frukost i paradiset!

5550e8e5dd5e90eba8761b6502e9d0e8.png

Kolla varifrån!

frukost i paradiset!


JÄÄÄS väskan väger 16,5 kg!

Sådär ja, nu ska man slippa betala övervikt den här gången också ;)

Har målat tånaglarna knallrosa, och dom ska strax få små vita blommor också, me like!

Och just håller jag på att överföra ljudböcker till ipoden. Har med mig två böcker också, så nu kan jag välja fritt!

Klockan ska ställas på kvart i fyra...härligt va? haha


Det har varit en hettsig vecka!

Fullt upp hela veckan! Och nu ska jag äntligen resa bort! Taxin är beställd till kl halv fem imorgon bitti, så det blir till att gå upp innan tuppen ;)
Ni kan ju spana upp mot himlen vid sju rycket på morgonen o vinka flygplanet som jag sitter i, jag lovar att vinka tillbaka :)

Hoppas inte snö ovädret ställer till me förseningar....någon uppdatering här lär inte ske på en vecka! Men sen lovar jag att visa massa bilder som ni kan dreggla över!

HÄR är en länk om ni är sugna på att spana in hotellet jag kommer befinna mig på!


Packar för fullt!

Jag tycker det är så boring att packa, fast packa upp när man kommer hem är ännu värre! Däremot tycker jag det är underbart att resa bort till värmen, och det gör jag imorgon!

Tror jag fått ner de viktigaste kläderna och skorna nu, men allt annat har jag kvar...dvs smink, hår-grejer, solkrämer o massa annat! Solglasögon får jag inte glömma!
Att växla pengar va inte det lättaste, omanska pengar verkar ingen växlingskontor ha gott om. Men jag har lyckats lösa det till sist!


nja...det får duga så länge...

Man ser inte alls själva mönstret som gjorts i naglarna på den hör bilden...men det är det som jag orkar me idag :)
Halva nageln är typ marmorerad i aprikos, sen e det som blomblad...men det syns ju inte på bilden som sagt va!

Vart inte speciellt nöjd, men jag ändå lovar att jag ska fixa fram en bättre o mer rättvis bild!
Vart nog lite för plottrigt för mig till o me...


Jag skulle vilja va en sån som somnar på vägen ner i kudden!

Igår (söndag) va jag duktig som fan o knalla upp kl nie bara för att jag skulle kunna somna på kvällen. Tror ni jag kunde det då? NIX! Jag låg vaken framåt tre, fast jag stängt av tvn redan vid tolv (har fått för mig att det är den som stör mig, men inte då!). Jag va klarvaken! Låg och fundera på massa saker, som tex va tråkigt jag skulle ha det på pedagogmötet idag, de skulle va bra om jag gick till jobbet fast jag börjar 7.00, vilken tid bör jag vara på arlanda på torsdag? Incheckningen öppnar kl 5.00 men halv sex blir nog bra, vilket taxi ska jag beställa tro? är taxi transfer billigast till arlanda? eller e det typ samma lika?

Ja...kul natt va? Sen låg jag o räknade...det fungerade inte! Sen tänkte jag på färgen svart, svart svart svart svart svart...det hjälpte inte heller...prövade även me vitt...försökte se människor framför mig som låg o sov...det blev jag absolut inte tröttare av! Snarare rädd!
Vad brukar du göra när du inte kan sova?

Också va det bara att kliva upp kvart i sex...allt annat än pigg! Men dagen fungerade någorlunda iaf. Nu har jag fixat nageltid kl 17, så jag ska rusa dit nu!


Nu är jag helt slut igen...

Mamma va snäll och kom och hämta mig. Sen åkte vi till Plantagen för hon ville köpa stora nya (typ) palmer o andra stora växter som hon har i en gigantisk kruka i vardagsrummet. De växterna som va där innan har sett sina bättre dagar, det va dags för en uppfräschning! Jag följde glatt me trots min förkylning, lite frisk luft, blommor  och miljöombyte är alltid skönt när man känner sig lite vissen (haha vissen, där va jag allt rolig!).

Vi hitta massa fina blommor, sen fika vi på wayne's coffee. Det e ju söndag, då då kan man få äta en bulle!
Efter det åkte jag me henne hem o hjälpte henne plantera allt, blev super fint!
Efter det va jag helt slut...energin va som bort blåst och jag hade bara dunväst att åka hem i. Kanske inte så bra planerat? Mamma såg att jag va trött o frussen och körde hem mig, så snällt!

