Dagens outfit? Haha ja nästan, för under m...

dsc01880 (MMS)

Dagens outfit? Haha ja nästan, för under mitt läckra förkläde döljer sig min fräcka nyårs-blåsa!


Det va inte roligt igår efter jag insett a...

dsc01875 (MMS)

Det va inte roligt igår efter jag insett att alla mina klänningar va för stora... Men nyss när jag o michaela handla mat inför morgondagen tog jag vi snabbt varv i ringen och hitta en klänning, och det gjorde jag faktiskt på HM. Egentligen är det ju "big nono" att handla kläder för speciella tillfällen på en sån affär eftersom risken är stor att någon annan (smalare o snyggare!) kommer i en likadan klänning på festen man är på. Men nu va den risken eller se ut som en hösäck! Då blir hm-klänning toppen!


Jag har stora problem...

Jag har de senaste dagarna varit runt i affärer med michaela för att hon va på jakt efter ny nyårs-blåsa. Ja, ni lästa rätt - Hon har varit det, inte jag. För jag (för en gångs skull) tyckte inte att jag behövde någon ny nyårs-klänning. Jag tyckte att jag hade flera i potentiella i garderoben som minst sagt behöve få komma ut...ja, så tyckte jag! Nu i efterhand måste jag erkänna att jag tyckte väldigt dumt!

Nu har jag provat hela garderoben och insett att jag har problem. Ett problem jag aldrig haft förut! Jag har alltid haft problem med fukt i garderoben dvs att av någon andlednings så "krymper" mina kläder..haha...men så va det inte den här gången...

Jag har nu provat den ena klänningen efter den andra, som jag tycker skulle passa hyfsat till nyår. Ingen funkar! Och va är problemet? Jo dom är för stora!

Resultater me en för stor klänning som egentligen ska va tight är att jag ser fetare ut än va jag faktiskt råkar va, och att dom sitter otroligt illa...inte fint alls! Fast dom sett så fina ut på förut så ser dom nu ut som skräp ;( Den enda som passar som den ska e en jeans-klänning...man kan inte ha jeans-klänning på nyårsafton!

Nu är jag i valet o kvalet om jag antingen ska pimpa till någon tråkig-dass-vardags-klänning, eller om jag ska dra på mig en av de för stora som funkar hyfsat. Problemet är att det är en tubtopps-modell- o jag kan lungt påstå att den glider ner efter den blivit för stor...så jag får väl tejpa den eller nått? Det borde väl funka?

En bild på den klänningen fr i våras i Oman. Köpte den för att fira min pappas 60-års dag i.


Jag går inte i en enda kläd-affär till för jag har iaf inte sett någon jag vill ha...förutom en då, på skovision...men den kosta nästan 3000 och det tycker jag är larvigt! SÅÅÅ snygg va den inte ens!

Att dricka ren vispgrädde i två dagar tror jag inte skulla va speciellt hälsosamt...men det kanske skulle få klänningarna att passa haha

Om det inte vore så sabla kallt så vore det ju en idé att gå naken också... Varför har alla affärer så dåligt me snygga klänningar just nu? Dom brukar ju ha massor till nyår!

Men inte nu såklart...bajsbajsbajs...svart sopsäck me lite glitter om midjan blir kanon! Christian har köpt raketer...stoppar jag en i vardera öra o fjuttar på så kanske jag får en snygg frilla...morr


Nu har jag varit runt i var enda butik i d...

dsc01874 (MMS)

Nu har jag varit runt i var enda butik i den här stan och konstaterat att allt är fult och jag får helt enkelt vända utochin på min egen garderob...Så om ni snart hör ett illvrål eka över söder så behöver ni inte vara oroliga. Det är bara jag som kraschar när jag insett att ingen av klänningarna passar till nyår!


BLÄ Vem vet var du har varit me truten innan?


