REUNION

Imorgon kväll är det dags för en efterlängtad reunion hemma hos Johanna & Andreas i årsta, som vi lärde känna i Tunisien i somras!



Vi har snackat om det sedan dom lämnade oss själva i tunisien(dom va bara där vår första vecka), så det blir kanon att det äntligen blir av!

Det va på transfer bussen till hotellen som vi började snacka me andreas o johanna. Dom bodde på ett annat hotell och skulle va där i en vecka medans vi skulle va där i två. Det sluta me att vi umgicks me dom varje dag. Stranden hela dagarna, lunch, middag...ja det enda som saknades va att vi skulle sova tillsammans, för duscha tillsammans gjorde vi nästan sista dagen eftersom dom gjorde det på vårt hotellrum deras sista dag så dom skulle kunna utnyttja sista semester timmarna på stranden ;) 
Vi bor löjligt nära varann i sverige så det klart vi måste fortsätta att umgås, allt annat vore löjligt! Men det har tagit sin tid att kunna hitta en helg då alla kan. Men nu blir det av! :)

Jag och johanna drack en hel del ugni blanc (tunisiens egna vin) och det hade verkligen varit kul att kunna ta med sig en sån flaska imorgon. Men det verkar va en omöjlighet att få tag på det i sverige...trist, men vi får köra annat vin. Tror vi dricker bra av det också! haha

jsjs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0