Alina 23 år!

Igår firade jag Alina på Patricia! Va jätte trevligt! Sen gick vi till Huset i gamla stan o festa vidare!



Blev ingen bild på mig i kläderna som jag äntligen valde. Men jag hade på mig svarta shorts med hög midja, glansiga strumpbyxor, nya ljusbruna skorna fr bellé, o en korallfärgad tubtopp! Håret va lockigt...

Mådde otroligt nog väldigt bra idag, fast jag har hemskt ont i fötterna! Idag har vi tvättstugan o jag har nyss sett att det va Ellenor som vann robinson...dåligt...
_____


Om man får i sig tillräckligt mycke bubbelvatten och coca cola innan man hinner känna efter hur man mår så kan man rädda hela dagen!

_____



Idag är det morsdag, och klockan fem ska jag äta middag me mamma o mormor på Grand! Ska bli gott, hoppas jag inte tar wallenbergare....haha...den är väldigt bra där!

Fint väder är det också, svettas ut alkoholen! GULLIGT! :)


Smaka på STHLM



Det är väl ingen som missat att den 3-7 juni (nästa vecka alltså) sätter restaurang dagarna igång i Kungsan, alltid lika mysigt. Hoppas på toppen väder!

FASHION AGAINST AIDS!

Underbart väder och jag har precis varit nere på stan. Lämnat in mobilen på lagning och lyckades shoppa lite...hehe... Meningen va att jag bara skulle få shoppa om jag hitta något som kunde lösa kvällen klädångest. Men när jag va inne på Hm så fick jag syn på deras "AIDS kampanj toppar", och självklart kunde jag inte motstå att köpa två...



Dessutom har jag o Michaela letat som idioter efter den där krämen fr veet som sägs motverka inåtväxta hårstrån, min hårspray va slut o det där är den bästa och på duschkrämen stod det en så underbar text på baksidan att jag va tvungen att köpa den o se om det fungerar...haha.. Så här stor det:

"Unna dig en duschstund och känn den feminina doften av vit kalla. Den exlusiva fuktgivande creme oil formulan är berikad med dyrbart diamantstoft som utvecklas till ett skimrande lödder som gör din hud mjuk och vacker. Känn dig pånyttfödd! "



Det där lät väl underbart :) Nu ska vi se om jag ser ut som en barnrumpa när jag duschat klart! :)


Vad ska jag säga, det är fredag!

FREDAG!!!

Efter jobbet knalla jag o jane runt lite, två studentflak kom körandes o vi svor lite, precis som gamlingar gör...haha...."nu är det dags för sånna där att åka runt o föra oväsen..."....haha... Dom stanna till för att ta kisspause, o vi stod o titta på alla de glada ungdomarna som slängde sig ner, tjoade o hade roligare än någonsin...man blev nästan sugen på att fråga om vi kunde hänga me för deras party-humör smittade liksom av sig! Tänk när man tog studenten...va några år sedan nu...åren går så fort!
Rätt som det e så kläcker jane "Titta va glada dom är, dom tänker: NU börjar livet och allt är underbart... Dom skulle bara veta vad som väntar..Moahaha" O där stod vi skadeglatt o skratta...

Va otroligt fint väder, just därför stack jag raka vägen hem för att slänga på mig skönare kläder, o sen springa ner på gatan igen för att domna av i solariet...nice... Dom måste ju tyckt jag va knäpp som betala för lite solbränna en sån här fin dag. Men det är inga konstigheter, jag har ingen lust att lägga mig i tanto i bikini just nu! Enkelt va?

Prata me Marie idag också, ser ut att bli en midsommar på lander, ska bli jätte roligt och mysigt!

Kvällen har gått ut på att ligga i soffan, otroligt skönt!

Imorgon ska vi parta loss på Patricia (även kallat MS tutte ;) ) o fira Alina, det ska bli kul, men va jag ska ha på mig är ännu en gåta!

