Idol

Ikväll e det SCHLAGER-TEMA i Idol!!!

Skadeglädje den sanna glädjen?

 Igår morse skulle jag och Christian gå till jobbet samtidigt (händer endast när båda börjar sju). Klockan va några minuter efter sex och det var extremt disigt, för att inte tala om mörkt! Christian pekar på ett av det fula husen och påpekar att man knappast ser det, jag tittar och ser att det han säger stämmer... PLASK PLASK PLASK... What the f-ck?

Jag står mitt i jordens fetaste vattenpöl i mina svarta (svin snygga) skinn stövlar! 

Det va liksom inte en sådan där vattenpöl som man skuttar ur med ett hopp heller...snarare fyra!Christan bara fortsätter att gå. Jag roper efter han, o frågar om han inte tycker synd om mig??? Han vänder sig inte ens om...jag springer ikapp honom, och ser när jag kommer nära att hela ryggen på honom guppar pga asgarv!

Skadeglädje e den enda sanna glädjen...Inte sant? haha


I GOT THE LOOK!

Va sägs? Ska bara klira ut hur man byter ut dessa blommor me bilder på ego mig istället!

Men vart det inte lite roligare nu?

Kommentera för nu fan!


Mest sökte termerna!

Haha vet ni vilka som är de mest sökta termerna senaste veckan?

Här är svaret:


Bögstandard           Katrin                      Hämta en bög
       
String                          Flygresor
              Dröm bögen            
Bögspektakel                 sexnovell                                        Böghåna                      Böghaveri             Megaböga

Island                           Böghaveri                Steling                              Kanonbög
Raketbög                            Bl
ondin Bella          
Attackbög                                        Papa dee     
Gummistövlar                Vardagsböga


Hur bestatta är inte folk av bögar??? Det måste ju va att det är extremt många som en så länge inte vågat gå ut ur garderoben, och därför sitter och söker efter likasinnade..eller? Kan det va en lämplig teori att någon söker på "raketbög"?

Jag vet inte ens vad en raketbög är, och jag är inte intresserad av att söka rätt på vad det är heller.

Idag e jag en gnällkärring igen!

Dagens vikarie
För en tid sedan hade vi en vikarie,och nej, det e inte henne jag nämnde tidigare, det finns ganska många rötägg konstigt nog me tanke på vad det kostar att ta in dom!

Den avdelningen som hade henne då va iaf inte nöjda. En av (många) sakerna hon hade gjort va att skälla på stackars helena för att hon inte fick någon vegetarisk mat... Efter detta så meddelade vi att vi inte ville ha henne igen...

Vem tror ni droppa in till mig idag? DET VA HON! Och tro mig, jag försökte vara positiv... Men hon lyckades iaf beté sig som ett j-vla stolpskott!


¤ Hon började dagen med att sparka en fotboll i skallen på ett barn (japp hårt skott mitt i pannan!), hon stod en meter ifrån så frågan e hur man lyckas med detta!

¤ Sedan frågar hon två kollegor till mig med hur lång tid det skulle ta om dom va änkor, innan dom lägger ut en kontaktannons! Detta vill hon veta för hon skriver en pjäs om detta... E typisk dramafigur...

¤ Hon skulle ju abslut inte betala någon mat (20 kr), för hon hade ju med sig sin vego-matlåda idag! Ändå sitter hon där o smaskar o vill ha receptet på hur potatisen e gjort! haha

¤ Jag tog mellanmålet (thank you sandra att du kom in o hjälpte mig, du är en räddande ängel!), under tiden jag sitter där kommer vikarien o frågar om hon ska ta disken sen, "jätte bra" säger jag "Jag säger till när jag e färdig och du kan göra det"...ändå e hon inne o drar i disken titt som tett...Sen vill hon ha mellanmål. Jag har inte hjärta att neka henne, klart hon kan ta en tallrik fil (dumt gjort! jag måste klippa banden med mina sympatikänslor någon dag)... Då äter hon den i hundra år och hoppar helt över att ha kolla till de barn som inte äter mellanmål som faktiskt va hennes uppgift...

¤ Ätit klart, ber henne ta disken. "Ja absolut, ja ska bara göra klart det här födelsedagskortet till min vän som fyller 18, ni har så fina saker här på dagis!.........."
Då rann bägaren över... "Det här är en förskola, det finns inget som heter dagis (och har aldrig funnit heller för den delen!")

¤ Hon sitter kvar och skissar på sitt kort lääänge...jag springer runt med mungiporna i golvet samtidigt försöker jag va trevlig och social mot det föräldrar som kommer och hämtar sina barn! Efter en stund går Sandra fram och säger till henne att det är hög tid att ta disken nu för både sandra och jag slutar snart!

¤ Hon diskar i 45 min!

Jag jobbar över 30 min (som vanligt)...gick hem i ösregn utan "parra"!Det är ingen idé att jag någonsin tar in en vikarie igen för dom bara stressar upp mig och gör mig sur och gnällig...ändå så har man ju inget val ibland!Nu ska jag gå och skära halsen av mig...

Jag överlevde!

Idag hade vi planeringsdag på jobbet.

Förmiddagen gick åt till versamhets frågor. Föräldrarmöte, Lucia firande, Samarbete mellan avdelningarna...mm...en verksamhets plan skulle skrivas också, men tiden räcker väl aldrig till.

Jag och Laila ska börja med genusprojekt. Det ska bli jätte kul!

Nu känns alllt jätte lajbans igen!


På eftermiddagen hade vi första hjälpen!
Jag har allt ifrån att få hör hur man hanterar brän/kläm/fall -skador. till att få igång andningen, blåsa i dockor. heimlichmanövern (det är rättstavat!) och massa annat! Vi fick också öva på varann. Jag fick ett gigantiskt silikon-sår på såret med massa fejk blod på , super snuskigt. Så fick Ingela fick rädda mig, Hon satte ett tryckförband med hjälp av rosa silkespapper (man tager vad man haver, vi befann oss i ateljen för tillfället). Ingela hanterade saken klockrent och fick guld stjärna, jag överlevde!

Det va jätte kul, och jag har verkligen uppdaterat min kunskap om hur man hanterar situationen om en olycka skulle vara framme! Peppar peppar ta i trä...hoppas jag slipper det!
Nu ska jag äta en leverpastejs smörgås.....

"Anne-Marie, när man äter leverpastej, då lever man..."
Citat som ett barn sa vid mitt matbord för inte så länge sedan.

Tre dagars inskolning!

Läste nu i Aftonbladet om tre dagars inskolning på förskola. KOLLA HÄR

Jag jobbar på förskola och testade att ha så kallad tre dagars inskolning i början av denna termin. Flera av de som jobbar på sama förskola hade testat det förut och berättade att det va det bästa som fanns! Jag va lite misstänksam att det kunde gå så pass snabbt... Men det va helt otroligt. Tre dagar, sen va det klart!


På min avdelning hade vi det på fyra barn, och vi har precis haft avslutningsamtal för samtliga inskolningar. Alla föräldrarna va jätte nöjda. Alla barnen hade gått på förskola tidigare ingen hade testat detta.

I vanliga fall är inskolningen utdragen, korta stunder, lång period (upp till tre veckor!), föräldrarna ska sitta och va tråkiga o läsa en tidning eller dyl, sedan flytta ut i personalrummet...långdraget och trist för alla.
I en tre dagars inskolning är föräldrarna med i verksamheten (alla föräldrar va jätte nöjda med insynen dom fick  i vad vi egentligen gör varje dag).

