Dalarö

Hejsan. I Lördags åkte jag och christian till Dalarö. Vi mötte upp Frida och hennes kompis sara och gick och bada på schweizer-badet. Det va jätte mysigt och jag badade faktiskt! Men det va kallt...

Sen skaffade jag mig en ny solstol!

haha Jätte skön, alla borde ha en sånn...

Ni får fler bilder o info en annan dag för jag ska kast mig i säng nu. Imorgon är det allsång på skansen, och den här veckan ska jag minsann va där!

Ha dé ♥


nya hårlängden...

Jane klippte mitt hår igår... 2 dm kortare, inte ett slitet strå kvar på knoppen, men det är ju kort som satan!
Bild bevis


Men jag måste erkänna va skönt det är att ha kort hår! haha Fast jag ska absolut spara ut igen, och jag hoppas det går fort... Jobbigare med långt, men f-n så mycke snyggare!

Utnyttja värmen till max!

Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag...men vet ni vad, det är fredag! Gud va skönt!
Efter jobbet mötte jag upp Christian och vi gick o köpte present till Annica. Efter det har vi ätit på kolgrillen och nu är jag hemma...
Imorgon ska vi åka till Dalarö. Jag om på att jag vi kunde ta båten/färjan ut dit som går där nedanför Grand...har sökt på nätet och ringt och ringt...nu har jag fått reda på att det inte går någon båt till dalarö fr stan! Båten som det står Dalarö på heter bara så, den går inte dit, ologiskt va? Helt "kocko bängo" tyckte jag iaf...
Så vi får ta oss ut dit på det omysiga och absolut inte charmiga viset istället...pendeltåg och buss... Men men, det blir bra när vi är på plats... Vi tänkte leta reda på någon mysig badplats, ta me oss lite picknick och rosé, sen knallar vi upp till min pappas hus vid halv fem rycket och duschar och snyggar till oss. Sen blir det mys kväll där, fira annica, grilla kanske och förmodligen massa sol och bad!

Det ska bara bli varmare och varmare i helgen, så utnyttja sommaren medans den är här! SITT INTE INNE!

Dagens outfit!


Tunika fr vila

Idag har jag gjort något jag inte gör i onödan, och absolut inte ofta. Jag har klippt håret! På arbetstid dessutom..haha...smet in på för middagen me Jane, så fick hon gå lös me saxen... Jag fick övertala henne att göra det. Jane menar att hon inte har problem att klippa någon annans hår, men att klippa mitt hår är det samma som att klippa av typ mina fingrar...och det är sant! Fånigt va? Men jag tycker det verkligen suger att klippa håret, då har man ju sparat helt i onödan! Så blir det kort och fult! Nu är det friskt, och inte några slitna hårtoppar, hon tog nästan 2 dm... Om ni har tur får ni se en bild på min snaggad skalle snart...

Midsommar bilder

Jag låter bilderna tala för sig själva... :)






Det var en underbar helg om man säger så!

aqua - back to the 80´s

Dom är tillbaka...AQUA! Är det bara jag som tycker det är kul att aqua låter precis som dom gjorde när man senast hörde dom (fast man inte hört något fr dom på flera år), o ändå gillar jag låten! haha



Vad tycker du? Lite fantasilöst möjligen...

Dagens outfit såklart!



Midsommarbilderna fr marie har inte kommit än, ni får ta del av dom så småningom... Imorgon ska pappa hjälpa mig och christian med skåp fr ikea vi länge längtat efter att få upp. Äntligen ska vi få undan kläderna! Kommer bli jättesnyggt, vita stora hög-glansiga luckor! Ni får så småningom se även det i veckan!

Söt eller knäpp?

Igår va jag inne på HM, det va rean som hade börjat och allt va huller  om buller...men helt plötsligt ser jag en klänning...den är inte på rea sidan, men det gjorde inget. Jag såg den här...



Och jag spegla mig och spegla mig...christian tyckte klänningen var skit ful, men jag tycker den va super söt o alldeles underbar! Jag kan verkligen inte se när jag ska ha den, men den va u så fruktansvärt söt att den va tvungen att följa med mig hem!

Jag kanske är lite knäpp, men jag tror faktiskt alla flickor vill ha en ballerina/prinsess- klänning!