Tisdag...fast det känns som onsdag ;)

Lugnare än någonsin på jobbet den här veckan. Det är ju nu man ska jobba och spara semestern till då det e liv i luckan har jag kommit fram till!

Jag o michaela körde en tripp till fredhäll när vi va klara iaf. Hon tyckte lägenheten va jätte fin :) Sedan åkte vi till fridhemsplan för att kolla lite nyårs klänningar...men det va ju inte det jag kom hem med utan...


En super fin plåtburk som jag velat ha jätte länge, men nu hitta jag den till bra pris :) Ska fylla den med hemgjord-müsli! Ingen som blir förvånad I guss haha

Och två jätte söta skyltar som egentligen e så krimskramsigt så det e flantiga...men dom va så söta så jag kunde inte låta bli!

Och en till vårat nya hem :) Man måste få tjuvstarta lite...ibland!


Handla massa god mat vi ska äta ikväll också. Till förrätt blir det carpaccio (mumselemums), och sen blir det lax som ja ska hitta på något kul me...o en mozzarella & tomat sallad :) Gott gott gott :)
Fast jag är en riktig godisråtta så är det nog inte min största last...det är all mat jag älskar! God mat!

Nu är jag svin hungrig, så det e lika bra att sätta fart i köket ;)

Det som va i påsen...


Hade som sagt redan ett par av de svarta, men dom har gått sönder. Men lka ledsen som jag va för de, blev jag nu iställt suoer glad av att hitta nya, som dessutom va på rea :)

Jeggingsarna me dragkedja i svanken/ ryggslutet är tycker jag va lite roliga o annorlunda. Både dom och de beigha har jätte hög midja. Snyggt!

Köpte en vanlig vit tight tröja modell-längre också.

Skönt me lite nya "vardags-kläder" som ändå är lite roliga :)

På rasten åkte jag och michaela till lilje...

dsc01868 (MMS)

På rasten åkte jag och michaela till liljeholmen. Hitta 4 fina plagg som fick hänga med hem!


Blev som jag planerat ;)

 Ingen utgång igår och jag vakna pigg o fräsch :) Har precis slängt i mig lite frukost och tänkte snart bege mig till k-holmen för att bjussa mamma o mormor på muffins. Sen ska jag o mamma åka till fredhäll o kolla på lägenheten! Hon har ju inte sett den än, och är såklart nyfiken. Dessutom är min mamma en hejjare på inredning, så det är kul att få höra hennes råd. Jag däremot är verkligen as kass på inredning...köper alltid för stora möbler! haha

 Nä, nu ska kläder på... -3,5 idag så inte fruktansvärt kallt, bara kallt ;)

Mina julklappar ;)

Va osäker på om jag skulle lägga upp mina julklappar, e ju så hemsk om jag missar att fota någon! Men emlan har legat på lite, så här kommer dom ;)

Är nog svårt att se vad allt är me tanke på att jag varit så effektiv att jag klistrat in allt i samma kollage...hihi... Men jag är super glad för var enda en av dom!
Lite förklaringar kan jag kanske bjuda på då:
¤ Den lilla lappen med blått o rosa snöre runt, är en brunch (om ni e så pantade så ni inte fattar det själva höhö skoja..flåt, hihi)
¤ Kaffe-termosen är så man kan sätta in en bild i den, cool va?
¤ Och jag blev riktigt impad av att mamma hittade förklädet som jag bara förklara genom att säga "anna skipper-förkläde" haha. Bra jobbat ;)
¤ Den där saken som inta alls syns va det är, det är en super duper mysig pläd!
¤ Den där suspekta silvriga avlånga grejen i hörnet...det är ett jätte häftigt skohorn (inget annat! haha) ;) Man sätter fast det me en magnet på väggen. Kommer ju passa perfa i lägenheten vi drömmer om :)
¤ Pappa vill få ett slut på att jag går och fryser på jobbet, så jag fick en canadian goose expedition ;) Hoppas den kan hålla kylan borta. Jag har varit lite anti goose-jackor, men just nu e det värme som räknas! Hoppas den håller mig varm!
¤ Christian köpte massa saker till mig, bla kängorna! Jag fick underkläder av han i morgonpresent också. Men...jag har liksom på mig dom idag, o jag har varken lust att ta av mig dom eller fota dom på mig...fast dom är jätte fina! Är liksom inte underkläderna som e problemet haha...jag besparar er att slippa se min hud ;) OK haha