Sov gott!


torsdag

ojne vojne vilket knasigt väder det varit idag... Fint men kallt när ja knalla till jobbet...en timme senare när det va dags att gå ut me ungarna ös regna det... Jag drog mig inne länge o kom på "massa bra saker jag bara måste" göra för att undvika det snuskiga vädret...vid nie hade jag inte längre något val...jag va tvungen att träda ut i regnet! O där pallade jag stå en timme, sen lyckades jag övertala michaela att vi skulle gå in! Slutade tidigt o tänkte passa på att springa till MQ o köpa något snyggt man kan ha på sig på lördag, o sola... På MQ pröva jag ett dussin klänningar o alla såg ut som stryk på mig, tog kort på allihopa när jag hade på mig dom, så någon dag snart (måste va en dag då jag har riktigt skön själv distans) kan jag bjuda på dom bilderna här ! Haha
Ingen klänning vart det som ni kanske förstår. Lyckades få tag på stumpbyxor, o jag är galet sugen på att dra på mig shortsen jag hade på min födelsedag nu på lördag, svarta me hög midja...men det känns lite trist...man får se!
Något solande vart det inte, för jag blev super hungrig på kyckling. Men man kan ju inte köpa en ny grillat halv kyckling o ta me sig matkassen in i solariumet på vägen hem...fatta, kommer ju stinka grillad kyckling på hela friskis! haha Så ska jag skaka på huvudet o leka oskyldig (som jag e så himla dålig på) o försöka skylla på grannen som solar brevid! Jag solar imorgon istället, utan kyckling!

Föresten så spelar inte alls lady gaga på grönan på lördag. Rasmus den räven ljög! :) Det är inte förens i augusti tror jag hon kommer dit! Då måste man ju dit o kolla (jag, emelie o alla fjortisar haha).

Ska genast stänga av datorn nu o krypa till kojs, för jag hade inte söta ica-kassar under ögona imorse när jag vakna! Imorgon är det fredag...sedan är det helg!!!! WOHOOO sovamorgon sovmorgon

Naglar


Här är dom ny fixade naglarna :)


Jätte blåa naglar, med gula blommor. Svarta o lila detaljer.

445 kr så är man som ny igen! Naglarna blev inte direkt som jag hade tänkt mig, mera dalahäst än stilrent om man säger så...haha...men jag är inte heller tjejen som fixar fransk manikyr...utan glitter, blommor, stenar o krussiduller....tråk....jag gillar när det händer grejer o jag inte ser ut som något som någon annan kan kopiera!
Vilken tur att smaken är som baken, o alla får se ut som dom vill!




Hittat webbkameran!

Självklart har jag sett att jag har en webbkamera hela tiden, men jag har inte fattat vilket program jag ska använda för att jag ska synas i den (förutom msn då rå som jag för övrigt undviker så mycke jag kan),



Christian va inte hemma, så jag öste på o larva mig ännu mer än va jag brukar göra...testa spela in ett halvt dussin video-inlägg.....o fy satan va man låter fult när man hör sin egen röst... Christian kom hem o jag stoppa in hörlurarna i örona så han skulle slippa höra mina "verk" (eller för jag skämdes över hur fjantig jag såg ut!)...han snegla över på datorn o sa "haha sjunger du?" O det gjorde jag iaf inte, det hade väl varit droppen på bort gjordhet att jag skulle sitta o sjunga i bloggen! haha För er som inte vet om det, så sjunger jag hellre än bra...väldigt illa det vill säga!

Men med sång eller ej, så får jag nog ta o avvakta lite me det där me video-inlägg!

...

Idag har jag jobbat, fixat naglarna o betalat räkningar...en av de tre sakerna va rolig, can you guss what? :)

På lördag ska jag till Patricia o fira Alina, ska bli jätte trevligt, men va ska man ha på sig tro? Fick nyss höra att lady gaga ska uppträda på grönan på lördag...men men, lär bara va snuskigt packat me folk... Blir roligare på Patricia! För jag har ju alltid roligast, för man har inte roligare än va man gör sig, o jag är alldeles alldeles underbar...hihi..