Middag blir nog ett hopp-plock fr frysen, för jag tänker inte gå ut igen!


träffa mamma

Ska träffa mammsen nu...see ya!



I want!

Jag veeeet, man kan inte få allt man vill ha! Men dom här va ju så tuffa...

Eller hur? Knalla omkring i dom här i vår solen skulle göra mina fossingar så glada! Finns på Friis Company för 1 199 kr...


LEDIG!

Kan inte annat än att hålla med emlan...

Om 5 dagar åker jag till Oman, tre arbetsdagar kvar :)


I vanliga fall så ogillar jag att köpa skor på Din Sko...

andledningen till det är för att ALLA har likadana då, det tycker inte jag är speciellt kul! Men igår råkade jag stoppa in näsan där och hittade de här skorna på rean....

Man kan nästan säga att jag inte hade något val! haha Galet snygga och halva priset. Vet absolut inte när jag ska ha dom, men det kommer alltid tillfällen! Dessutom va dom ju så gott som gratis! 250 kr, va är det att bråka om? Antingen använder jag dom massa, eller så dammar dom igen i garderoben och jag ger bort dom till någon som lovar att andvända dom mer :)

Men jag tror jag kommer använda dom mycket, trots den skyhöga klacken som jag säkert kommer klaga över när det är dags att gå hemåt.
Ska man vara fin får man lida pin!


Lördag utan planer - NICE

ÄNTLIGEN HELG! Började dagen med näsblod, kan inte minnas när jag hade det senast? 

Jag är så glad för att jag inte gjort några planer alls i helgen, för den här förkylningen måste verkligen få vilas bort. Men det är lika bra att gardera sig med nässpray på planet på torsdag, kan ju göra så fruktansvärt ont i öronen när man flyger :(

Idag ska jag bara fnula runt hemma och ta det lugnt Jag ska ha tvättstugan om en timme, men annars börja packa väskan lite granna, kanske prova lite bikinisar o försöka bestämma mig för vilka som ska me, färga ögonfransarna (känns alltid lite fräscht att göra det innan man ska åka bort), ta en riktigt lång dusch o skrubba av mig alla gamla hudceller så jag får en snygg hållbar bränna när jag är i Oman...hehe...mmm...längtar! Tänkte boka en nageltid för måndag också. Det är inte kris me naglarna, men man vill ju vara lite extra fin när man ska bort :)

Nu är det inte lång tid kvar!


Varorna inför resan beställda!

4 arbetsdagar kvar, sen åker vi! Jag och christian passade på att beställa lite varor idag och det här är lite av det som väntar i flygplansstolen på mig....

Jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtarjag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar...kan ni förstååå det? ;)


Magsjuka...blä!

Om ni mot förmodan inte hört det så är det magsjuka som går nu! Jag hade inte riktigt fattat det förens jag kom till jobbet i morse och började inse att nästan hela min barngrupp ligger hemma och antingen spyr eller är super förkylda...inte undra på att jag känner mig rätt så snorig och trött. Att ha 3 barn när klockan är två känns ganska overkligt, så jag passa på att försöka få ordning på tvättmaskinen som hade hakat upp sig på första programmet och alltså stått o gått på det i över fem timmar...haha...jag o michaela slog våra kloka huvuden ihop och lyckades tömma den på vatten.
Med andra ord: Jag hitta bruksanvisningen, vart sur för jag tyckte jag gjorde som det stod, men den fattade inte det! Michaela kommer, frågar om jag gjort som det står? JA! Hon lyckas läsa en helt annan text än det jag läste...mycke konstigt...så jag testar göra det hon läser du fungerade det...ja, ibland så kan man ju se på saker på olika sätt! haha
All tvätt som va i maskinen va så varm att det rykte om den, som tur va så va det bara handdukar...just snyggt om det det hade varit mina brallor! Skulle vart barn-storlekar av det!

Blir till att gå och lägga sig snart o bli kvitt förkylningen! Sömn är bästa medicinen ;)


det är skönt att se fram emot någo

0-4360a801cd66422d60b9e07be86a6cfb.png

Kolla varifrån!

det är skönt att se fram emot något när man jobbar!