Jag ska bara köra denna inskolningen i fortsättningen! Den är kannon!

höstdeppig med två finnar!!!!

Känner mig extremt höst deppig...det är så kallt & mörkt...musten bara gick ur mig idag...

Kanske är jag bara trött, eller håller på att bli sjuk (knappast)... Och alla kläder är så fula..då e det illa.... :(Det som suger mest:
Det konstigaste e att JAG, som väldigt sällan får finnar har fått TVÅ st på ryggen!!! Det är sant! Vissa kanske har svårt att fatta detta men jag känner mig as äcklad av det hela!! Tänk om det fortsätter?
Glöm att jag hänger med till Alanya i sommar me en finne på ryggen! Inte en chans emelie hahha

På tal om emelie så ska jag tille henne på lördag! Eller hem till hennes mamma rättare sagt! Fast om jag har en finne på ryggen så bangar jag...haha


Imorgon har vi planeringsdag på jobbet, ingen barnverksamhet med andra ord! Vi får se hur många som misstar sig o tänker försöka lämna sina barn ändå...spännande! :)
Vi ska få genomgå en första hjälpen utbildning på efter middagen. Jag har gjort det för bara ett år sedan, men det känns as kul att göra om det. Man glömmer så j-ävla snabbt!
Dessutom så råkade jag "döda" en docka sist jag gjorde det, så jag behöver nog lite extra genomgång!Nu ska jag gå och gräva ner mig så ni slipper se mig...

Fan va jag lackar...

Isabella Löwengrip is back in the game...

Om man väl ska ta en pause och håller på att bli utbränd, så räcker väl banne mig två veckor ingenstans???

Kan hon gå o äta några kilo Ben & Jerry och chilla lite för fan!

Söndagsnöjet


Jag och emelie vaknade till och från och mådde mest bara skit...men efter att ha ställt om klockorna och tvättat av fejjan började man pigga på sig!

Vi beslöt oss för att detta va en perfekt bio dag!

Det tog typ hundra år innan vi väl gick. Jag va ju tvungen att leka bunny, o dricka massa coca-cola så jag blev en människa igen!Vi hittade ett nytt smink märke på åhlens som vi genast förälskade oss i.Vi och åt på nått fik vi inte ätit på. Man kan ju inte äta på tacobar två dagar i rad (eller nått...)...Vi ville se Mamma Mia. Men det fanns bara "sing along" veritinonen kvar. Äh tänkte vi, ingen kommer sjunga. Vi e ju i Sverige för fasen...

DET VA DET SJUKASTE JAG VARIT MED OM!!!

Alla sjöng och dansade (okej, ja me, annars hade man ju varit tönt! haha)REGLER
¤ Nämndes någon av färderna skulle man med frågade ton säga "Daddy?!"
¤ Nämndes bröllopet skulle man säga "I DO!"
¤ Man skulle uppmuntra dom som sjöng illa att sjunga högre.
¤ ALLA va tvunga att stå upp o dansa och sjunga.
¤ Man skulle ropa "Dana moves" när dom tre tanterna syntes i bild..
¤ Man skulle göra så mobilen lös o hålla den som en tändare till vissa låtar.


Och massa massa annat... haha

Men det va kul! Men jag är fortfarande shockad. Det va så konstigt...


Sedan bar det av hemmåt och titta på Ensam Mamma Söker!Idag va det måndag och allt sög...

MASKERADEN!

Som ni nog förstog så pallade jag absolut inte sitta framför datorn igår, va inte speciellt bakis faktiskt men helt slut ändå!


Här är massa mumsiga bilder och info om vad som hände under kvällen...


Det var Christine som hade festen, hon va en pirat!


Vi hittade en till stackare fr Visättra! Helt otroligt, men han har flyttat nu...han hade en mask med sig men jag tror jag missader den helt och hållet.


En militär, Indiana Jones, en polis, en skadad blodig (usch), o en som jag trodde gillade loulou, men han tittade tydligen inte på Idol och hade ingen aning om vem loulou va! haha


SMURFARNA!


Ingen aning, blodig...


Det gänget igen..haha


Lovely Anders och min Playboy Bunny Emelie!


Jag (Snövit) o anders (inte utklädd, het ändå!)


jag pinuppar mig hehe


Djävul, Svart Ängel o massa annat...


Pirat, Pinuppa tror jag, och dom härliga SMURFARNA!


Jag rockar loss med Djävulen-Tuva


Kan ni tänka er att djävulen och snövit gått i samma klass?!


Anders, Jag och Anna (jag vet att jag lovade anna att bli skonad fr bloggen, men jag ångra mig! SORRY)


Jag fick tag på en sjörövar pickadoll och sköt den Blodiga Doktor-Klas


Sen låg Pirat-Christina risigt till...


Ett sorgligt avslut med självmord! OMG


Sen vann jag första pris som bäst utklädd!!! :)


Jag blev jätte jätte glad!


Och en extremt dålig vinnare haha


Jag fick diplom och bio presentkort!Efter detta blev på det om utgång. Jag och Emelie var självklart på. Men alla splittrades eftter att christine inte hitta sina nycklar...hon kunnde inte låsa och inte gå ut. Jag & Emelie beslöt oss fär att dra till Lemon på scheelegatan, nära hem och bra. När vi var så gått som framme ringer Christine och Tuva dom har hittat nycklarna, dom låg i Christine´s Bh!!! Haha...Dom va påväg till biljardpalatset, dit ville inte vi, vi fortsatte mot Lemon...
Klockan 01.20
Extrem kö utanför Lemon. Att smita före i kön uppskattades inte. Vakten påstår att kön bara skulle göra oss gott, "pyttsan heller" (säger emelie me örona över ögona haha)... Vi tänker om pga av kö-hat, vi går till Lokal!
"HEJ!"
"Tjena tjejer, ingen som är utklädd kommer in här..."
"Va? Jag ser ut såhär!"Nu står Lokal verkligen på min utelista...


Vi går fem meter och upp till mamma! Hon va vaken och jätte förvånad av att vi redan va hemma...Jag sa åt henne att gå ner o göra massa dumma saker mot vakterna (moget så moget...haha)...
Stupa i säng, emelie hamna av någon konstig andledning på soffan och slockna där me sin GÅS som täcke...
Snurra min Värld...

I´m so sorry Katrin....

Men det är ju så kul!


Time for maskerad!

Det är ikväll det händer!

Varken jag eller Emelie har någon vidare lust att åka in själva till stan me våra maskerad outfits på... Men eftersom maskeraden är på Kungsholmen så ska vi hem till min mamma och vådgästa henne...haha

Vi tar två tåget in så hinner vi gå på "apoteket-röda näsan" och efter det äta någonstans. Sen blir det stajling till tusen, bilder kommer förmodligen imorgon...om jag inte är för bakis!

Nu ska jag duscha...


Naglar!

Testade att gå och fixa naglarna här i Visättra, och för 340 spänn vart det denna make over!
(Mycket bra pris, och extremt trevlig tjej)Naglarna är gjorde i gel. Dekoratinonen sitter i matrealet. Lila gel och guld muliti glitter.

Vad vore livet utan Creative Beauty?

Släpp en fjärt och förbättra ditt blodtryck!

Släppp en fjärt och förbättre ditt blodtryck! DET ÄR SANT! haha kolla expressen för att läsa om det.

Prutt inehåller svavelväte som underlättar cellernas tillverkning, detta ska nu bli framtidens läkemedel.
 

Låt oss hoppas att den medicinen inte ska inhaleras!