Bilder på naglarna hoppas jag kommer upp imorgon, nu ska jag tvätta bort sminket o gnugga hjärn-knökarna om nått ja kan ha på mig, har verkligen inte en blekaste!

Ciao

Hett me Svett? I don´t think so!

Hejsan
Igår tog jag mig äntligen i kragen...blåsa under foten, skit samma...faktum är att magen ska väck o det e kvickt! Med andra ord så gick jag o tränade! Wohoo! haha Fick som tur va me mig Michaela...gjorde ganska rejält ont i foten men jag andades ut när jag såg att den hurtiga gympa ledaren inte såg ut som en hurt-bulle...snarare bara bulle... Inte så mycke hopp på min onda fot, o kondisen på henne kan ju inte va så bra...så jag bör fixa det här galant! tänkte jag...men så vart det ju inte...det visa sig att den blekfeta hurt bullen va egentligen en hypad galen kvinna som gjorde sitt yttersta med att få mig att krypa därifrån, samtidiga så skratta hon konstant...
Jag svor gång på gång över vem det va som spillde vatten på golvet precis vid min vattenflaska...o i slutet av träningen när jag vänder upponer på flaskan i munnen, känner jag...det är såklart korken på min flaska som inte är ordentligt påskruvad...jag i ett nöt skal...
När vi äntligen va klara tittar jag på Michaela´s rumpa o garvar "haha, du har rump-svett!" ärligt, o skade-glatt. Hon svarar med samma tonläge som jag hade "Du me!"... Det va inte kul tycker jag...

SVETT E INTE HETT

en härlig promenad och josefinas som belöning

Idag när jag vakna va det underbart väder. Christian kom med förslaget att vi skulle knalla till Djurgården, o jag va på!



Det tog en bra stund, o jag hade valt skor efter utseende...med andra ord har jag nu riktigt härliga skavsår! Men det märkte jag först när jag kom hem, det är bara mesar som kollar efter skavsår innan man kommit hem, man kan ju iaf inte göra något åt det!

Vi passade på att göra en års premier på Josefinas, o jag fick i mig ännu ett glas rosé :)

Dagens outfit!



topp o kjol fr gina
jeans jacka Lee

SWEET!

KUNGSHOLMEN is really jummy jummy

Igår när vi kom hem fr landet åkte jag o christian hem till min mamma o mormor för att vattna deras blommor. Jag har trotts mina absolut allt annat än gröna fingrar fått ansvar för deras blommor när dom är i grekland. Självklart så va det kanon väder, vi hade ju kommit hem fr landet! BLÄ Så jag kom med förslaget att vi skulle knalla ner till norr mälarstrand o sätta oss på Kungsholmen o äta middag. Klockan va bara fem, o som tur va så va det då dom öppna, så vi hängde på låset!


Super gott! Sen vat det bara att rulla hem, lägga sig i soffan o kolla på robinson. Jag följer ju det, men konstigt nog tror jag att det här är andra gången jag lyckats se det på tv. Missar det alltid o får titta på datorn istället!
Sen va det "Hund tricket", den är ju så himla kul! Sov sött efter det!

en helg i håbo tibble

Tors-lör har jag emelie, christian o rasmus varit på mitt landställe i håbo tibble. Tyvärr hade vi inte speciellt tur med vädret, men det va inte hela världen...

VI HAR:
¤ Grillat o skrattat hur mycke som helst.
¤ Rasmus ägnade sig som vanligt åt "spontan-shopping" på vägen ut, han tyckte att en enkel cd-spelare utan usb ingång omöjligt kunde uppfylla vårat/hans musik behov...så på vägen fick vi göra sjuhundra arton stop innan han äntligen hitta en stereo han ville ha...haha..
¤ Emelie har lekt Helena Bergström några gånger o av "misstag" råkat göra en tuttut en eller två gånger...haha.
¤ Christian o rasmus har lekt swat o pangat loss me kolsyre pistol på tomma ölburkar...pojkar pojkar....
¤ Jag har lagat mat till tok-hungriga råttor...dom åt banne mig upp gurkan innan den hann landa i salladsskålen! Fick slänga i tre avokadosar i en sallad för dom va där o smaska i sig den hela tiden!
¤ Rosé vin är vi trötta på...
¤Christian har äntligen fått lära sig spela "neger-president", o blev beroende.
¤ Christian o Rasmus har lyssnat på tok mycke dansband endast för att j-vlas me mig o emelie.



