REUNION PARTY <3

Igår åkte vi hem till andreas och johanna i årsta för att ha vår efterlängtade reunion. Vi umgicks ju med dom väldigt mycke en vecka i Tunisien, men att ses hemma kan ju vara något helt annat! Tänk om vi inte har något att prata om? 
När man har semester så kan det kanske räcka med att vi har Sverige gemensamt som hemland för att ha något att kunna snacka om, men nu när vi väl är hemma så kanske vi helt enkelt inte klickar?

Ja det va en del oror-tankar som for igenom min skalle under fredagen...började fundera på ess ja skulle dra ur rockärmen när tystnaden trängde sig på, men kom helt enkelt inte på något!
Men det gjorde inget för inga ess behövdes! Johanna och andreas va sig lika, lite blekare bara! haha Märktes direkt när man kom innanför dörren att båda va intresserade av inredning, det va riktigt fint.

Jag hade ju försökt hitta det där vinet vi drack i Tunisien, men utan framgång. Johanna hade tydligen samma tanke och dessutom tagit saken i egna händer för att fixa snygg etikett på flaskan:

Hur coolt va inte det ;) haha

Vi åt och drack gott, skrattade massa, titta på våra semesterbilder och mindes tillbaka :) Lyssna på musik tills grannarna kom ner o klaga. Vi börja planera för en till semester tillsammans...Prag till våren kanske det blir;) NICE!
Får inte dröja för länge till nästa gång vi ses i Sverige!

Runt två va vi på väg hem i en taxin. Där va precis som i "halv åtta hos mig" största snackisen hur många poäng Johanna och andreas skulle få ;)

Kommentarer
Postat av: emlan

Låter som en bra kväll :) Men dålig update.. vad gjorde du igår? vad gör du idaaaaag? aaaaaamsssiiiiii, skriiv

2010-10-17 @ 13:31:45
URL: http://baraemlan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0