Det vidrigaste jag vart med om på väldigt länge...

Jag har i flera år haft folk runt omkring mig som råkat ut för en sak jag alltid varit rädd för...något som enligt (michaelas-)forskning händer varje människa minst var 30 år... En f-cking j-vla fågel la en bauta skit hög på mitt lår!

Så ÄCKLIGT!!!

Jag va på jobbet, låg på en filt i gräset och gosa som bäst me en liten gosi-gosi unge. Ska sätta mig upp, lägger handen mot benet, då känner jag det! O det va ju ingen liten plutt heller, måste ha kommit fr en albatross! typ...haha...när jag står och försöker tvätta av det kommer en liten tre årig tjej in... hon ler och säger att det inte gör något o skrattar! Jag frågar henne om det lucktar, hon svarar "nej, men det är äckligt!" haha



En underbar helg!

Nu är jag hemma efter en helt underbar långhelg på landet. Vi har haft det så toppen! Grillat gott, festat hårt, fiskat, plockat blommor till midsommarkransar som vi sedan gjorde, fixat midsommarstång som vi dansat runt, solat, badat och spelat massor me spel... Bilder fr midsommar firandet kommer så snart Marie har mailat över bilderna!

Nu ska jag bara sjunka ner på soffan och känna mig riktigt nöjd!

MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR!



Ligger för tillfället på soffan och knepar och knåpar över vad vi ska äta på landet i helgen, inköps-listan ser ut att bli lååång! haha Man vill ju ha lite av allt, och att ha för lite är min mardröm! Drar ut på landet vid elva imorgon bittI, hoppas verkligen på toppen väder så man kan bada lite, för poolvärmen är på! Men visst kan man bada när det regnar, det är skönt!
Nu ska jag epilera bena så jag slipper skämmas för sånt jag snabbt kan ändra på när jag glider i bikinin...
Ha en underbar midsommar det tänker jag ha! (oavsett väder)!

Naglarna är färdiga för midsommar!



Igår när jag kom hem fr jobbet drog jag fram alla lack och började spåna igenom vad jag va sugen på...man vet aldrig hur det slutar! Resultatet vart Ljusrosa glansiga naglar, med sne-målad tipp, guldfärg och silver glitter, sen vita blommor på lill- och ring- finger, och även på tummen! Fint?

Det kan jag roa mig med en kväll i soffan :)

Odd Molly is sooo sweet!



Kaxigt? nä, uppenbart! Jag har stort "vill ha begär" till ALLT på bilden...

En liten saga om mina tankar som svävar iväg....
Tänk när jag kommer ut till landet på torsdag, det är strålande väder och jag bestämmer mig för att ta ett dopp i poolen. När jag tar bort poolskyddet tappar jag hakan, vad är det jag ser??? Poolen är fylld av glittrande guld och ädelstenar! Jag kliver ut på trampolinen och gör ett tappert försök att lika Joakim von Anka när jag dyker i, svanhoppet förvandlas på vägen ner till vattnet till ett magplask, men ojojoj va odd molly kläder jag kunde köpa!

Är det bara jag som drömmer mig bort på det här viset? Stackars er i sådana fall!

Csi kväll är det bästa!

Måndagen avklarad och två arbetsdagar kvar den här veckan. Otroligt nog gör solen ett otroligt fransteg nu, helt i onödan! Den behöver inte skina förens på torsdag! haha

Gick hem fr jobbet, tog en dusch när jag kom hem, åt köttbullar o makaroner...o det skulle nog sitta fint me en muffins lagom till CSI!

cupcakes alá amsi!

Cup-cakes - Fluffins - Amerikanska muffins ...ja, kärt barn har många namn -you name it!



Dessa bakade jag färdigt alldeles nyss, och dom vart underbart goda! Jag va jätte sugen på choklad och det är dom verkligen fyllda med. Choklad muffins med lite apelsin i och med hackad mörk choklad i smeten, sedan la jag i stora bak-nougat bitar i varje muffins, och sedan choklad glasyr, nonstop och till sist en kristyr blomma (ej choklad i den inte!) Gott, jätte gott...man kan äta en, sedan mår man lite illa...emelie skulle nog få i sig tre!

