Jag har stora problem...

Jag har de senaste dagarna varit runt i affärer med michaela för att hon va på jakt efter ny nyårs-blåsa. Ja, ni lästa rätt - Hon har varit det, inte jag. För jag (för en gångs skull) tyckte inte att jag behövde någon ny nyårs-klänning. Jag tyckte att jag hade flera i potentiella i garderoben som minst sagt behöve få komma ut...ja, så tyckte jag! Nu i efterhand måste jag erkänna att jag tyckte väldigt dumt!

Nu har jag provat hela garderoben och insett att jag har problem. Ett problem jag aldrig haft förut! Jag har alltid haft problem med fukt i garderoben dvs att av någon andlednings så "krymper" mina kläder..haha...men så va det inte den här gången...

Jag har nu provat den ena klänningen efter den andra, som jag tycker skulle passa hyfsat till nyår. Ingen funkar! Och va är problemet? Jo dom är för stora!

Resultater me en för stor klänning som egentligen ska va tight är att jag ser fetare ut än va jag faktiskt råkar va, och att dom sitter otroligt illa...inte fint alls! Fast dom sett så fina ut på förut så ser dom nu ut som skräp ;( Den enda som passar som den ska e en jeans-klänning...man kan inte ha jeans-klänning på nyårsafton!

Nu är jag i valet o kvalet om jag antingen ska pimpa till någon tråkig-dass-vardags-klänning, eller om jag ska dra på mig en av de för stora som funkar hyfsat. Problemet är att det är en tubtopps-modell- o jag kan lungt påstå att den glider ner efter den blivit för stor...så jag får väl tejpa den eller nått? Det borde väl funka?

En bild på den klänningen fr i våras i Oman. Köpte den för att fira min pappas 60-års dag i.


Jag går inte i en enda kläd-affär till för jag har iaf inte sett någon jag vill ha...förutom en då, på skovision...men den kosta nästan 3000 och det tycker jag är larvigt! SÅÅÅ snygg va den inte ens!

Att dricka ren vispgrädde i två dagar tror jag inte skulla va speciellt hälsosamt...men det kanske skulle få klänningarna att passa haha

Om det inte vore så sabla kallt så vore det ju en idé att gå naken också... Varför har alla affärer så dåligt me snygga klänningar just nu? Dom brukar ju ha massor till nyår!

Men inte nu såklart...bajsbajsbajs...svart sopsäck me lite glitter om midjan blir kanon! Christian har köpt raketer...stoppar jag en i vardera öra o fjuttar på så kanske jag får en snygg frilla...morr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0