Är många som ska ut ikväll...men jag pallar inte! Är jätte kul att gå ut, men jag har verkligen ingen lust att va bakis imorgon, tycker det är pest! Och nu har jag haft en osminkad mys dag hela dagen o bara vilat och myst...ska jag då ta o spacka ner fejjan o tömma kontot på krogen? Då har jag ju varit osminkad hela dagen i onödan ju! och nej, att gå ut på krogen osminkad va ingen valmöjlighet...det e typ samma grej som att visa underkläderna för er...kan i krig, men nej tack om valmöjligheten ligger hos mig! haha

Så imorgon tänkte jag vakna i en trevlig tid, må bra, äta mys frukost. Sedan ringa min stackars mormor som legat sjuk hela helgen och fråga om det är ok om jag kommer förbi med muffins jag baka idag. Fika med henne och tacka för julklappen! Det skulle jag tycka kändes bra :)

Jag ska jobba i veckan...sen nästa vecka kan jag va bakis varje dag hahha...var sak har sin tid! Bara för att man avstår ibland är man ingen torrboll!

Eftersom jag säkert inte får någon hummer ...

dsc01866 (MMS)

Eftersom jag säkert inte får någon hummer på nyår så tycker jag att jag har all rätt i världen att äta det till middag på juldagen! Eller hur?


Bilder fr min julafton :)

Det va så mycke julklappar att vi egetligen hade behövt hänga upp granen i taket! haha

Isabelle va som vanligt gladare än gladast o super snygg i prickig kjol!

Sen gick isabelle o hämta ett äpple o satte sig vid bordet...där satt hon bra länge o försökte äta det me kniv i gaffel...sen knackade det på dörren...hoho TOMTEN?!

Lyckan för isabelle va över, trots att han hade paket till henne var hon jätte ledsen...vem har bjudit den fula gubben?

Som tur va gick tomten till slut o lyckan kunde infinna sig igen!


Jag va "tomte-nissa" o dela ut julklappar :)



God jul och trevlig fortsättning!

Dagens plan va att bara slappa och leka me...

dsc01865 (MMS)

Dagens plan va att bara slappa och leka med mina nya julklappar haha äkta jag! Och det här jag nästan gjort...men ska min inviga sina nya muffinsformar så kan man ju inte ligga på latsidan! Nu ska jag ut och köpa krubb, magen skriker efter mat!


Härlig gran och sjukliga mängder paket! De...

dsc01857 (MMS)

Härlig gran och sjukliga mängder paket! Det här kommer ta många timmar! Haha


Hade tänkt att ha på mig en röd klänning, ...

dsc01853 (MMS)

Hade tänkt att ha på mig en röd klänning, men den visade sig vara på tok för stor! Men jag hade en plan B lösning som tur va!


Julafton inleds med morgonpaket, varm chok...

dsc01847 (MMS)

Julafton inleds med morgonpaket, varm choklad och bullar! Ps.paketet va underkläder ;-) bra jobbat christian!