Det ständiga orden som gång på gång hördes
"HÖRDE JAG EN SKÅL, ATT DU GJORDE, OM DU GJORDE, HEJ HOPP PILLE-SNOPP, TUTTUT!"

♥ Lyckad helg me andra ord ♥

Sommaren är påväg

Dagarna bara springer iväg o jag hinner knappast blinka innan jag märker hur underbart vädret det är! Den här veckan jobbar ja bara tre dagar, toppen! Om Christian får ledigt på fredag tänkte vi åka ut till landet me lite kompisar i helgen. Hoppas vädret blir bra!

För finns det någon mysigare när det är fint väder än att vara på landet, grilla och spela kubb? Nu råkar det vara så att jag är hemskt dålig på just kubb så jag föredrar absolut att spela kort eller TP, men Emelie anklagar mig alltid för fusk!

Idag åker min mamma o mormor till grekland...avundsjuk... Hoppas dom får det skönt! Jag ska försöka hålla deras blommor i liv under tiden dom är borta o bättrar på brännan...

Idag köpte jag en annanas o några nektariner, bara jordgubbarna som saknas! Super gott!





♥ Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv ♥

Med våren dyker de upp överallt. Alla vill ha dom, men att hitta några som passar just din stil o ditt face, det e det som är lite av det kluriga. Dessutom så är jag mästarens mästare på att sätta mig på, och tappa solglasögon. Så någon förmögenhet skall knappast läggas ut på glajorna! Dom ska va sköna o snygga...o billiga...o sen får det inte va en sån där metall grej över näsan, för då fastnar dom i håret när man drar upp dom som diadem! För världens bästa o snyggaste diadem är ju faktiskt ett par riktigt snygga solglasögon! 



Dom kan trolla borta trötta, osminkade, rödsprängda ögon snabbare än snabbast. Man kan aldrig ha för många...solglasögon, glajor, brickor...name it!

LOVE

En frisk fläkt, fy pyttsan...

Jag har alltid varit en väldigt frisk person (peppar peppar), ingen halsfluss, öroninflammation eller öron grejer hela livet. Sånt kan ju veklingar som känner efter för mycke hålla på me...men jag tror jag fått min dos nu den här våren...

I mitten av mars bytte jag jobb, fr en förskola till en annan (som jag jobbade på tidigare). Någon veckan innan jag bytte åkte jag på en rejäl dos feber...Efter knappt en vecka på nya stället åkte jag på maginfluensa, två veckor efter det va det dags för förskole epidemi nr 2, sen va re en hejdundrans förkylning som skaka om både kropp o själ som fick sig en penicillinkur fr spanien för att dunsta!...sen fick jag ögoninflammation! Blev av me det förra veckan TRODDE JAG! Idag knalla jag till jobbet e blodsprängde ögon (såg ut som en riktigt hemsk bakfylla), möter upp michaela o hon lyckas övertala mig att jag nog inte fått det igen...kommer fram med jane till att jag säker är pollenallergiker! Det skulle ju förklara allt så bra! O jane är som ett vandrande apotek, så hon slänger i mig en sån där allergitablett som smakar äpple, jätte gott! Alldeles för gott för att fungera!!!
Michaela kollade på mig o sa..."duuu, det där ser inte så bra ut, det är nog tillbaka..."
Klockan två va re jag som telefon-terra min läkares sekreterare..."TID NU TACK!" Kvart i fyra fick jag komma! Thank you!

Nu är det slut me alla vekling fasoner, jag vill va mitt vanliga friska superwoman-amsi igen!