"Män är av naturen perversa" ???

Läste expressen.

Det är i dagstidningarna man kan få en snille-blixt när man liter av idé-torka!!!


Det står att en kvinna som hette Ruth Smythers, 1884 (bra årtal måste tilläggas) boken hette "Sex tips for husbands and wives". I den gav hon ut råd som var riktade främst åt unga gifta kvinnor.


¤ Den smarta hustrun tillåter maximalt två korta sexuella kontakter i veckan. Allt eftersom åren går bör hon försöka få också den frekvensen att minska. Spelad sjukdom, trötthet och huvudvärk är de smartaste sätten att uppnå detta."

¤ En självisk och sensuell make kan lätt få övertag över sin fru. Glöm därför aldrig detta grundläggande råd: ge lite, ge sällan och framförallt ge motvilligt. Annars kan ett i övrigt respektabelt äktenskap lätt förvandlas till en orgie i sexuell lust.

¤ En smart hustru gör det till en regel att aldrig visa sin nakna kropp för sin man, eller låta honom visa sin nakna kropp för henne.

¤ Många män får sin mesta sexuella tillfredsställelse precis efter sexakten då de känner sig lugna och helt avslappnade. Därför måste hans hustru se till att det inte blir någon lugn och skön stund för honom efteråt. Annars kommer han snart att känna sig uppmuntrad att försöka igen.

¤ När maken får sin vilja fram ska hustrun ligga så stilla som möjligt. Kroppsrörelse kan uppfattas som sexuell upphetsning av den optimistiske maken. Sex ska, när det inte kan undvikas, endast praktiseras i  totalt mörker.

¤ Gräl och tjat och gnabb har visat sig väldigt effektivt sent på kvällarna då mannen vanligtvis brukar försöka få sin vilja fram. Börja gnabba med honom ungeför en timme innan han brukar försöka förföra dig.

¤ De flesta män är av naturen perverterade, och kommer om de ges minsta chans vilja ha de mest avskyvärda sexakter som till exempel att genomföra sexakten i olika positioner.

¤ Vid det tionde bröllopsdagen har många hustrur klarat av barnafödandet samt klarat av det ultimata målet att avsluta all sexuell kontakt med maken.Ju mindre sex desto bättre var det som gällde. Sex beskrevs av Ruth som " något som bäst är motbjudande och i värsta fall är ganska smärtsamt"!Ska man skratta eller gråta?

Kate perry Hot n cold

Vad vill ni att jag ska säga?
Den är bra helt enkelt!


Ibland har man flyt!

Nu är jag glad gladare gladast!

Dagen började med att jag vakna med en förj-vlig skallebank efter att ha vaknat var 30minut eftersom jag va rädd att försova mig.

Detta är ett ganska vanligt fenomen då det är jag som ska öppna förskolan...
När jag kom till jobbet (sådär tjugo i sju imorse!), va det svartare än svartas ute oh snor kallt!


För er som inte visste det är naglar min passion i livet! Men mina naglar är inte det hetaste just nu eftersom jag inte varit och fixat dom sedan precis innan jag åkte till spanien, augusti alltså. Min "nageltjej" har varit sjuk, nu är hon tillbaka men jobbar bara 20%, och hon hade ingen tid som passar mig innan maskeraden på lördag..

I Visättra finns det en liten frisörsalong (helt otroligt att en går runt!), och jag har sett att dom börjat me naglar där också. Jag är extremt kräsen om vem jag går och fixar naglarna hos. I wan´t the best om man säger så... Men jag kikade in av ren desperation av att naglarna inte e så fräsha som jag önskade... O gissa vad, hon hade en tid klockan fyra imorgon!!!

I´M GONA BE PRETTY!

maskerad spåningar...

Har precis kollat upp om man får ha skor på maskeraden på lördag, och det får man! Bara dom är torra och hyfsat rena! Det förhöjer ju den ännu redan jätte roliga maskeraden. Med klackar blir ju benen lite hetare! haha


Jag har funderat en del på lösögonfransar... Jag har aldrig testat ha det, har aldrig haft en andledning om jag säger så...skulle va kul at testa nu när man ska på maskerad, behöver ju inte va rädd för att se för översminkad ut om man säger så!
Men jag har ingen som hellst aning om det är svår att sätta på sig det? Tänk om jag tappar den ena (typ i någons glas haha), Är det svårt att hanskas med lösögonfransar?

HELP ME SOMEONE!Jag får fler läsare för varje dag som går, det gör mig jätte glad!
Kommentera mera snälla!

En ofrivillig rakning kanske?

Hemsk Hemskare hemskast...Dödsstraff på den som ens skulle försöka sig på något sådant på mig!

Katrin Zytomierska blir kvar i idol, precis som misstänkte!

Idag kunnde man läsa i aftonbladet´s nöjes sidor om att Katrin Zytomierska blir kvar i eftersnack på tv400 direkt efter Idol.

Jag håller med Fredrik Virtanen om att det offentliga samtalet blev skitigare och skitigare. Katrin gjorde bort sig, men blev någon förvånad? Trodde någon att hon skulle genomgå en person-make over bara för att hon skulle vara programledare? Jag säger inte att det är rättt att utala sig på det sättet som hon gjorde, men jag undrar va det är för förväntningar hon sänkte?

Att hon får förnedrande kommentarer ("hat-brev" milt sagt...) i hennes blogg rinner nog av henne på samma sätt som vattnet rinner av en gås! Hon blir snarare glad över att ha fått ännu mer läsare!

Att tv400 skulle behålla henne såg jag som en självklarhet. Om hon hade fått gå hade dom gett svart på vitt om det på en gång! Fan va jag är bra! haha

Ibland måste man hålla isär grejerna...

På lördag är det ju som ni vet maskerad som gäller! Jag är taggad till tusen, ska bli så extremt roligt!!!!


Men nu kommer flera och frågar mig om varför inte christian ska med...

SVAR: Christian hänger med på så gott som allt som jag gör med mina vänner (vilket är jätte kul). Men jag tycker det är viktigt att det inte blir ett måste att jag ska "släpa" me han jämt! Man måste kunna göra roliga saker med sina vänner utan att alla ska dra med sig sina "respektive"...

Valet är fritt, men jag väljer attt göra så, punkt slut!
Jag har dessutom lagt fram exakt samma fakta för Christian, så inget är otalt eller fufffens! haha


Thats the deal!


En dag som "argbigga"!

Idag va det tisdag, och det va riktigt höst väder

Det va som vanligt massa personal som va borta på mitt jobb...det är mer vanligt än att alla är friska o närvarande om jag säger så!

Vi hade så gott som full barngrupp, och tog in en vikarie till oss! Det är alltid lika spännande att se vad det är för en prick som kommer! Man slutar aldrig förvånas om jag säger så...

Dagens vikarie drippade in strax efter nie. Personen i fråga va en ung tjej (min ålder), snyggt klädd med en sorts kavaj-jacka, kjol och högklackat... Jag (full munderad från topp till tå med kängor, överdragsbyxor, vindjacka och fleecetröja) presenterar mig, förklarar att hon ska idag vara med mig och min kollega i en barngrupp på idag 16 barn, och säger att hon kan gå in för att hänga av sig och möjligtvis byta om...hmm...där sprack det..
Hon har inga andra ytterkläder med sig...jag förklarar att vi kommer idag vara ute till ca halv elva....och snart fixar vi fram ett par överdragsbyxor hon kan få låna (de va väl snällt?)...men det passade sig minsan inte... stön...sånt här gör mig smått irriterad! Hon tog priset när hon doppa kjolen i en vattenpöl när hon äntligen böjde sig ned för att göra lite nytta...haha (förlåt för min skadeglädje, sånn är jag! haha)

Som tur va så fungerade hon bättre innomhus! haha Men hon kommer inte tillbaka imorgon!