Imorgon är det julafton :)

Inte mycke bloggning för mig de senaste dagarna. Va över en vecka sedan jag ens hade datorn igång! Det har varit fullt upp och på tok för lite energi. Känns att man är i stort behöv av lite ledighet. Tyvärr jobbar jag nästa vecka också...jag har bara tagit några få dagars semester efter nyår. Alla kan inte vara lediga o jag tycker inte det är hela världen, känner mig bara så otroligt påverkad av det svin kalla o dessutom mörka vädret tror jag... Jag ser fram emot att va ledig senare istället :)

Det är mycke kul som händer just nu ändå, 2011 kommer stora förändringar ske! Christian klara körkortet igår :) Och dessutom verkar det som vi inom en snar framtid kommer ut på bostadsmarknaden, allt ser otroligt bra ut! Jag är nog världens lyckligaste nu!

De sista julklapparna blev jag klar med för någon timme sedan, christian klara körkortet, o banken ringde igår o lämna ett bra besked! Ikväll ska vi ut o äta, firar christians syrror som fyller år.

Imorgon är det julafton. Det ska jag fira med HEEEEELA min familj (har aldrig hänt förut!). Och i helgen ska jag bara gå klädd i morgonrock o leka med mina julklappar o ta igen mig!

Den här fjanten verkar inte få några julklappar i år:


Orka va så neggo, precis innan jul dessutom. Trist fillur som skulle behöva stoppa i sig ett lyckopiller eller två! Eller varför inte rulla runt lite i sänghalmen, kanske skulle kanske göra underverk för lilla Anna? hoho ;)

En riktigt bra låt e alltid upppiggande :)

Med 17 omtänksamma barn blir det julafton ...

dsc01843 (MMS)

Med 17 omtänksamma barn blir det julafton varje dag!


Mer! Vilka gulliga kollegor jag har! Tänkt...

dsc01840 (MMS)

Mer! Vilka gulliga kollegor jag har! Tänkt va tur att jag hade med mig lite hembakat till dom.


Julklappar innan den stora dagen är ju top...

dsc01839 (MMS)

Julklappar innan den stora dagen är ju toppen!


Nu har jag bakat mini-hallongrottor också....

dsc01838 (MMS)

Nu har jag bakat mini-hallongrottor också. Valde att ha riktiga hallon istället för sylt, känns lite festligare hihi! Nu är jag helt slut och sparar saffrans&kardemumma muffins med mandelmassa fyllning till en annan dag. Csi börjar ju nu ju!


Full fart med julbak i mitt lilla kök! Här...

dsc01836 (MMS)

Full fart med julbak i mitt lilla kök! Här bakas det saffrans bullar och annat gott!


Första gången någonsin som man får en julk...

dsc01834 (MMS)

Första gången någonsin som man får en julklapp fr jobbet!


Tänkte sätta fart med riktigt jul-bak ikvä...

dsc01833 (MMS)

Tänkte sätta fart med riktigt jul-bak ikväll, men istället har jag fastnat i julklapps inslagning och julrim...kan nog glömma att sätta fart på datorn för jag har att göra hela kvällen med det här kan jag lova!


Hög tid för lite riktig mat! Köttbit och p...

dsc01832 (MMS)

Hög tid för lite riktig mat! Köttbit och potatisgratäng, gott!


Inte blivit så mycke bloggning de senaste ...

dsc01831 (MMS)

Inte blivit så mycke bloggning de senaste dagarna. Men nu är jag och kollar på "min nya lägenhet" i fredhäll...fint, mycke fint! Vill ha! Hihi


Christian är hemma! Han hade med sig några...

dsc01830 (MMS)

Christian är hemma! Han hade med sig några små presenter som jag fick innan jul. Ett fint paraply, min favorit choklad och en bacardi breezer i en liters flaska! Haha det har jag aldrig sett förut, e ju lika mycke som 3vanliga! Den lär smaka gott på fredag!


Hade namnsdag här om dagen och då fick jag...

dsc01828 (MMS)

Hade namnsdag här om dagen och då fick jag present av mamma :-) En väskhängare med mitt namn på, jätte gullig! Datorn förblir avstängd idag...hemmet ska städas innan christian kommer hem ju! Sista minuten som vanligt Haha


Min vecka

Idag va det luciafirande på jobbet, jag va tomte :) Gulligt va? haha Jag hade funderingar på att spetsa glöggen med alkogel, men tror inte det skulle uppskattas av samtliga hahhaa Däremot tror jag föräldra-minglet skulle varit mer givande då haha Äh, skämt o sido. Alltid skönt att ha sånt här överstökat!