Irriterad hela dagen...


Jag har varit så sjukligt irriterad precis hela dagen! Jätte tråkigt, vet inte riktigt varför? Bara haft riktigt kort stubin och varit tvungen att bita mig själv i läppen X antal gånger för att hindra mig själv ifrån att bli sur för små saker. Barnen kan jag ta, men vuxna människor..öhhh.... En god natts sömn är nog det som jag behöver... Hoppas på att få vakna på strålade humör imorgon!

Det jag ändå kan glädja mig själv åt är att jag vet att om jag har en enligt mig dålig dag, så är jag ändå en så sjukt mycke roligare människa än många andra som har dåliga dagar :) När jag är sur är jag jätte sur, men det är oftast bara korta stunder, för jag är helt enkelt för glad för att vara sur! Hänger ni me? haha

Lagade iaf en sjukt god middag när jag kom hem, men den vågar jag inte lägga upp med risk för att bli rankad som mat-blogg haha...ni får den en annan dag ;)


Kokos fisk gryta alá anna skipper

Det här va söndagens middag, men även dagens eftersom det blev så mycket :) Va precis lika gott båda dagarna!

600-700g fisk
1 tärnad röd paprika
1 tsk riven ingefära
1 hackad vitlöksklyfta
1 fiskbuljongtärning
4dl kokosmjölk
2-3 kryddmått sambal olek
1 msk olja
Färsk koriander /persilja

Fräs paprika, lök, vitlök och ingefära i oljan i en låg vid gryta. Smula i buljongtärningen, sambal olek, häll i kokosmjölken och låt koka upp. Salta fisken och lägg ner i såsen, sjud på svag värme under lock i 5-7min (färsk) ca 20min (för fryst)

Jag slängde ner ytterligare två buljongtärningar, mera kokosmjölk, bra mycke mer sambal och självklart tog jag persilja eftersom jag tycker koriander är ganska äckligt! Till det serverade jag råris som nog kommer som en gåva fr ovan till mig! Alltid när jag kokar ris så blir det gröt! Eller så bränner det fast! Råriset blev perfekt! Så skit i allt fint kritvitt jasminris o köp råris om nu har samma problem som mig ;)
Jag hade scampi kvar i frysen kvar sedan fredags som jag också hade i, det kan jag verkligen rekommendera!


Bilder fr lördagen

I vanlig ordning är jag lite sen me helgens bilder, men väntar man på nått gott...

Ett litet urval fick ni. Va inte så mycke bilder som togs. Kvällen började hemma hos Michaela & Anders. Dit kom också massa andra, och det va jätte trevligt. Självklart vart det lite buzz också och ni kan slå er i backen på att jag tog hem en seger :) Jag är en sån dålig vinnare!!! haha
Sen tog vi en taxi till scandic malmen...där va det trist...så vi gick till snaps. Man har inte roligare än va man gör sig, me andra ord hade jag otroligt nog jätte kul!
Sen tryckta jag i mig en giros på den grekiska fastfooden på medis o knallade tillsammans me michaelas lillebror hemåt På vägen mötte vi några ungdomar (inte den blekaste vilken ålder det va på dom, men jag är säkert på att jag va äldre vilket gör dom till just ungdomar) som åkte pulka o tefat ner för en stor backe...självklart ville jag också åka! Såhär efteråt kan jag väl erkänna att det inte va speciellt klokt, men det va hemskt kul! Och jag åkte super snabbt ner på det livsfarliga tefatet! Men backen va isig och jag avslutade det hela me en snygg volt...sen platt fall...hoppsan...ont i handen har jag! Den det kan bara bli bättre!
Ingen minns en fegis ;) Men just nu är jag en smula "invalido" :(


Lördagens outfit ;)

I fredags berättade jag att jag fyndade på MQ rean, o det här va ett av plaggen jag hitta på 50%! Jag tycker den va söt, och den döljer det jag inte vill visa ;)


Skärpet däremot är ett ordentligt riktigt bra fynd, som jag gjort i mammas garderob! Bra grejer kan man hitta där!
Strumpbyxorna såg inte alls ut som jag hade tänkt mig...riktigt missnöjd! Såg ju mer ut som en zebra än spets! Det fick duga ändå...såklart dom höll bara för att jag vill kasta dom!