Nästa sak som retade mig idag
En tisdag i månaden har vi APT (personalmöte), då stänger vi barnverksamheten kl 15.45...men självklart kan inte föräldrarna komma ihåg detta, trots påminnelse lappar på alla dörrar... Detta gör mig också gråhårig!!!
När klockan va tie i va det 6 barn kvar! Jag ringde dom alla, men tro för bövulen inte att dom hade svansen mellan bena när dom kom...morr


Jag anser att jag har all andledning att va en riktig argbigga eftersom jag har mens och det käns som att vissa jävlas med flit ofta (vilken barnsligt låg nivå jag är å nu haha)!

Till personalmötet skrammla vi ihop till en gigantisk godisskål som fjorde mig lite glad igen!Slutet gott, allting gott, speciellt allt godis som jag och maria övertala layla att köpa! MUMS-FILLEBABBA!

sandraLi knäcker mig...haha

Spana nyss in SANDRALI´s blogg. Hon o tjejerna åkte på cinderella kryssning i helgen som ja tackade nej till...fuck va jag ångrar mig...

Så lägger tjejen upp denna bild


Sandra och Danny (EMD va me på cinderella i helgen)


Sticker det i ögona på er också? Jag vet, avundsjuka luktar illa, men va fan!

Uppdatering om tazett-lökarna!

För en tid sedan så köpte jag ju 3 st tazettlöakar som jag satte så fint. Det skulle ta 2 veckor sedan skulle de stå i blom!


Det här va resultatet jag ville ha
Efter två vecka har EN av lökara växt som tusan, de andra två står stilla! Och INGEN BLOMMAR!Jag kommer banne mig aldrig få gröna fingrar...

Dagens hår miss!

En kollega på jobbet (behöver ej nämna några namn), hade i helgen köpt ny hårmouse. När hon kommer hem märker hon att den va rent ut sagt skit dålig! Ingen volym och resultatet blev för gräsligt för att va sant!

För att slippa kasta skiten tar hon med sig den till jobbet, med den fina tanken att barnen kan leka med den när dom har vattenlek.

Jag går in på toaletten för att undersöka va det är för en skit produkt...på hyllan står det en rosa flaska. På flaskan står det Shaving Mousse!!!

Gissa om hon skrattade när jag berättade det!!! hahha


Dagens outfit! haha

Efter allt glassätande i helgen (och annars också för den delen) känner jag mig som en ballong! Och det som biter bäst på det är ju som svaret på alla mina andra problem -sola!

Efter en stressig morgon fanns det ingen tid att ta kort på min fina outfit, så det fick bli nu på eftermiddagen när jag kom hem, blank o trött-snygg...hahaLägg mäke till hur ren jag lyckas hålla mig efter en hel dag på förskola!!!


Sexy back haha


Fin liten blomma på knästrumporna va?


Skvaller

Djungel-trumman går

Emelie va som vanligt ute och slängde sina lurviga igår. Det var full fart as always...
Hon hann knappast få upp ögona imorse innan hon märkte att en fontän spruta ut ur "foderluckan"!
OMG!!!
Hon springer in på toaletten och lyckas få ner den sista skvätten i toaletten...efter mycke stånk och stön återvänder hon till sovrummet för att torka upp "efterlämningarna". MEN, hon hittar inget!!! Helt tomt, lakanen va rena!'

Hon går till jobbet bakis som ... Påväg hem fr jobbet får hon ett samtal från "mannen i sängen"...han har hittat hennes spya, i hans jeans!!!

En klassisk bakfylla..........

Fira sin 30års dag på ett barnkalas!


Läste nyss att Carolina Gynning firade sin 30års dag så Sturecompagniet för någon dag sedan...

Anderas Kleerup (pojkvännen), Carina Berg, Lulu Carter, Daphne Leon och Andreas Carlsson är några av som som syntes på detta kalas, och temat va faktiskt Barn-Kalas!

 
Jag tycker vi bokar upp att min födelsedag i mars ska bli lika omtalad och rolig! Och om lite kändisar som kan tänka sig att dyka upp de mer än välkommna :)

♥ sjuhundra arton lyckoskutt på raken♥  Märkte nyss att Gina har fixat till sin hemsida och har nu också webutik (äntligen)  ♥
Lyckan är fulländad :)..

åhh...suck och stön...mina naglar look like hell, och jag får ingen nageltid denna vecka...dålig planering va? får försöka göra något själv av dom...man vet aldrig hur det slutar! haha

Undrar vilken färg som passar bäst till min outfit på lördag? ja vill inte ha röda...

Do you remember cha-cha slide?

This is for you emelie..hahhaen sång för oss allaAlla som inte har gjort det, borde testa dansa till den nu!Tack gud att jag inte hittar någon film på youtube me mig o emelie på bardisken i alanya till denna låt...

ROBYN. Hissa eller Dissa?

Hissa eller Dissa?
Jag tycker den e as bra ;)

Katrin Zytomierska

Efter allt snack om Katrin Zytomierska var jag tvungen att börja läsa hennes bloggar lite flitigare.Jag personligen tycker Katrin verkar va as rolig med mycke sakastisk humor o hennes skämt är ofta på bekostnad av andra (men jag är så extremt skadeglad att detta är rent nöje för mig, ingen medkänsla över huvud taget! haha).
Jag kan inte låta bli att vrida mig av garv, för hon är så extremt ärlig och oblyg och det tycker jag är kul!

Alla kommentare hon får i sin blogg visar att folk faktiskt hatar henne. Dom sågar henne, kallar henne divig 08 (?), barnslig, elak, mobbare, hotar att amäla henne och skriver hur värdelös dom tycker att hon är som privatperson och programledare...
Jag kan förstå att folk tar illa upp för det hon slänger ur sig ibland, man att då behandla Katrin precis på samma (dåliga) sätt som hon behandlar andra, blir ju bara pinsamt...  Och jag tror Katrin Zytomierska gavar läppen av sig av alla skriverier!
Kan man inte ta det Katrin säger med en nypa salt, så borde man undvika henne!
Det verkar trots alla skriverier, att hon inte fått sparken!

The show will go on!!!


Hysterin ser ut att vara över, tack och lov!

Idag har jag och Christian varit och kollat på kakel och tapeter...

Jag trodde vi hade ganska lika smak och samma tankar om vad som skulle passa...men icke sa nicke...

Sånt jag gillade va han inte alls speciellt sugen på (o då hade jag ändå valt bort allt rosa!)...
Jag va rätt så inställd på att grå klinkers skulle göra sig extremt snyggt på den toaletten, punkt slut! Men han ville ha svart (?) !!! Jag fick lov att vika mig...suck...han me för den delen!!!


Vi pratar golv på liten toalett här, o han väljer svart...nja, smaken va som baken...vi lyckades enas efter mycke om och men iaf.Resultatet blev alltså vitt och brunt...kaklet är varken kritvitt ellet glansigt (matt är fräckt! hehe), så det blir nog riktigt snyggt när allt väl är på plats. Enkelt med ändå fixat. Lite läckra handukar så är saken biff!


