En helt vanlig måndag (inte min favorit dag)!

Hejsan. Ikväll är det lite jobbigt...Svenska Hollywoodfruar o CSI samtidigt...jobbigt val, men det känns som att CSI vinner! Jobbiga problem va? haha

Är jätte trött på min design, så jag har jätte min snälla lilla syster uppdraget att snygga till den, spännande va? :) Kan knappt bärga mig, men hon har mycke i skolan i veckan så jag får försöka tänka på något annat! Som till ex va jag ska se på tv ikväll!

Efter jobbet så tog jag o Michaela en långpromenad runt söder, det va skönt. Ingen av oss hade speciellt promenad-vänliga skor för dagen, men det gick (bokstavligt talat) bra ändå! haha Nytt mål är att kanske hinna gå ner lite innan kryssningen, som är nästa fredag...vi får se hur det går!

Kommentarer
Postat av: John Pettersson

SV: hehe ja men det måste ju vara nåt sånt, för så blåst måste det vara svårt att vara på riktigt, ja menar de låter ju på dom som om de inte ens kan göra frukost eller ta på sig strumporna själva :S



Kör på CSI! det ska iaf jag :)

2009-09-14 @ 20:57:40
URL: http://mrpettersson.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Svar: tack för tipset, har ätit keldas fisksoppa och haft i lite räkor, den är helt okej. De andra har jag nog inte smakat! men det känns lite tråkigt med paketerat. Jag är för färska råvaror:)

2009-09-15 @ 16:24:14
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0