Fick en mistel och marsipantomtar av ett barn, gulligt!

Den här veckan har jag bara en sak i huvudet - christian kommer hem! Ska bli så skönt att få tillbaka min vardag! Jag är verkligen ingen person som mår bra av att bo själv!!!!! Det är tråkigt o man funderar alldeles för mycke. Antingen så vräker man i sig godis, eller så är man inte sugen på någonting! Att laga mat till sig själv är minst sagt dö-boring! Jag är jämt så självkritisk till allt jag lagar, o då är det väldigt skönt att få höra christians komplimanger!

Bilder fr julfesten!


Marie o therese hade shockat o bytt ut den röda duken till en svart haha Men annars va det mesta sig likt! grupptävlingar me julrim, söta bordsplaceringar med peppisar, uppdrag under besticken (fast där va det uppdaterat)... Va ju rädd att jag skulle bli tvungen att hålla tal, men i år handlade det mer om att samtala med varann. Jag skulle fråga henrik vem den känaste person han träffat va... Fixat! Va massa god julmat, och sedan julklapps utdelning till kaffet. Först fick jag en flaska bubbel o raketer :) Jag gömde det snabbt under bordet för att få behålla det! Men therese den rackarn snodde mitt paket, men då fick jag ett prinsess-glas istället hihi passade ju mig så mycke bättre! Hällde snabbt som ögat över mitt vin till det nya glaset så ingen mer skulle kunna sno mitt paket!


Mobil på äventyr...

När jag vakna upp imorse så va jag skit sur! När jag kom hem inatt fr Maries o Thereses fest så fick jag inte med mig min mobil och var den var kändes som en gåta!?
Jag vet att jag hade mobilen i hallen vid halv fyra, då jag försökte få tag på en taxi. Men vart tog den vägen sedan?

Jag har ring till den som en galning. Åkte hem till mamma direkt när jag vaknat. Precis när jag beslutat mig för att ge upp sökningen och istället ringa o spärra skiten...då, då ringer christian. Han har äntligen fått en svar när han ringt till min telefon!

Nu kommer det otroliga. Maries kusin, (christoffer, som jag inte träffat på minst 10år!) knallar ut till sin bil imorse. Väl framme i bilen ser han sin tjejs vattenflaska med fruset vatten i o tänker att han går in med den. DÅ SER HAN EN MOBIL PÅ GATAN! Han plockar upp den, o ser att en person vid namn marie engström ringt...märkligt tycker han eftersom hans kusin heter så. Därför så kollar han om numret stämmer. Han försöker ringa marie men det e upptaget (för jag snackar me henne!) Istället så ringer christian till min telefon, Kristoffer svarar. Dom förklarar läget för varann (fast dom aldrig setts).



Gissa om jag blev överlycklig när christian ringa o berätta för mig. Men han hade då glömt va kusinen hette, men hade ett nr jag kunde ringa. Jag o mamma börja direkt prata om att det kunde ju lika gärna vara en jävla jubelidiot som bara ljugit ihop massa skit. Det finns ju så mycke knäppskallar som bara vill ställa till med problem, så jag skulle inte direkt bli förvånad om det va en dumskalle. Men som tur va så va det Kristoffer!

Så jag åkte till solna o mötte honom. Min mobil måste ha ramlat ut vid första taxi-stoppet. Så den har legat utanför peters hus mellan halv fyra på morgonen fram till runt ett tiden! Och den verkar må hur bra som helst! Tur att det varit så kallt, o inte slask!