Sen bar det av till Björklund och Wingqvist. Att titta på tapeter av prisklass 7 va inte det roligaste jag gjort måste jag erkänna. Fanns ju ur läckra som va snor dyra, me like! haha Men nu är det en etta på ringvägen som vi bara ska bo i tills en större blir ledig. Så inga pengar ska läggas ner på detta...men lite omsorg måste den banne mig ha!En fondvägg med denna tapet lutar det åt. På de övriga väggar blir det en matchande enfärgad tapet som bara blev vit när jag tog kort på den, så fantisera! hahaSprang in på åhlens o köpte ett par strumpbyxor till nästa helg (ni vet, maskeraden). Det stog på att dom skulle ge en "naken look", hett tänkte jag! hahaNu e jag hemma. Hittade ett roligt recept på "thai-köttbullar", med kycklingfärs, ingefära, sesamfrön, chili och massa annat gott. Blir spännande!
BTW Ben & Jerry glassen ja testade igår (vanilla toffee chrunch) var himelsk! Om du inte redan har gjort det så är det bara att springa och köpa den nu...mmmmmmmmm haha

Dagens Middag! o efterrätt

Dagens Outfit blir det inget av idag heller tyvärr, men Dagens Middag kanske skulle va nått?

Thai mat var det ända jag kunde tänka mig idag! haha Paneng Gai, en kyckling gryta med röd curry, realy good! 

Släng dig i väggen Per Moberg..haha

Upplägget var i all hast me tanke på att Idol börjat!
Det blev guld stjärna av Christian ;) haha


Efterrätt: Ni vet va jag gillar att ha i min frys, där e "Smacken" som kom in igår i den!


Dagens testing!


********************************************

Idag va det Lindas sista dag på jobbet...jätte tråkigt. Det tråkigaste va att jag total missade att säga hejdå till henne (hon han smita innan mig, o jag satt i ett rum med några få barn o läste flano-saga)..hoppas hon läser här så jag kan säga "Lycka till me nya jobbet, kommer sakna dig!"

*********************************************

kakelhysterin fortsätter

Jag vet att det är sjukt tråkigt att läsa om någon som är trött och tycker allt suger. Men de här veckan har varit tung, och jag är extremt trött! Somnat som en gris och gått och lagt mig före Christian hela veckan! Därför har inte bloggen blivit speciellt "ompysslad" denna vecka...Men tillbaka till kakel hysterin...
Igår skulle jag kolla kakel tillsammans med min mamma (så snäll som följer med mig!) . Stället jag va hänvisad att titta på var "Centrokakel". Sökte lite snabbt på nätet och kom fram till att det fanns en i älvsjö (yes tänkte jag) . Helena på jobbet berättade att det låg en kakel butik i samma byggnad som Willy´s, så jag slog huvudet på spiken och tog förgivet att det va den samma!
Vi åkte dit. Jag blev lite fundersam när vi skulle gå in, för butiken hette "Kakeldax". Men skit samma tänkte jag och det tog inte lång tid förens jag hittade en solklar vinnare! Det va grå klinkers (sjukt bra, då lyser inte mitt långa hår på samma sätt som på vitt golv) , och stora vita kakel plattor (50x20), med en list uppifrån och ned,  vid sidan av tex handfaten som va typ mettallic färgade med glitter i. Det va precis lagom! Och jag är säker på att nästa hyresgäst inte skulle kräkas på det heller! Till och med mamma tyckte det va klockrent, och då e det ta mig fan bra! haha
Påväg ut fr butiken nöjd och glad, lägger jag märket till att det är fel j-vla gata!!!

Han som stod i receptionen va hjälpsam och började slå på datorn för att hänvisa oss till rätt ställe...vi kom fram till att den Centrokakel jag hittat i älvsjö är enbart för företag (prutt) , inte privatpersoner. Så det va bara att hoppa på penndeln och bege sig till Sumpan!
När vi väl hittat rätt butik låg det som ett mörker över oss...allt va fult! Man hade ju byggt upp så mycke i det snygga vi först hittade att inget kunnde slå det!


Imorgon ska jag åka dit igen tillsammans med Christian och hoppas på att kunna se på det hela med nya glada ögon. Vi ska då också titta på tapeter på Björklund och Wingqvist på Kungsholmstorg. Dom är bra vet jag iaf! Och jag är bombis på bar det ligger ;) haha

Efter gårdagen när jag va påväg hem igen...mörk regnig blöt förort..suck...då hör jag skenet i mörkret, glassbilen! Jag bestämmer mig för att om jag går i normal takt och den står kvar uppe på parkeringen och väntar på mig, då är det ment to be att jag ska köpa glass! haha Det vart "Smack Lakrits"!!! riktigt gott och precis vad jag behövde. Middag blev en risotto med broccoli och lax, efter det 3 glassar! Effektiv ätning är vad jag kallar det :)


vad är snyggt?

jag är så extremt trött...har precis kommit hem, på tok för mycke jobb nu!

Igår åkte jag till jobbet 07.00, va hemma igen halv tie efter den där genus föreläsningen...idag åkte jag halv åtta och va hemma halv nie på kvällen... trött!!! Imorgon måste jag åka sex på morgonen för att hinna!Slutar tre imorgon iaf! Men då e det ingen rest o vila för det utan då ska ja åka och kolla på kakel och klinkers. Det ska faktiskt bli kul! Men jag har ingen aning hur man väljer sånt.  Är ju hur lätt som helst att avgöra om ett badrum är snyggt eller ej, men att skapa det snygga när man inte har något speciellt att gå efter blir svårt! Har bara bestämt mig för en sak, ljus grå fog! haha

Jag tycker alla de här badrummen (nedan) e rätt så snygga....men.....nja...tror jag väljer något enklare ändå!

Vad tycker ni?

  


 

Svårt, eller hur?HM paket = Jul afton ?

Igår åkte jag och Christian hem till min mamma. Jag skulle hämta ett paket på gamla rosett livs, min HM beställning hade äntligen kommit. När vi ändå va på plats på passa vi på att åka bil me mamma till brorsan.

"Alla" va hemma hos min bror Thomas och han fru Mia i deras nya hus på (eller man säger kanska i?) Tyresö. Thomas fyllde 31 år, så han bjöd på kaffe & tårta. Hela familjen var samlad.

Vi passade på att snylta med oss 30 flyttkartonger, och pappa körde oss och kartongerna back to Visättra! Nu börjar packandet...uff...

Vi ska ju få va med att välja kakel & tapeter, och det börjar bli dags för att bestämma kakel nu! Fatta stressen!!! Jag har aldrig någonsin valt sånt där förut, och nu har man inte ens gott om tid att gå runt att klämma o känna på alternativ. Väljer vi inget blir det väl basic, vitt så gott som rakt igenom...det vill man kanske inte ha? Jag vill hitta några coola tapeter, en ljus mönstrad fondvägg...toaletten en jag inne på vitt och guld, kanske alternativt vitt och svart...blått e ju alltid frächt, men ack så trist...
Christan jobbar till åtta hela veckan och ingen ville byta. Jag har föreläsning imorn (genus) kväll efter jobbet, på onsdag har jag avdelnings planering...men på torsdag har jag en lucka efter jobbet. Mamma har erbjudit sig att hänga me som smakråd, jag öppnar armarna för hjälpen ;)

När jag kom hem igår kväll så kastade jag mig på HM-paketet. Självklart va en jätte söt stickad puder-rosa tunika slutsåld, och ett par byxor och en grå polo kommer i december...det som va tänkt som höst kläder...typiskt

Men det va ganska mycke ändå. Är nästan som julafton när man får massa på en gång, härligt!
Här är en del av det som kom:


Den här tröjan hade jag föresten på mig idag! Men inte den kjolen...
passar sig tyvärr inte på mitt jobb ;)Svart polo är jätte snyggt på hösten tycker jag!