Humor på hög nivå

Jag har precis ägnat några minuter av mitt liv till att garva läppen av mig till detta klipp haha

SJUKT KUL :)


åk inte tefat! Det gör ont!

0-189dbd8ce64c5defa73b7ea2e601d39a.png

Kolla varifrån!

åk inte tefat! Det gör ont!


Michaela fyller 24!

Någon kokos fisk blev det inte tal om idag, christian är sjuk! Jag fick steka en bit lax till mig o till det blev det sallad, va lika gott det!
Party för min del blir det iaf :) Michaela har ringt ett ex antal gånger...hon känner sig ensam o stressad...bäst jag kommer över me det samma o korkar upp vinet ;)

Får se vart de bär av ikväll, inte den blekaste! Ont i skallen har jag också...men men...antingen försvinner det eller så blir det sämre...
Håret fick inte några lockar idag...brukar va lockigt när jag går ut, känns liksom lite festligare så...men idag får det bara vara rakt och utsläppt... Får se hur lång tid det tar innan jag får damp på det o drar upp det i en toffs! haha

Ha så kul ikväll alla snyggingar ;)


Dags att vakna till liv!

Sov som en gris hur länge som helst, men nu har jag äntligen dragit mig ur sängen, duschat och väntar nu på att kaffet ska bli klart! Förstår inte varför jag är så trött, men första veckan på jobbet kanske brukar kännas så här? Christian är också mer eller mindre halv död. Han brukar alltid väcka mig me kaffe på sängen på helgerna (gulligt va? hehe). Men han ligger kvar än och kollar på let´s dance reprisen.

Ska bara få i mig kaffet o på me lite kläder så ska jag ut o handla lite. Ikväll blir det anna skippers kokos fisk, ska bli jätte spännande! Igår wokade jag scampi och massa grönsaker, super gott!
Trodde vi skulle ha tvättstugan idag, men de va tydligen imorgon. Vi måste städa ut julen också, den är så last year ;)


Framgång belönas♥

Ja vist är det så? Har man ätit bra och inte fuskat över huvudtaget, då ska man ha en belöning! Och eftersom MQ råkade ha rea så passade det ju ypperligt :) Hitta två riktigt fina klädesplagg, en klänning och en oversize t-shirt. Och då hade jag ju inget annat val, jag va tvungen att ha nya strumpbyxor också :) Två par...ett par enkla hel svarta, och ett par i spets...hehe... Jag visste ju inte vilka som blir snyggast så det va lika bra att ta bägge!

Som ni ser så följde lite andra saker med också...vanliga svarta strumpor, makeup svampar, en vit kajal och en super duper gullig rosa bh! Den är verkligen jätte rosa, sött!

Ja, jag är en fena på det där me shopping. Och det är jag glad för! Jag vill inte va en sånn där grå mus som knallar runt me noppriga gamla tröjor året om...dö trist!
Kläderna fr MQ får ni förmodligen se imorgon. Då ska jag fira Michaela som fyller år! 


Vägra våga väga dig! haha

Idag har jag jobbat flitigt...sen hade jag personalmöte hela kvällen...jobb jobb jobb...booooring! haha
Imorgon har vi iaf inga barn, för det e planeringsdag. Då blir det massa tråkigt prat om värdegrunden sen skiva verksamhetsplanering eller annat skoj :(
Ställde mig på vågen idag, det är ingenting jag rekommenderar! Så testa inte sånna dumheter! Det är bara slöseri me tid...jag ska ta fram måttbandet istället :) Drar man åt det tillräckligt blir jag nog nästan trådsmal ;) haha

Det kan bara bli bättre! Dessutom åt jag samma mat som igår till middag så jag är fortfarande sjukt duktig! Det här kommer bli jätte bra :)

Mycke snack om vikt och mat nu...men det är det som är på tapeten för mig just nu. Och jag skriver ju faktiskt för min skull.

Hoppas din dag va mer innehållsrik än min :) Nu ska jag sova och morgondagen inleds självklart me en ordentlig powerwalk ;)


Jag tror den fryser :(


Jag tror problemet är så enkelt att min mobil inte diggar vintern, och jag förstår den! Nu får den åka in på lagning och jag hoppas den mår bättre efter det!
Varför håller mobiler bara max ett år innan dom börjar krångla? 2010 och dom kan inte göra en telefon som har lite hållbarhet! Och jag lovar, den här telefonen har fått ett riktigt fridfullt liv, jag har mer än sällan tappat den i golvet, och den har aldrig blivit (speciellt) blöt!
Min första mobil (gick i högstadiet...kanske 8:an?) va en nokia 5110!

