessutom förälskade sig marie också i den randiga tröjan och gick o köpte den direkt när hon fått lön! Nu e vi båda randiga o snygga :)

Såhär ligger det till!

ojojoj...om ni inte märkt det så har den här bloggen tagit ut lite extra semester ;) Har fått en hel del klagomol fr alla möjliga håll, o alla undrar varför?

Jo, svaret är enkelt. Det har inte känts lika kul längre och då försvann andledningen till att fortsätta. Däremot har bloggen absolut inte försvunnit, den har bara tagit som sagt en väldigt lång semester

Men när du minst anar så kommer den vara igång igen...kan ske vilken dag som hellst...

Nu vart jag faktiskt riktigt sugen på att skriva ett inlägg..haha :) Ha det bra tills dess!

Naglarna är fixade!

Alltid lika skönt med ny-fixade naglar. Hade inte tänkt ta ner längden så mycket, men dom va ju på tok för långa... Så rejält ned kapade vart dom, men fräscha som få! :)



Bildkvaliten vart inte så bra eftersom jag tog dom me webbkameran.
Dom är iaf pärlemorfärgade med gul-vita blommor, lite svart och guld-glitter strecka...sånt jag gillar..haha

Korta och praktiska för att sätta igång att jobba på måndag, JIPPI!

Vissa saker bara måste man göra...

Idag är det så synd om mig... Solen skiner och allt skulle kunna va toppen... Jane och Micheala fråga om jag ville följa med till smedis för att bada o dricka rosé hela dagen. Det lät väl kul? Men jaa va tvungen att svara super vuxet...jag har tvättstugan...och så lite larvigt...sen ska jag gå o fixa naglarna! haha Hoppas dom vill gå o bada med mig imorgon! Nu ska jag springa ner o hänga tvätten, toppen toppen! det e ju sååå vansinnigt kul att tvätta!!!

PUSS PUSS!

livet på landet förra veckan!


Gårdagens outfit :)

Igår va jag på allsång på skansen (sista gången för i år :( )
 Och såhär fin va jag då ;)



lady gaga på grönan!

I söndags va Lady Gaga på grönan, och jag lika så! haha
Det va över 20 000 andra människor där också, som inte kunde låta bli att trängas med mig...tur att man har vassa armbågar ;)




Galen artist, med tokiga kläder och gillar att visa upp häcken...hon menade på att nu har hon lyckats och då tänker hon minsann göra det i underkläderna....jajjaa...bra va det iaf!

latsidan...

PGA semester så ligger jag helt otroligt mycket på latsidan, och gör så lite som möjligt framför datorn. Händer så mycke kul hela tiden och vädret är underbar. Kameran år iaf i flesta fall följa med, så ni får, när tillfälle ges, bild uppdateringar!

Mitt alanya 09

Femte gången jag och emelie åkte till alanya tillsammans, och det här va nog den roligaste gången!


Det börjades redan på arlanda... Emelie är sjukt tråkig att flyga med, hon sover jämt! Från start till landning. Så jag ger henne en deal, sup mig under bordet, o du får sova! Fine säger hon, så börjar vi hinka vodka redbull på arlanda... När det är 20 min tills planet går hör vi våra namn ropas upp i högtalarna...attans också! pinsamt...vi gör ett försök att slurpa i oss drinkarna...där hörde vi namnen igen, och denna gången avslutade dom GENAST! sorry...vi är påväg! hehe Det va ingen fara, planet startade innan tänkt avgångstid. Emelie va inte alls trött, istället beställer vi in 4 cosmopolitan... Flygvärdinnan (fast manlig, va heter det då, flugherren?) tvingar på oss en påse ostbågar för att han tror vi ska kollapsa...det kan ju han önska, vi va vakna hela vägen! Emelie stoppa upp en ostbåge i näsan, det va skoj! Eller hur? Sen la hon den på en servett...inga konstigheter. Fast det hade ju jag helt glömt fem min senare "Va har den här gjort för ont?" säger jag och kastar in den i det bottenlösa gapet...emelie skrattar så hon nästan kissar på sig! Första fattar jag nada, sen tänds det ett lyse...men då är ostbågen endast ett minne blott... ack så det kan gå...



Vi träffade jätte mycke trevliga människor, och dom flesta va såklart fr sverige. Åkte på båt-tur, festa varje kväll, sola varje dag, blev bjudna på en otroligt fin middag i en väldigt väldigt fin takvåning i alanya, va på beach party, dansa på baren,  skumparty (emelie har dom bilderna, kommer förmodligen senare)...vet inte vad jag ska skriva för det är omöjligt att få er att förstå hur kul det va! Varje kväll va en fest och varje dag va en ända lång förfest!


Jag kan avsluta med att säga: Om ni hade hälften så kul på er semester som jag hade på min så är ni nog super nöjda!

RSS 2.0