 
Lite basic & en söt blusMössa & halsduk va gratis!           Hello Kitty pjamasBak på pjamas brallorna :)


Hello Kitty morgonrock...sweet!
Ikväll är det CSI, en klar favorit för både mig och Chrstian!

En tight dag på stan me emelie!

Anders var bakis och stannade hemma och drog något gammalt över sig...

Jag stressade som satan till tåget och hann med det, som vanligt i sista sekunden haha

Mötte upp emelie på centralen, där drog vi direkt till Rågsved och hoppas så in i norden på att dom fått in rätt färg och längd på löshår...


 

 Rågsved påminner lite om visättra...och butiken där löshåret säljs "peprah kosmetik" är verkligen ett kapitel för sig!

 Har aldrig sett så mycke prylar på en o samma gång, dessutom i så litet utrymme!


 

 Självklart hade vi våran vanliga otur, det fanns inte det håret emelie va ute efter...så det vart bara att åkte tillbaka till Drottninggatan och gå in på tajmahal!
Vi slinker in på HM för att hitta ett rosa linne där inne...då emelie märker att ALEXANDER (som åkte ut ur idol, och fick skivkontrakt direkt) är inne på HM också, med sin flickvän!!! OMG Vi får hjärtstillestång båda två och VET att vi måste få en bild på han! Men hur? Och man känner sig ju sjukt jobbig och fjortis varning som tusan som terrar han när han e i sthlm för att ha trevligt me sin tjej. Efter mycke om och men stammar jag fram till han att jag skulle jätte gärna vilja ta en bild på han. Han blev jätte glad! Ni kan lite på att han har en "go" dialekt! Haha


Min och emelies mage gjorde en frivolt!

Mitt i lyckoruset började maskerad ångesten ta fart. Samtidigt va vi båda sjukt hungriga... Men innan jag gick med på att äta ville jag kolla när flirt fashion  och Buttricks stänger...det visade sig va ganska lugnt med tiden.

Så bar det av till tacobar på Vasagatan...funderade en sekund på att ta något annat än natcho deluxe, men jag vet ju hur besviken man blir om man inte tar det. Varför ändra på ett vinnande koncept?  HahaNär vi kom ut från tacobar öste regnet ner..fu-k fu-k fu-k...snusk regn och stressen upp i halsgropen! Inte prövat en ända outfit än och tiden rinner iväg. Dessutom var vi nu tvungna att springa förbi systemet...Nu kom hjärtinfarkten! Det va banne mig kö utanför systemet ända bort till pizza hut!!! Ändå e det över en halv timme innan dom stänger...vi tvingas ställa oss i ösregnet och köa...


    


Visste ni att man köar 8 år av sitt liv, det är sant!

Det gick ganska smidigt på systemet trots oddsen.

Upp på Åhléns för att hitta ett svart sammetsband att ha runt halsen. MEN GLÖM! Dom hade inte det, vi blev hänvisade till en "band-butik" på kungsgatan, eller NK...Bandbutiken va stängd, men Nk hade det! Tack gud! Haha


NEXT STOP BUTTRICKS

På Buttricks e det alltid massor me folk, trångt och ganska varmt. Emelie fick en svett-attack och fick för sig att hon va i klimakteriet...förra veckan trodde hon att hon hade en hjärntumör för att hon hade ont vid ögat...haha...

På buttricks va alla dräkter sjukt fula. Dom hade en superwoman dräkt för uthyrning och jag fick kolla på den...hmm...jag frågade om dom inte hade någon som va lite mer sexig, då frågade hon vad jag mena med sexig (puckobert?)??? "inte pjamas, utan tight och kortare kjol!", nix pix det va bara att glömma!


Flirt fashion va den ända butiken som hade ett hyfsat utbud av kläder ja kunde tänka mig. Men vi va inne i varenda snuskbutik vi kunde hitta i närheten. haha

Prövade 3 olika


 


RÖDLUVAN

 


MATROS FLICKA

  


SNÖVIT

  

Vilken tror ni jag valde? KOMMENTERA!!! Haha


Efter detta hoppade vi fr HM till HM för att hitta det rosa linnet i rätt storlek som emelie sökte, men det fanns bara inte.
Ett varsitt strumpband fick vi tag på iaf! SO HOT ;)


Jag dricker aldrig öl, men konstigt nog vart jag jätte sugen på en. Och var passar inte bättre att avsluta dagen med en öl om inte på Harry B James(? haha), mitt gamla stammis hak (många år sen haha)
Efter detta hade emelie bråttom hem eftersom hon skulle träffa malin på kvällen. Hon hinner till tåget hon tänkt sig, men sitter som vanligt och drömmer (kanske har med klimakteriet att göra?) och missar att gå av vid sin tågstation och kommer sent ändå.

Goddag yxskaft


skitblogg

det går inte att uppdatera om min lördag...bloggen fuckar sig!!! Styr upp mins ett sjukt långt inlägg o massa heta bilder så fort det fungerar, lovar! Men just nu e jag gråhårig... ;(


tåget går om 18 min...


Godmorgon! Håret i blött men jag ska ta åget som går om 18 minuter,
o träffa emelie. Så det är bara att lägga på ett kol!Ganska söt klänning va?


dags att sova nu kanske...

klockan är 01.00 och jag hur piss som hellst!!! Jag som har lovat emelie att ta halv tolv tåget in till stan imorgon...

Har haft terapi med linda...vet inte om jag lyckdes hjälpa henne nått. Men jag hoppas hon mår bättre snart...love is not easy......

shit...måste göra en sov försök...sitta vid datorn gör mig bara piggare och det är nästan ingen kvar på facebook som jag kan terra...

sweet dreams

Nu åkte ...

Nu åkte Jesper ut ur Idol...ingen förlust...sorry man...

Grymmast ikväll va helt klart Anna!!! REALESE MEEE

Men Alice va sockersöt o as bra också :)


FEM SNABBA -matvanor

Man kanske ska börja svara på dom "fem snabba"...

Dagens frågor är inget mindre än: Matvanor
Hoppas jag inte blir tvungen att svara ben & jerry glass på allt...haha

1. Lagar du din egen mat?
Ja, nästan alltid. Måste erkänna att jag faktiskt är ganska grym i köket ;)

2. Hur ofta använder du en micro?
Väldigt sällan. Blir till att värma på rester i sånna fall. Annars föredrar jag ugnen, blir mycke godare då!

3. Om du måste välja en maträtt du skulle äta varje dag i resten av ditt liv,  Vilken maträtt väljer du då?
Fan va lätt, va ju inte så länge sedan ja svara på det lasagne!

4.  Mysig och lyxig middag hemma eller på restaurang, vad väljer du och varför?
Restaurang lätt! En av många fördelar är att man slipper disken!

5. Vilken är den godaste och vilken är den äckligaste maträtten du vet?
Godast tycker jag är fisk och skaldjur. Det värsta jag vet är ravioli, det är vidrigt! Konsistensen påminner om spya...

Ingen glass fråga...tur, då slapp jag erkänna hur ja ligger till på den fronten :) haha


morgon-pigg NOT

Jag kvart över sex imorse!


Varför hittar jag inte det jag söker???