Kommer ni ihåg den? haha
Den va så snäll och jag va super stolt över den! Dessutom va det ju jätte coolt att man kunde byta skal på den ;) värsta grejen! Den glappade en del i displayen, men det stod jag ut me... Jag sålde den till o me när jag fick en ny! haha bra affärskvinna kallar jag det! Men den höll!
Bättre kvalité då än nu på telefoner, varför? Visst det fanns inte lika många finesser på de telefonerna som va då, men hallå? Det ska väl inte va nått problem att få telefonen att hålla ändå! 2010!!!

Krya på dig lilla sötnos...saknar dig redan

Så fräscht och så gott!

0-605fc54378f51df00127234b2249751d.pngJobbar vidare för att upprätthålla mitt nya liv :) Dagens middag fortsatte i "Anna Skipper-style" och det va lika gott som det ser fräscht ut, kanske ännu bättre faktiskt!  Det va meningen att det skulle bli kycklingspett, man jag orkade inte kladda ner mig! haha Så jag strimlade den bara.
Hemligheten va den mumsiga marinaden (alá anna skipper haha)
Marinad: en röd finhackad chilipeppar, 3msk riven ingefära, 3 finhackade vitlöksklyftor, saften fr en lime, 1 tsk olja, 2msk honung och 2msk tamarisås (finns bland sojan i mataffären). Låt kycklingen ligga i det en timme!
Jag serverade med sallad, avokado och tsatsiki! MUMS!

Jag undrar va anna skipper anser om tsatsiki? Hon vill säkert att det ska va gjord på någon läskig soya-produkt...det vill inte jag!





Började dagen med en powerwalk på 40 min, och gick en timme på eftermiddagen! Är jag inte nästan världsbäst? :) Nästa vecka blir det till att studsa runt på friskis o tjockis och svettas som en gris!


Hitta sjukt snygga bikinisar!

Jag har min vanliga bikini hysteri...hittade några snygga, och "prova" dom lite som snabbast... Tycker dom satt som smort på min smidiga välformade kropp ;)

Sen hitta jag massa söta små strand klänningar..jag måste ha!

Det skulle va nått det...det är ok att drömma me tanke på att dom kostar skjortan allihopa! Men vetskapen om att risken är minimal att man möter någon på stranden me samma bikini som en själv är så gott som obefintlig skulle va värd var enda krona!
Lätt att jag ska ha en av de här i sommar! Och den kroppen ska jag jobba stenhårt på också ;) men det blir klurigare...haha


Anna Skipper och vegetariskt...nej jag är inte sjuk!

Tänkte skriva att det är onsdag idag, men det är det ju inte alls! Veckan går trögt, har inte riktigt kommit in i att jobba igen. Jag och Michaela kom idag fram till att vi är precis som barnen, det vill säga: Första dagen på jobbet (förskolan för dom) så är det nyhetens behag! Dvs jätte kul, man stormar in och allt glimmar,och allt är underbart! Någon dag senare har man fattat att man ska vara här varje dag och det sker mer på rutin..inge inhoppsande me största "fröken-Sverige-smilet" på läpparna och glädje-tjut...vi ska va här, thats it!
Jag älskar mitt jobb och menar absolut inte att jag vantrivs, men det är ju så skönt med ledighet!
Kan ju vara det att jag vet att jag bara ska jobba 11 dagar till...sen ligger jag och chillar på en strand :)

Mitt nya liv är iaf igång! Började dagen me en 40 minuters promenad och nu har jag precis ätit en "Anna Skipper middag"! Ja det är sant, och nej, jag har inte slagit i huvudet! Det blev kikärtsbiffar med sallad och så dränkte jag alltsammans i tsatsiki! Och det va faktiskt gott, föredrar mycke annat men det gör mig inte smalare! Dessutom va det enkelt och gick fort!
Jag blandade 6 dl kikärtor, 1 tsk riven ingefära, 4 tsk soya och 2 msk rismjöl. Mosa samman, jag körde ner mixerstaven för jag tycker det va jobbigt! Stek eller tillaga i ugn 175 C 20-30 min!
Helt vegetariskt...not my style...men det fungerade! Testa!
Jag vet inte om jag tänker äta Anna Skipper mat varke dag...böner och soya produkter är inget jag direkt jublar över. Men man kanske inte ska rata något man inte testat ordentligt? Det är ju värt ett försök! Att jag ska knalla runt i bikini snart känns sådär... Några underverk förväntar jag mig inte på två veckor, men om ett litet kilo (eller 5! haha) skulle försvinna så skulle jag bli ganska glad!