Jag ska aldrig någonsin släppa mobilen med blicken igen, o den ska självklart få ligga skönt nerbäddad i sängen hela dagen och tina!

Dags att bege sig till solna...


FACELOOK ;)


Vet dock inte va jag ska hitta på för kul läppstift? Ögonen e rätt markerade, så att göra det samma med läpparna är nog ingen hit...hmm...klurigt allt är idag? Lite läppglans blir nog alla tider! Jag måste sluta fundera så mycket!

.



VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Jag är rätt så mycke för att planera. Ska jag gå på en fest som är planerad har jag ofta planerat flera veckor i förväg vad jag ska ha på mig, exakt i minsta detalj! För det första tycker jag det är rätt kul, men det handlar också om att förbereda sig. "Förbered-mindre rädd" (hihi snott av carinas syrra, tycker det är rätt klockrent när det gäller allt!)
Ikväll vankas det julfest, o jag har inte den blekaste hur jag ska gå klädd!? Bara det här att bestämma sig om man ska va fin, snygg, tuff eller mer vacker brukar ju gå relativt fort. Men eftersom jag inte har någon speciell kotakt me andra som ska dit så blir det svårt. Jag går ju hellre "över- uppklädd" en "under-klädd"! Men jag vet ju för fasen inta va dom andra ska ha på sig!??? mutter-mutter

Ringde mamma igår o berätta mitt problem, -att jag inte hade något att ha på mig...hon insisterade på att jag har ju massa fint i garderoben! Det har jag inte alls! Allt är fult, o inget passar till ikväll! ÅHHHH

Testa en kjol igår kväll jag köpte i london (som fortfarande har den snygga prislappen kvar...haha)...men den är finast när man står upp, o jag kommer ju mestadels sitta hela kvällen!

Jag veeeet att alla som läser det här tycker att jag är jätte larvig. Men det struntar jag fullständigt i, min blogg mitt val! moahahha. Och jag är ju såhär! Känner jag mig inte nöjd me va jag har på mig så kommer jag ju knappast kunna slappna av och ha roligt! Tänk dig själv, du kommer till en fest i en skiiiiit snygg vit klänning och det första du gör är att spilla chokladsås över hela magen. Är det kul eller? Kommer du inte försöka dölja fläcken som inte bara är ful, utan den framhäver dessutom din mages storlek, så du kommer göra ditt yttersta för att dölja det hela kvällen!!! Slappna av? NO WAY!

Nu är jag en fena på att slabba ner mig, vad jag än har på mig....och det är ju ingenting jag kan påverka direkt. Om jag inte ständigt ska börja bära svarta kläder och haklapp då? Hmm...där slog jag nog huvudet på spiken? haha Nä...så blir det inte heller!

Tänk va skönt när man va liten, o mamma la fram kläderna man skulle ha på sig.... -Mamma, kom hit o lägg fram vilka kläder jag ska ha på mig!!!!!! 

1000

Nu har det blivt 1000 inlägg i den här bloggen...fråga mig inte va jag fyllt dom med? Dessutom har jag ju X antal inlägg på en blogg jag hade på myshowroom... Hur kan det har blivit så många? :)


Bild till carina ;)

Jag o carina snacka om naglar idag, o jag märkte att bilden jag sa fanns här inte alls gjorde det ;)

Så här är den:
 
Suddig gammal bild, men nu tror jag hon förstår bättre vad jag menade ;)

Lång vecka...

Veckan har känts så sabla lång och jag är mist sagt skit trött! kollar på idol finalen nu, tycker den suger...antar att jag får skylla mig själv för jag har ju varken ringt o röstat på Linnea eller Olle, som jag hade sett som roliga i en final! Dom som sjunger.....en meg kraftig magknip o en narkoman, o dom e kära...gulligt...men jag tror som många andra: pr-trick!