På lördag gör jag och emelie ett nytt försök att få tag på löshår i Rågsved. Vi ska också då passa på att leta reda på en maskerad outfit till mig! Jag har fortfarande inte hittat den superwomen dräkt jag så fint drömmer om...lutar åt att jag får ändra mig...bajs........

Tyckte Alice i Underlandet dräkten ja la upp va riktigt fin, men ja har ju För Fabian Fel Fucking Färg på håret (såg ni alla F? don´t ask me???) Och då kan ju rödluvan va nått kanske...men jag vill ju inte va snäll och gullig!

Jag vill ju va superhjälte för bövulen!!!!


Catwomen har ja hittat men henne vill ja inte va..tror liksom inte min figur gör sig i ett slimmar lack-fodral......

Hoppas även Anders hänger med och leter kläder på lördag. Han vet inte heller än va han ska va, och då kan alla hjälpa varann!
Jag röstar på att han ska va Austin Powers! Såg en sån dräkt på buttricks, as cooolt ju! haha Tyvärr går det inte att sno den bilden, så ni får gå in själva och kolla på buttricks hemsida om ni e nyfikna.

jag tänker iaf inte va bakdelen på en åsna...


hoppsan kerstin

Kollade in min statistik och blev glatt  förvånad!

Brukar ha 12-15 unika besökare och ca 20 sidvisningar (brukar och brukar, bloggen har existerat i drygt en vecka haha)

Men igår hade jag 22 unika besökare och 32 sidvisningar! Det är en klar ökning!

Blondinbella Here I come haha

Ny solad

Hemma och har äntligen landat...

Solade efter jobbet idag. Har tänkt at göra det hela veckan efter jobbet, men idag blev det äntligen av!
Flera gånger idag har jag svävat bort i fantasin och börjat inreda den nya lägenheten...det är så underbart!

Ringde Michaela och Jane fr mitt gamla jobb och berätta nyheten! Michaela bor också på ringvägen, fast vid zinken. Det först som slog henne va "Nu kan vi dela taxi hem när vi varit ute!" haha hon är så skön.

Snart har jag massa olika solarium att välja på!!!
Nu solar jag på gymmet vid flempan stationen. Dom byter sällan rör och det finns bara två, så ibland får man vänta på att det ska bli ledigt....segt....
Jag tycker det är jätte skönt när man bara kan klampa in utan at behöva prata med en kotte, lägga i pengar, hoppa in o sola (gärna olika slags solarium att välja på, valmöjlogheter makes me happy!) , o dra där ifrån lite halv röd och blank i nyllet utan att säga hejdå trevligt till dom som jobbar där...
När jag bodde på Kungsholmen va min favorit att sola på pilgatan. Alltid fräsht, och ständigt bytte dom rören! Dessutom hade dom en automat me massa krämer och annat som höjde "brun-effekten". Shopping när man minst anar liksom! haha

Jag vet, "det är sååå ute att sola (bla bla bla)".. men ja blir ta mig fan blekare än en fucking IPREN! Jag blir typ grå, och ser sjukt eländig ut om jag inte solar då och då, och stängigt använder en lagom dos brun utan sol.

Den här använder jag just nu! Förutom det utemordentligt lyxiga utseendet (Guerlain, lite tant varning där igen tror jag minnsan haha) så är den bra också!
Och vill ni veta det bästa med den, det luktar inte bus! Det är sant!
Testa den vett ja!

En förändring!

Vet inte riktigt var jag ska börja är så extremt glad, för att inte tala om lättad!

Idag var vi på visning på Ringvägen. Och i mitten av november flyttar vi in. Det är stambyte nu och lägenheten blir renoverad fr topp till tå. Vi ska få vara med och välja tapeter och kakel!!!
Det är bara en etta, men läget är helt fantastiskt!!!! Och en etta på ringvägen är sjukt mycke lättare att byta upp till bättre, än etta i visättra!

Nu ska jag göra en lycko-kullerbytta i sängen! TJOHOOOO

En kock i full fart...to creep for me!

Satt och kolla här om dagen på Per Moberg som lagade mat...fan va speciell människa den snubben e! haha

Så fort jag ser han på tv så ser jag "Viggo", ni vet fr Rederiet...han skrämde mig som bara det! Och det gör han tackar fan nu också...

Han snubblar på orden, yrar omkring, tappar tråden, när en vacker harpspelerska dyker upp ("brukar de inte va nakna?"), tappar även kniven i golvet och försöker locka upp den med ett "hopp, hopp", svänger sig med uttryck som "ballabaff", "tjellatjeff", "eftertjofräs" men också "flash o eld i baken", "spraket i klorofyllen", "fluktisering". Han filosoferar över maten, konsten & livet medan han slänger upp "en liten gnutta rimmat fläsk" (sådär 5 kg) på skärbrädan... Jag hatar koriander, medans han får "styva bröstvårtor av doften av koriander"! Dessutom varvar han med att ha händerna i maten, sen upp i håret, sen ner i maten igen...e det bara jag som ser detta som motbjudande?Tur att vi inte är rumskompisar...haha
smaken är som baken men han är med all säkerhet en grym kock!

visning imorgon

Jag är jätte jätte glad! Imorgon ska vi äntligen på visning på ringvägen! Det verkar som att det är en etta, men det är fan ett guld läge! Och storleken kanske går att snacka om... Tillbaka till stan skulle betyda så mycke för mig!
 
Jag har alltid bott på Kungsholmen. När jag träffade Christian så hade han en lägenhet här i Visättra, så det föll sig naturligt att jag flög ut ur mammas lägenhet och flyttade in här. Jag tänkte att bo i en förort skulle bara göra mig gott, och det va ju bara tills vi hittade nått annat... Dessutom har jag inget emot förorter, kan ju vara riktigt trevligt!

VISÄTTRA
Men nu har jag bott här drygt 1,5år. I en etta, med två katter, och Christian... Och Visättra är fan ingen vanlig förort...det här är typ förorternas förort...har lärt mig på en föreläsning för inte så länge sedan att det inte heter invandrartätt, utan svensk-glest område! Och dom svenskar som bor här är fan alkholister! haha
Tycker så himla synd om alla som bor här för ingen gillar det! Ingen trivs... Helt ärligt ser alla ledsna ut här! Även om solen skiner! mungiporna riktigt släpar i marken...
Om det är någon som tror detta har med fördomar att göra så säger jag bara very wellcome THIS IS RUSSIA! kom och se själva...

Men med den här erfarenheten i ryggen kan jag känna utan att tveka att jag trivs att bo med Christian!

Och katter va verkligen inget jag gillade förut...inte nu hellar alla dagar. Men vi har vant oss med varann...Så länge dom inte sover i mina garderober (hårar på mina kläder) så e re lungt mellan oss.....haha
Dom e ju ganska söta ju...


Doris och Benny!

Är det den här som gäller i vinter?
Jag tycker den här jackan är bra söt! Ska man köpa den eller inte? Har redan en brun vinter jacka

Brun med rosa detaljer fr Peak Performancegräddbakelse

Kolla vilken söt mössa jag hittade


SWEET!

tom i bollen...

Idag va det måndag igen...det ärdå man känner att man lever...

Hoppas på visning på ringvägen i veckan...

Har tjatat på alla på jobbet om att läsa min blogg..haha

Har inte så mycke att skriva idag tror jag...tyvärr...kanske kommer på nått lite senare...

GRATIS BIO?

Gratis är gott...det tror jag ALLA håller med om!
Jag registrerade mig nyss på gratisbio gratisbio och väntar nu på min första biobiljett, ska bli spännande o se om det bli nått...

men glöm för tusan inte att skriva in mig (amsibamsi) som värvare!