Bättre sent än aldrig, eller?


Ja så såg jag ut...fick duga eftersom det kändes som allt i min garderob inte dög...det är jobbigt att vara tjej ibland ;)
Titta va häftiga ljusen blev på den inglasade balkongen blev i kylan!

Stearinet har blivit som ett nät. Aldrig sett att det kan bli så förut... Jag tycker att det va fint!


SÖNDAG

Idag är det söndag och på menys stod det tacopaj, inte vilken tacopaj som helst utan världens godaste! Efter det vart det godis...det tillhör ju inte mina smal-planer (läs: mindre tjock-planer haha). Men det är ju söndag för guds skull, då får man äta :) Dessutom har jag ju varit jätte duktig och rensat avloppet idag, hallå belöning?!

Igår hemma hos christians pappa i Huddinge. Vi åt god mat och spelade Wii. Första gången jag testar det, och det va sjukt kul! Och jätte jobbigt! Jag cyklade, rockade rockring och tog nytt rekord i att gå på lina ;) Man kanske skulle ha blivit lin-dansös på cirkus? haha
Jag måste köpa ett nintendo wii med balance board! Christian tycker jag ska utnyttja vårt PS3 me buzz jag köpte lite mer... Men jag säger att med Buzz tränar man huvudet, o me Wii tränar man kroppen, as argument bra ju!


Vidrigt och super snuskigt, men jag kan själv!

→JAG VILL VARNA KÄNSLIGA TITTARE FÖR OBEHAGLIGA INSLAG I FÖLJANDE INLÄGG!←

Idag när jag skulle ta en duscha märkte jag att det vart en liten swimmingpool i duschen...det va liksom inget sug ner i golvbrunnen! "Crrrriiiistiiiian! Vattnet vill inte ner som jag villl!" han svarar att han också märkt det och säger att han fixar det sen....hmmm.... Nä, tänkte jag, jag kan själv! Speciellt eftersom jag VET att det som satt mest stopp är självklart MITT hår och det vill jag inte höra fr han!

Så jag öppnar det lilla håliga lockat...usch...ja...vidrigt faktiskt! Där nere simmade stora slemmiga monster! Försöker fiska upp det värsta me en diskborste för att spola ner det i toaletten! Håller ner kräkningarna och anstänger mig för att christian inte ska höra att jag kippar efter andan där inne... Men problemet kvarstår såklart! Jag hämtar kaustiksoda! Det är gooood shit! Häller ner det, låter verka...sen fungerar det ju helt ok...men då ser jag att det går ju faktiskt att ta upp den där lilla byttan ur golvbrunnen..hmm...(ja vattenlås kallas det tydligen, man lär sig något nytt varje dag!) Och där, där fanns det ännu mera brunt gojsigojs som bara väntade på att få sätta stop för mina duschningar snart igen...ner me diskbostern...vi det här laget så STINKER det verkligen avlopp! Om det bara vore hår vore det ju ok, men det där brunaktiga slem klumparna? Vad är det? Är det sånt råttor äter? Eller är det bara en blandning av schampo och hudavlagringar? Sådär luktar inte mitt schampo!

Till saken hör att nu är det kritvitt i det där snuskhålet jag hittade för några timmar sedan! Dessutom så ska man inte hålla på att be om hjälp bara för att man inte vill lägga ner sin energi på saker man tycker är äckligt och man är rädd för att göra fel! Med facit i hand fattar ju jag me att jag förmodligen inte behövde kaustiksodan, det va bara onödigt (speciellt för det stackars rören)... Men nu vet jag det till nästa gång, och då e det fan hans tur!

Och NEJ, jag vill inte att ni kontaktar mig när ni vill ha hjälp me era avlopp! Var och en får ta hand om sin egen skit!