Imorgon ska jag på julfest i solna. Känner mig egentligen på tok för trött o inte alls pigg o social, men marie hade inga problem att övertala mig ;) Måste kirra en present när jag vaknat. Marie o therese har säkert maasa lustiga påhitt under kvällen. Hoppas jag kommer lika lindrigt undan som förra året o inte tvingas hålla tal som christian förra året ;) haha Skulle inte skrivit det, kommer säkert tillbaka till mig! Noooo Utsätter ni mig för det kan ni räkna med att jag säger upp kontakten på FB! ;)



Har inte den blekaste va jag ska ha på mig, o snöovädret ställer ju till det för alla snygga skor. Funderar på att ha på mig kängor fast det e riktig tant-varning! hehe Sätter jag på mig en snygg kjol så kommer jag nog undan med det ;)

Sov gott!

Är och fixar naglarna, det behövdes! Lila ...

dsc01814 (MMS)

Är och fixar naglarna, det behövdes! Lila med massa små vita blommor. Jag är så trött att jag suttit och nickat till medans hon målat...längtar till sängen fast klockan bara e fem!


Fick en ny gullig kaffekopp av maggan på j...

dsc01809 (MMS)

Fick en ny gullig kaffekopp av maggan på jobbet!


Är ute och äter middag med tjejerna. Dvs C...

dsc01808 (MMS)

Är ute och äter middag med tjejerna. Dvs Cissi, michaela och jane-som är gravid och fått en riktigt fin mage!


Kolla va fint carina pysslat till mig i he...

dsc01806 (MMS)

Kolla va fint carina pysslat till mig i helgen! Pytte små pepparkaks hus som man kan placera på glasen! Super gulligt


PAKETINSLAGNING PÅ NYTT SÄTT :)

Jag har ägnat mig åt att slå in lite julklappar idag och tänkte visa er ett nytt sätt som ni kanske kan ha användning av nu när julafton närmar sig!




1. Ta fram papper, sax, tejp, snöre.
2. Klipp av önskad bit papper (om du får över en stump bit, kasta den inte. Jag ska visa sen va ni kan göra med det). Placera det du ska slå in på samma sätt som jag gjort.
3.Vik in ena korsidan och tejpa ordentligt.
4. Platta till pappret.
5. Jämna till kanten om det behövs.
6. Vik, vänd, vik, vänd, vik...ja ni hajjar?
7. Resultatet blit ett dragspel.
8. Pressa och ta en rejäl bit snöre.
9. Knyt en hård knut.
10. Dra upp "drag-spelskanterna", så att en solfjäder bildas. Föst en tejp-vit på solfjäderns baksida så den håller sig uppe.
11. KLART, skit snyggt!

Tänkte visa en till grej va man tex kan göra om man får små stumpbitar av papper, eller göra ändå lätt som en plätt bara för att piffa till ett paket lite extra!

1. Använd dig av en pappersbit som är som en liten kvadrat.
2. Snurra pappret hårt på diagonalen.
3. Jag gjorde två. Blir som hårda pappers rör.
4. Testa, knepa, knåpa hur du vill sätta fast rören.
5. KLART! Skitsnyggt!


Nu har ni något att pyssla med ikväll ;)

seg i skallen..

Blev hämtad av rasmus igår efter jag varit hemma o lämnat julklapparna. Vi åt ostbågar och pepparkakor till middag och sköljde ner det med öl o drinkar och kollade på kvarteret skatan. Sedan gick vi ner en vända på rosa drömmar innan dom stängde, sedan upp igen till rasmus. Tog en taxi hem vi två-tre o somna rackarns fort.