Det jobbiga e att michaela nyss ringde o berätta att två av av barnen på förskolan fått scherlakansfeber...nice...streptokocker!... Så jag måste å upp en snygg (STOR) lapp om det imorgon... Det ska stå:

"Vårdguiden anser att barns som riskerar att bära på streptokocker bör stanna hemma pga av att anne-marie kräver kontorstjänst om era barn smittar henne igen!"

Enkelt och tydligt! KLART SLUT!


Gårdagens shopping


Bellé 399 kr

Kunde inte banga på dessa igår när jag Michaela o emelie tog oss en sväng-om på götgatan! Prövade även dessa super söta rosa(fanns även i vitt), men dom fick jag avstå ifrån denna gång...man kan ju inte köpa allt man vill ha tyvärr!


min måndag

Hemma efter en riktigt skön lagom slapp dag på jobbet, feber har nu drabbat många av våra småttingar vilket gjorde att vi fick halv barngrupp...hehe... Och imorgon kommer Michaela!


(funderar på att sätta dit lite stenar i "smajlet")


När jag kom hem fr jobbet måla ja om naglarna, franskmanikyr med isblå glitter tippar...really nice! Synd att det är så mycke utväxt nu bara... Ikväll blir det glass alá lejonet o björnen lakrits/polka, färjan o CSI! Kvällen är räddad!

Ser ni likheten?



Jag och emelie har i flera år åkt till alanya tillsammans. Michaela berätta för mig att hon aldrig varit på en sån resa o skulle gärna vilja göra det. Så vi frågade Michaela för flera månader om hon ville följa med till alanya, hon blev jätte glad och vi likaså... Vi bokade resan o har sedan den dagen pratat o planerat allt kul vi ska göra...

Förra måndagen när jag o michaela är ute på en promenad berättar hon att hon bangar...ja det är sant.... Hon är sedan drygt en månad tillsammans med en kille (som jag va extremt tight med ändå till i januari), o han ogillar resan! Så hon stannar hemma...
Trist...väldigt trist... Hade varit enklare om jag vart förbannade på henne men det vart jag inte...jag är besviken... Det jobbigaste är att jag inte kan förstå...att hindra varandra fr att göra saker på egen hand i ett förhållande är farligt.

Vi har pratat o pratat och jag har sagt till henne att det här inte ska påverka vår vänskap, men det så klart det ändå har ändrat mitt sätt att se på henne lite. och hon förstår att hon får jobba hårt om hon ska lyckas sudda ut den "toffel-stämpeln" jag nu satt mitt i pannan på henne...

Fast jag är besviken så är det ändå hennes val, o jag kan inte annat än att stötta henne till det...
(Och ja, hon vet om att jag hänger ut det på bloggen)


byxdress



Jag har snackat skit om byxdressar jätte länge...mest att jag tycker att det är något som sitter snyggast på "galgar" (=smala stackars människor som inte har råd att äta sig mätta på glass!).  Spana in den här på MQ i fredags, prova o kom såklart fram till att jag såg smäll fet ut i den. Men sen låg jag sömnlös hela natten o drömde om den...vill ha, vill ha vill ha... Så i lördags morse hängde jag på låset på MQ o nu är den min!
COOL!

besök i tyresö

Igår va jag på 35 års kalas och fira Mia i Tyresö. Lilla juniora har äntligen fått ett namn, Isabell! Helt otroligt va små bebisar växer...hon va super söt första gången jag såg henne, och nu va hon otroligt nog ännu sötare! Thomas grilla och dom bjöd på grekisk mat, riktigt mumsigt!

Det är något som är väldigt konstigt... Jag sa för snart ett år sedan att jag trodde Isabell skulle födas den 9 april, och mycke riktigt så va det då hon föddes. Bland de första namnen jag föreslog va Isabell/a, och nu när dom äntligen berättar efter en månad va hon ska heta, så blev det isabell! Jag tror jag är en smyg-spå-kärring! :)



Vi kom hem redan runt sju tiden o då va både jag o christian sugna på att hitta på något, så vi åkte hem till tommy o sara o satt där o skratta o snacka halva natten.


tisdag

Det här veckan går ju segare än någonsin, och vädret hjälper ju inte till för att sätta fart på tillvaron... Vikarie i två dagar eftersom min "favvo" (NOT!) är sjuk. Imorgon ska vi ha föräldrafika och tack o lov kommer michaela då!