Äckligt och vidrigt..men glöm att jag e rädd för att skita ner naglarna! Jag är inte bara störst bäst och vackrast, och är också alldeles alldeles uuuuunderbar ;)



jag fick en t-shirt av christians

0-1637fde5df40a0f8387fb51bfa882954.png

Kolla varifrån!

jag fick en t-shirt av christians pappa som passa mig perfekt! Och presentköpt på MQ, me like it!


Sista lilla julafton för den här gången!

Underbart väder och med all sannolikhet iskallt! Har inte vågat kolla termometern än. Ikväll ska vi fira sista lilla-julafton (den tredje), med christians familj! Blir spännande! Jag älskar paket :)

Nu är det bara knappt 50 veckor kvar till nästa jul :)


Dagens outfit här om dagen...


Fick den här tröjan av mamma i julklapp. Den är så underbart skön och varm :) Och snygg dessutom!


ja kvällens fredags mys.hihi..vill

0-532b093063bdfbcd57f8f49d171de61d.png

Kolla varifrån!

ja kvällens fredags mys.hihi..vill jag ha hummer till middag, då äter jag hummer till middag! Förstår inte varför man ska missunna sig själv! Dessutom är det faktiskt inte onyttigt heller! Men sen råka en efterrätt följa med hem som säkert täcker upp kalori intaget för resten av helgen. Men som sagt va så ska man ju inte missunna sig själv något man vill ha;-)


idag har jag börjat mitt nya liv!

54f9939cc779e217f7b72c43d505b696.png

Kolla varifrån!

idag har jag börjat mitt nya liv! Började morgonen med en 40 minuters rask promenad! Men att jag ska mötas av semlor när jag råkar kika in i konditoriet på vägen känns inte riktigt okej! Livet är orättvist, men jag ska bli smal!


tävling

Fiffiga Christine har en tävling där hon lottar ut super söta cupcakes smycken hon gjort, och självklart e jag me och tävlar! Gör det du me! Hennes blogg hittar du här Och en direkt länk till tävlingen hittar du här

Blir du förvånad av att jag skulle vilja ha en rosa ;)


världens sötaste tjej vet hur man

7dc25140d08343c391a453e29ef2be00.png

Kolla varifrån!

världens sötaste tjej vet hur man flirtar!


idag har jag varit barnvakt nästan

0-10bebc3d4251f0d54a59342ee664dd6e.png

Kolla varifrån!

idag har jag varit barnvakt nästan hela dagen åt lilla isabelle. Hon gillade att bada!


18,5 grader e ingen värme för mig


Fryser som bara den...men jag inte det budskapet gick fram via bilderna...hahha.... Kanske borde tända lite ljus?
Kollar på Hollywoodfruar nu...haha, det e ju så hysteriskt kul!

Jag va nog den sista!

Det är något som nästan alla jag känner använder...Jag har aldrig prövat...Alla har tjatat om hur bra det är... Använt det hemma hos mig för att visa att de e ju jätte bra!
Jag har bara sett nackdelar....och du fattar väl att det e spotify jag snackar om? Jag tycker det suger att jag inte kan ladda ner en låt eller ljudbok o slänga över den till ipoden. Men att lyssna via YouTube är inte speciellt kul, så fort låten e slut blir det tyst...åhhhh
Så det fanns inga andra utvägar! Anders fixa det på nyår till oss och här sitter jag och njuter av hur bra det är!


Jag hade en plan...

Ja, jag hade en plan på att få massa gjort idag...gick lite sådär kan jag erkänna nu i efterhand! Men det va självklart inte mitt fel! haha
Det som skulle göras va att gå o fotografera mig, gå till banken och skaffa nytt legg, fylla på busskortet, hämta ut ett paket och laga en god middag!
Självklart va jag kalas-trött när jag vaknade eftersom jag vänt på dygnet helt o hållet! Lyckades pallra mig ut ur dörren vid ett och det va verkligen fruktansvärt kallt!!!! Busskortet hade gått ut, så jag promenerar till södra station för att fotografera mig...LUNCH-STÄNGT! Jag trodde sånna skyltar endast levde kvar långt ute på vischan...att dom dessutom skulle ha det i en timme gav mig säkert tre gråa hårstrån! Glöm att jag väntar!!!! Så jag fyllde på busskortet och hoppa på fyran några hållplatser...knallar in till nästa fotograf o dom kunde äntligen ta det där sabla kortet...det blev sjukt fult men men, jag kan leva med det!
Raka vägen till banken..näää...dom stängde tydligen 13.00! Och imorgon är det stängt...
På måndag har dom öppet till 18.00 så då fixar jag det! Gick och hämta ut paketet. Och såg ett helt ypperligt middagsförslag på blogg.se....skaldjurspaj! Nu står det i ugnen och jag ska snart få mat o bli glad igen ;)