Sov läääänge idag och har nu börjat slå in lite julklappar. Undra om jag ska visa ett rätt kul sätt att slå in på? Hmm...maybe ;)


Gårdagens goda gärning :)

Igår efter heldagen med mamma på stan så skulle jag ta t-banan hem. Mycke folk på centralen o alla trängs som idioter. Mitt i allt så ser jag hur en kvinna springer på t-banan med sin son, men  dottern har hamnat efter och hinner inte med. Dörrarna stängs framför näsan på hennes och hon får panik. Likaså kvinnan som gör allt för att försöka få upp dörrarna...
Som tur va så såg jag ju vad som hänt, vinkar till mamma att hon ska komma tillbaka och att jag stannar med flickan tills dess. Sedan lugna jag ner den stor gråtande flickan.
Hon grina inte speciellt länge, e ju svårt att göra det när jag terrar henne med tusen frågor om va hon tycker om idol o va hon julshoppat osv haha Ca en kvart senare kom mamma tillbaka. Hon hade fruktansvärt dåligt samvete för vad som hänt och såklart jätte tacksam Nemas problemas ;) 


Mys lunch med mamma på tures. Ett glas vin...

dsc01805 (MMS)

Mys lunch med mamma på tures. Ett glas vin va precis vad vi behövde, och mat då haha


Vi hoppade kista och stanna i stan. Fika p...

dsc01804 (MMS)

Vi hoppade kista och stanna i stan. Fika på åhléns är inga dåliga grejer!


Julklapps-jakt!

Idag är det lördag och det som står på dagens planering är julshopping med mamma. Och nu tänker väl ni-har hon inte kollat ut och sett vädret? Ingen tar sig ut frivilligt idag om man inte vill se ut som en snögubbe!
Men lugn, bara lugn...vi ska till kista o shoppa! Lite mindre folk, o garanterat oväders-fritt! woho ;)

Äntligen klar! Eller så gott som om jag sk...

dsc01803 (MMS)

Äntligen klar! Eller så gott som om jag ska vara helt ärlig...ligger ett berg med grejer på sängen med saker jag inte vill ha framme! Men det kan jag ignorera ett tag, nu vill jag ju dricka ett glas vin och äta chips i soffan :-)


Julstök i mitt lilla hem, det va på tiden!...

dsc01802 (MMS)

Julstök i mitt lilla hem, det va på tiden! Kan ju inte fira andra advent utan ljusstakar i fönstret! Men jag ska inte överdriva, jag är ju inte så pass tokig att jag byter gardiner och sånt trams. Lite ljus, nissar och glitter räcker mer än bra. Lagom är bäst!


Det här är belöningen! Varför? Jo, jag har...

dsc01799 (MMS)

Det här är belöningen! Varför? Jo, jag har varit hos specialist tandläkaren! Efter det blev det fika med rasmus i nacka forum.


LONDON BILDER!

Bilder fr vårat rum...

Svin hungriga som få och anders o michaela skojar med servett-ringarna haha

Efter middagen blev det drinkar och öl på någon engelsk pub. Sedan promenad till piccadilly circus!

En drink på Fridays för att värma sig! När vi vaknade nästa dag och titta ut såg vi oxfordstreet nedanför vårat fönster :)

Började morgonen med julmarknad :) MYS!

Jag och michaela provade massa tokiga mössor, dock ingen shopping! hihi

Promenad till buckingham palace

Titta på söta korrar! Sedan gick vi vidare till bigben!

Så fint så! London eye och big ben...

Vi va riktigt frussna efter allt knallande och hoppa på en sightsingbuss...som körde oss tillbaka till shoppingen <3 hihi

Nästa dag vart det shopping på Harrods!

Mer sightsingbuss


Shopping på Carnabystreeet!

Shopping shopping shopping heeeela söndagen! :)

Några flaskor vin o mat fick oss att tina...o somna som stockar!

Oxfordstreet. Shopping påsar...

Måndag morgon bankade vi på primark när dom öppna! Billigare affär finns inte! Synd att väskan inte va större för då hade jag banne mig shoppat ännu mer där!

På flygplatsen åt vi middag på fridays...här va dom försiktiga o hade säkrat besticken! Gick faktiskt jätte bra att äta med otroligt nog! haha




RSS 2.0