Dom vart alldeles underbara! Men nu har jag ätit en, och christian vill inte ha...han gillar inte sånt...trist...blir mer till mig då säg! Men jag bör inte äta massa sånt... Ska träffa mamma på torsdag, hon blir alltid glad av något gott iaf!!! Får se om dom håller sig fram till dess...men jag bör ju kunna frysa in dom utan glasyr, och sedan tina dom för att lägga på det när jag ska ge dom!

Då har man fått söndagen att gå, och den här veckan ska jag bara jobba tre dagar!!!


Kattmjäll?

Jag har ett i ett par månader lagt märket till att lilla stackars Doris har nått "vitt damm" i pälsen...vi har kommit fram till att det måste vara mjäll. Hon verkar inte må dåligt av det, men det är ju inte meningen att hon ska ha det! Jag hade inte velat ha det. Så igår gick vi till djuraffären o förklara hur det låg till...vi fick för 120 kr ett schampo som skulle hjälpa...

Så idag har Doris fått duscha!



Hon vart ju inte speciellt lycklig av det, men inte arg heller. När jag löddra in hennes päls kände jag igen doften, Tea tree oil, haha samma medel som jag har i min nattkräm mot blemmor och annat jag inte vill ha, och tydligen hjälper det på mjäll också! haha. Doris knallade runt o skakade på tassarna i några timmar. Nu äntligen börjar hon se ut som sig själv igen!

Veckans tidigare shopping


Tunika/klänning och jeans leggings (med bakfickor!) hitta jag på Vila. Jätte nöjd!


Den här klänningen hitta jag på Hm och pröva inte förens jag kom hem...jag drömde om super söt gå till stranden/åka båt/liten shoppingtur chick! Resultatet vart KORV! Fungerade ju inte alls på mig... Så jag skulle gå o lämna tillbaka den, men på väg tillbaka till Hm passerade påsen jobbet. Där Jane pröva den först, men hon upplevde samma sak som jag. Men Michaela vart super söt i den och såg genast andvändning av den eftersom hon drog till Italien igår. Så där va det avklarat, klänningen fick en ny användare snabbare än snabbast!

Kanska ska man bli säljare? haha nä...inte min grej tror jag.

Söndags regn, men visst blir mer (nyttiga) saker gjorda då!

Det regnar fortfarande, helt otroligt! Och idag har vi haft stor städning här hemma och tvättstugan...inte speciellt lajbans, men tyvärr nödvändigt. Vi har fått bort två flyttkartonger till...det tar sin tid. Och nu när det är rent o fint så har jag dragit fram massa roliga recept jag sparat och klurar på vad vi ska äta på landet under midsommar helgen. Sånt tycker jag är jätte kul! Mycket grillat, jordgubbar, och "plockmat"...lite buffé! När man är på landet ska man äta, bada, äta, sola, spela kubb, äta, spela kort...och äta! Och så klart dricka, vi får se va marie och fredrik hittar på för kul i dryckesväg!

Igår så åkte vi och träffa fredde och elsa och några av deras kompisar som skulle spela bowling. Christian spela lite bowling men jag va (med risk för att låta som en stoppig bimbo) för rädd om mina naglar för att utmana ödet! Kvällen vart tidig, så det vart mys i soffan me ostbollar (stor favorit för mig om ni missat det?) och film.

Allsång på skansen 09


Jag hoppas ni förstår att det här är något jag inte tänker missa ;)


ikea bråkar med mig...

Tillbaka fr Ikea men utan rullgardinerna "tupplur"...den storleken vi skulle ha va slut i vitt, är inte det typiskt??? Och självklart kommer den in imorgon! Ser det ut som jag har lust att åka dit då igen? Dessutom är det söndagsnöjet tvättstugan som gäller imorgon...

Strax ska vi äta revbenspjäll och smaskig potatis, sen får vi se om det blir någon bowling...regnet har öst ner hela dagen...det är bra för potatisen! Och tänk va grönt och fint det blir till midsommar!!!


I WANT THIS!!!


Jag vill ha!
Men dom ska tydligen va hårda i hälen...ska man va fin får man lida pin!!!

LÖRDAG!!!