Inte riktigt min dag dag, men det kan ju bara bli bättre! Dessutom bråkar min mobil o stänger av sig själv när jag minst anar...åhh...mobiler ska bara fungera!


mår riktigt illa :(

Igår träffa jag och Christian Rasmus. Vi åt på Rosa Drömmar, va jätte trevligt och trevligare än va att Rasmus bjöd ;) haha Sedan åkte Christian hem för han skulle jobba tidigt idag. Jag stannade kvar, sen gick vi upp till rasmus och drack fruktansvärt många drinkar...tog en taxi hem vid fyra rycket...mår fruktansvärt dåligt idag :(
Dessutom så ramlade jag ur sängen...ja hör och häpna...så snyggt jobbat! Så jag har ett snyggt blåmärke på rumpan och ett på överarmen...

Det är inte smärtfritt att ligga på topp ;)

Ikväll sätter Paradise Hotel igång igen, finaly!!!


Party party...


Ja det blev som sagt utgång igår. Mötte upp Tommy, Sara och deras vänner på Underbara Bar. Super trevligt :) Sen efter tolv mötte jag upp Michaela och Linn vid Medis. Eftersom båda dom hade genomskinliga strumpbyxor va jag tvungen att springa in på 7eleven för ett snabbt klädköp och byte! haha Det e så bra med lösningar i sista sekunden ;)
Kvällen avslutades på mc donalds och va hemma vid fem...jag e med andra ord rysligt trött idag och mina fötter gör verkligen jätte ont... Men kul va det!

Ska ringa Rasmus snart och checka om det blir någon middag på Rosa Drömmar på lilla essingen ;) Kan ana att han vill till Patricia efter det...vi får se hur långt jag orkar haha


Naglarna




oj det blev utgång!

0-5661f331bb48cc03fa2038fc0a5ddf51.png

Kolla varifrån!

oj det blev utgång!


Lite hängig och försöker hålla humöret uppe...

Nyss hemkommen fr bion. Såg göta kanal...den va typ lika värdelös som en trea kan vara, men jag fnissa nog till någon gång.
Va sugen på att gå ut och festa ikväll, men men...blev inget me det, iaf inte va jag vet än så länge.
Imorgon blir det middag på Rosa Drömmar med Rasmus, tänkte passa på att ge han hans julklapp då..fast det vet han inget om än så schhh...säg ingen! (Han e så dålig på att läsa min blogg att han inte kommer att se det här haha).


nu är jag på bio, blev tyvärr göta

13b3e630d86cf979c666eb4012d750e2.png

Kolla varifrån!

nu är jag på bio, blev tyvärr götakanal fast jag tänkte se den med rasmus. Han får välja en annan film, eller så får jag se den igen!


Min nyårsafton


Igår va jag på en kombinerad inflyttnings/nyårs-fest hos Michaela och Anders. Va jätte trevligt och riktigt god mat. Jag blev inkallad som hjälp till förrätten och jag valde att fixa lite snittar som blev väldigt uppskattade. Blev skagen-crustader, kanatarell-crustader, broschetta-avokadokräm och broschetta-tapenade. Till varmrätt hade de gjort sjuka mängder oxfilé (tror hälften gick åt haha), potatisgratäng, portvinssås och sallad. Efterrätt va kladdkaka ;)
På tolvslagen sköt vi massa raketer. Jag tycker sånt e lite små läbbigt och självklart fastnade en raket så både michaela och moa höll på att få skinnflådda rumpor!
Tog taxi hem och sov sååå gott!

godnatt alla glada! Nu tänkte jag

3309ce1d1eed35e77fc43d4f2035d05a.png

Kolla varifrån!

godnatt alla glada! Nu tänkte jag faktiskt försöka sova! Hoppas ni gör det samma, för nu är det faktiskt 2010! Puss puss


RSS 2.0