Tänk positivt så blir det positivt

Mina fötter är helt slut...jag har julklapps-shoppat me christian! Nu är jag nog snart klar med hälften av alla presenter :)
Inskolning idag, hade bara lite visning och ren info för föräldrarna. Va en super söt liten prick som precis lärt sig gå! Men en tuff vecka blir det...michaela va tvungen att gå efter rasterna, hon är super förkyld och febern gick inte att hålla borta me treo längre. Hoppas hon mår lite bättre imorgon iaf!

Nu sitter jag här och snörvlar efter att jag fått i mig en supersmarrig Delizia (pasta-rullar me ost skinka zucchini och basilika). Ikväll ska hälla i mig brämhults apelsin och jordgubbs juice och hoppas på att c-vitamin kicken ska slå ut förkylningen som smyger sig på idag! Man kan ju allt försöka :) Skulle michaela ha smittat mig skulle jag ha insjuknat redan i helgen eller förra veckan, det här är bara ren trots av kroppen för att det är måndag, säger vi iaf!

Sånt här skit tror jag inte alls på!

Ikväll ska jag titta på ullared, csi och paradise hotel. Imorgon ska jag ha träningsvärk i kinderna av allt smajlande till de nya föräldrarna haha Bättre än ingen träningsvärk!
Ha en underbar kväll!


Kommentarer
Postat av: Frida J

SV: Hihi! ;D Vi har inte bestämt vart vi ska åka än, vi vill ha lite stålar först vettu. ;) Det körde in en bil och han som satt i bilen sa att han hade gått på Dalarö Skola som barn och dem hade åkt till Kreta!



Nu har jag Photoshop och jag kan börja med din header! Skicka gärna över bilder som du vill ha. Vi kanske kan prata om hur du vill ha det när jag har fått bilderna, via telefon?



Kram Frida

2009-12-07 @ 20:21:28
URL: http://fridajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fin blogg du hade och tusen tack för din kommentar :)

2009-12-08 @ 16:18:52
URL: http://tiokvadrat.blogg.se/
Postat av: Frida J

Svar: Okej, synd att den är trasig! Vilken smart och omtänksam taktik, haha. :D Ja det var så jag tänkte, man förstår mer och det är lättare att förklara hur man vill ha det. Ja, man kan ha en bild som bakgrund. Bra bra! Du brukar inte vara snål på ideer! ;)



Kramis

2009-12-09 @ 18:20:34
URL: http://fridajs.blogg.se/
Postat av: Frida J

SV: Moahaha, jag är ond! :D

2009-12-09 @ 18:30:22
URL: http://fridajs.blogg.se/
Postat av: Frida J

SV: Ja, gissa om jag blev suktad av dem! VAD ÄR RECEPTET? :DD blink blink Den där vita chokladen blev pricken över i:t!

2009-12-09 @ 18:31:44
URL: http://fridajs.blogg.se/
Postat av: Frida J

Sv: Haha, okej. :D Då ska jag också fuska. Hur länge stod dem i ugnen, var glasyren på då? Hur fick du på glasuren då? :P

2009-12-09 @ 20:51:33
URL: http://fridajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0