Dåligt uppdaterat som bara den...jag vet! Men jag har inte haft tid, inte för att jag haft fullt upp direkt men tiden har gått åt till annat ändå...
Veckan har fyllts med personalfest, planeringsdag, shopping o lite annat... Idag är det lördag och jag och christian ska göra det alla svenskar gör på lördagar när vädret suger, åka till ikea! Vi ska köpa rullgardiner! Efter det kanske vi ska möta upp fredde o elsa o spela bowling, man får se hur det går me naglarna! haha

På fredag är det midsommarafton, och då ska jag va på landet. Vi har lagt upp det så att jag och christian fixar maten o marie o fredrik fixar drickat ;) Hoppas det bli kanon väder så man kan bada i poolen och grilla massa!

Igår så körde jag över alla bilder fr gamla datorn till den nya (alla jag kunde hitta iaf!) SÅ nu har jag äntligen alla gamla bilder jag saknat!

Nu ska jag titta på CSI!


En god duschkräm förlänger livet!

Idag har det varit en helt vanlig måndag...jobbat...måndagar är ju extra sega, men det gick bra. Jag skulle ju träffa emelie efter jobbet, så jag hade nått kul att se fram emot! Emelie tog me sig alina också, det va kul. Emelie köpte ett likadant barbie-rosa läppstift som jag :) Skit fint ju! Sen gick vi til Max (emelie´s näst bästa restaurang, hennes stora favvo är taco bar..haha..), tjejerna åt hamburgare, men eftersom jag hade kvar pastasallad fr igår så tog jag bara en milkshake. Köpte en bh på lindex, men någe mer shopping vart det inte, däremot köpte jag en super smarrig duschkräm igår jag bara måste tipsa om



Den doftar persika, vem gillar inte det? När vi skulle gå ifrån max så vrål stirra dom som satt brevid oss, och jag är nästan säker på att det va mina knallrosa läppar dom spana på. Inte för att va sån, men dom lös ganska rejält....haha... 

Idag fyller Annika år, jag har precis ringt o grattat! Ikväll är det mitt favorit tv program, CSI...jag och Cristian kommer sitta som klistrade framför tv´n!


dagens middag

Dagens middag blev en kyckling pasta sallad med massa gott i!



Det va: pasta, grillad kyckling, majs, ägg halvor, oliver, feta ost, stora kapris, avokado, tomater,prosciutto skinka...ja massa gott...o en dressing jag gjorde med olivolja, dijonsenap, persilja, pressad citron och italienska salladskrydda!

Till det serverade jag vitlöksbröd, man ska inte leka för nyttig vet ni ;)

Nytt läppstift!



Köpt ett nytt läppstift, riktigt ljusrosa! haha Ringde Emelie o berätta om det och utan att ha sett det så har hon redan bestämt att hon ska ha ett likadant! haha Så imorgon ska hon och jag vända upp på stan när vi hittar ett till henne!

Dagens outfit!


Body - HM
kjol - jane norman
skor - replay (men dom hade inte kommit på än)

RÖSTA!



Idag har jag varit och röstat, och jag hoppas verkligen att du har gjort det samma!

Mmmm

Hejsan...jag veeet...uppdateringen har varit jätte dålig, va en hel vecka sedan jag skrev! Men hela veckan har varit dödstråkig o så långrandig att ni hade bara ratat att läsa ändå för det inte fanns nått kul...orka läsa en blogg där det står "Hej o god dag, idag är jag jätte trött o jag har nedräkning till semestern just nu är det ** arbetsdagar kvar!" TRIST! Så jag har skonat er fr det varsegod! Istället kan ju nu ta fram guldbitarna ni missat!
I tisdags hade vi sommarfest på jobbet, regnet öste ner..haha...ja ni hör hur det låter! Jag antar att det va detta stohej som fick resterande av veckan att kännas som en evighet!

Restaurang dagarna i kungsan ons-sön...varit där en del o smaskat i mig massa mat o drinkar... Förra året stod jag, Jane och Christian och drack goda drinkar samtidigt som vi hängde över andras skaldjurs platauer, vi ville så gärna va me o smaka! I frdags gjorde vi det, super smaskigt, men vi frös som bara den!




Nu har vi äntligen ätit det, skaldjur kan man ju inte å nog av. Iaf inte jag!

RSS 2.0