Har föresten precis varit ute på en promenad me Michaela, o självklart har det regnat på oss...o när man ser ut som värsta blöta katten ska man självklart krocka in i folk men inte vill se ut som en rugguggla för...men det e ju så det är för mig jämt, o sen e det skönt att man kan skylla delvis på vädret ;)

Väntar bara på att den här förkylningen ska dunsta (tillsammans me det pissiga vädret förstås), så ja kan gå o träna o iaf få försöka lite grann att pallra mig iväg o träna...då kanske jag slipper att bada i vassen i sommar haha

Jag har i två dagar haft ont i ena hälen...o eftersom michaela här om månaden börja snacka om att hon hade ont i hälen o kom dessutom med det skrämmande ordet hälsporre (jag vet inte vad det är, o jag vill inte veta det heller)...jag fick hur som haver för mig ida att jag hade det när vi va ute o gick! När jag kom hem o hoppa in i duschen så märker jag att min hälsporre inte är va jag skulle kalla för det, utan en blåsa...skavsår helt enkelt... pust!
Så kan det bli när man knallar omkring me dyngsura gympaskor i regnet!

Ha det så bra, om ni nu kan det eftersom tisdagar är = skit på tv!

Jag e inte sur o bitter idag, jag ser bara väldigt klart...o är en aning grinig för något jag kan berätta om en annan dag!

lek när det regnar


VÅR 09


Me today


Tunika - odd molly
lack tights - gina
skor - MQ

Idag har jag varit lite trött. Men jag och christian va o åt på kolgrillen typ vid södra station. Super gott, va verkligen inte sista gången. Nu på kvällen har jag passat på att ta igen de två robinson avsnitt jag missat... Förstår inte hur jag orkar följa ett program som jag aldrig hinner se när det egentligen går.... Just de, jag har gjort en ny sats musli idag också, med linrön i. Det ska ju va nyttigt, så nu kanske jag känner mig en smula hälsosammare

lördagen

Igår hade jag sånt sug att hitta på något när ja kom hem fr landet. Jag o christian snacka ihop oss me rasmus o kom fram till att det skulle va jätte trevligt att dra ner till Gerdas vid norrmälarstand. Men innan så blev det standard...mötas upp på lilla essingen på en fördrink alá rasmus. Sagt och gjort, efter stor klädångest så drog vi dit...jag visste i vanlig ordning inte va ja skulle ha på mig o det sluta me att jag satte saxen i ett par diesel jeans o wollá så hade jag precis dom shortsen jag va ute efter!
Drinken hos rasmus blev drinkarna...medans rasmus o christian sjöng skön sång till caroline af ugglas snälla snälla snälla för tusonde gången kom vi fram till att det nog va lite för kallt för att sitta o mysa på Gerdas.. Men då kom rasmus på att hans kära granne gustav hade abonerat ett ställe på söder för han fyllde år. Så vi drog dit. Stället hette grottan o det va precis va det såg ut som också....
Kul hade vi iaf!




Årets första picknick alá Rålis! (bilderna)

Sådär ja...nu börjar jag sakta men säkert pigga på mig igen och det är en hel del uppdateringar som måste fixas här i bloggen. Det jag senast lova om bilderna fr picknicken fixas nu genast på en gång...!


Jag hade bakat "bauta-stora morots muffins" som trots sin storlek gick åt i raket fart!


SandraLi va på Stockholms besök.


Michaela gladdes åt muffinsarna. Moises leker grill-kung en stund.


Heta heta"tuffa-gänget" i rålis!

Sen drog jag michaela o emelie hem till rasmus o drack upp hans rosé vin, mycket lyckat ;)

RSS 2.0