Expedition Robinson nästa?

Strax börjar ensam mamma söker, stor favorit!

Såg ni föresten att dom söker nya deltage till Expedition Robinson? Inspelning kommer ske i vinter, och avsnitten kommer visas till våren. Jag kan erkänna att jag blir alltid jätte sugen på att söka när sånna saker dyker upp. Kan ni tänka er upplevelsen?Programet är iaf tilbaka på tv4, men vem som blir årets programledare är en så länge en hemlighet,,,

           

Jihde har anmält intresse    
men vem vet vad tv4 bjuder på för överaskning...ingen har väl glömt robban haha

spänningen är olidlig!

Page?

Jag skulle iaf aldrig våga klippa av mig håret...Hade "Robyn-frilla" en kort period i sexan-sjuan...med lugg! Jag tyckte det va jätte fint då...men det fanns kamera redan på den tiden, och jag kan själv se på fotona att det ser förjävligt ut på mig! never again

städat undan sommaren

Hemma igen. Jag och Christian åkte till landet igår för att få in alla ute möbler och lägga över plåtarna på poolen.Tittade lite efter kantareller, men detta va det ända spår jag hittade. Är väl slut på sånt för i år...


Thomas och Mia va med också så det gick fort att få allt gjort. Till lunch hade mamma gjort en kantarell paj som va hur god som hellst! När vi sitter och snackar kommer mamma på att hon inte köpt med nått godis! KATASTROF! Jag kastar mig på hennes öl, och hotar att hem om vi inte åker iväg och köper det! Jag fick som jag ville...jag drack upp mammas öl och så åkte vi och köpte godis och ostbollar! Skälvklart va vi tvugna att slänga ihop en äppelpaj också. Vi hade hela äppelträden fulla, men gick över och pallade grannens äppeln ändå..hans e godare! haha

   Idag (söndag) har det regnat hela dagen... Vi kom hem i bra tid, så man hann fixa lite hemma... Jag köpte lökar, tazetter och hoppas detta blir fint om ca 2 veckor...  Tant varning I know!

            

Ska slänga ihop någon middag nu..kanske lax, det finns i frysen iaf!

dags att plocka undan sommaren

Trots lördag så fick ja ställa klockan idag...

Vi ska till landet och ta in alla utemöbler, och lägga på plåtarna på polen. Thomas, Mia och mamma ska såklart också me! Kommer hem imorgon igen!

en flamingo kanske?

Jag lovar att inte ha på mig denna på maskeraden! (men det skulle nog göra Christian glad!) haha


En Flamingo

Kanske skulle va nått för Björk nu när hon hängt av sig "svanen" efter det där hemska som hände på Kungsholmen...haha

head?


Kommentarer?

Var håller dom hus? Jag vet att det är folk som läser, det e väl baskemig bara att skriva en truddelutt. Alla som jag har fått äran att se reaktionen på när jag har berättat att jag "blivit med blogg", har fått ett lite halft i skräckslaget ansiktsuttryck!

Kommentera NU! haha

maskerad!

Idag har bara en sak existerat i mitt huvud, maskeradkläder! Andledningen till detta är att ja såklart ska på maskerad den 25/12 hos christine. Jag är jätte sugen på att klä ut mig till stålmannens kvinnliga motsvarighet Superwoman!

Jag ser genast en as het dräkt framför mig. Röda hotpants, blå topp med ett stort S på magen, gult super duper skärp, röd mantel, vinden i ett lockat hår.... Ja, kort och gott en liten het historia, som tyvärr inte innehåller en pistol, för sånna saker behöver inte superwoman när hon har sitt superhjälte-skärp!
Kom hem och o började leta på nätet...detta är vad jag hittar:
 


NOT HOT! och inte alls det jag hade sett framför mig...

Ska leta lite till innan jag tänker om helt o hållet...som tur va så hittade jag en hel del alternativ!

Alice i Underlandet skulle jag nog kunna tänka mig...
alice

kanske ett bi eller en "alpflicka"


Den här Geisha-dräkten är ju sååå fin...men kanske inte så kul, eller?


rödluvan eller snövit?


En Lady Verasailles skulle vara exremt coolt, men jag hoppar nog den vita peruken i sånna fall...

Emelie den lyckosten e redan klar, hon ska va en bunny, hett!


Hon har kläderna sågott som klara också...men dom får va hemliga tills showtime!

Dagens bilder pga tekniska problem mellan mig och min telefon...

Dagens bilder till hänget med Anders hamnade nu i ett inlägg för sig.
När jag skrev förra inlägget ville inte datorn kännas vid min mobil. Nu har äntligen Christian kommit hem och som en räddande ängel o hjälpte mig. Nu kunde jag skicka över bilderna till han via blåtanden o han kunde få in dom på datorn...att det ska behöva va så bökigt ibland!

När vi va på åhlens hitta jag som små påsar man klippte upp o vattna i så växte et örter där dom tusan! Dom får ju mindre ljus inne på åhlens än va dom får hemma hos mig, så det där kanske skulle va nått! Annars en lite skojig present kanske... 
This is what i want...haha... "kissar ej på mattan heller"Anders med ett jätte mackor på Sandys, men lägg märke till apelsinerna brevid. C-vitamin är bra!


Och tänker man inte äta apelsinerna just då så kan ju anders alltid leka me dom en stund! haha


klocka?

Hann precis kiomma hem till Idol, tur!

Nu va det så att Linda åkte ut igår...o jag kan ju inte skriva idag igen att jag e ledsen för det...shit happends o förmodligen va det bara jag som tyckte hon va bra, och jag röstar inte. Trist men livet går vidare...

Idag va det snor kallt! Tog faktiskt bussen imorse (ingen hitt att knalla halv sju i mörkret)...
Men sen gick ja till älvsjö efter jobbet...men det va bara för at jag missade bussen och behövde en ångestdämpande promenad efter jag förstått att min plånbok inte låg i handväskan. Tydligen låg den kvar på glasbordet brevid datorn efter jag betalat en räkning i förrgår. Och eftersom vi bor i en etta, och jag började jobba i ottan och christian började sent, kunnde jag inte tända i sovrummet/vardagsrummet och missade att se plånboken (fick andvända ficklampa för att hitta mina jeans som låg gömda bland soffkuddarna)...
Fick åka in till stan utan plånbok och hoppas på att Anders ville låna mig pengar, och det gjorde han såklart :)

Jag var åter och titta på den där jetset klockan me Hello Kitty, tycker den är så extremt söt! Men får vänta tills jag har plånkan me. Hittade en annan också som va jätte fin...och dyrade såklart.... Båda modellerna är sånna som man tröttnar på ganska fort, det är det som tar emot, man kan liksom inte andvända den varje dag utan att kräkas...

hk klocka
jetsetKöpte lakrits ljusen fr lagerhause, skulle också ha dom rosa med hubba bubba smak, men dom va såklart slut...
Och precis som jag igår nämnde så försökte Anders övertala mig till att laga mat till han, men det va jag inte alls sugen på...vi gick till Sandys o smocka i varsin macka.

Skjorta letade vi utan framgång...


Rånade du en bank när du va 16?

Idag va jag redo! Både kofta och tjock tröja under dunvästen, o vantarna i högsta hugg! Men...tror ni jag fick andvändning av dessa??? NOPPE Det va inte alls så kallt imorse som det va igår (då ja va halft ihjäl frusen när ja kom till jobbet).

På vägen ner till stationen (flempan) fr visätra(my home), gick jag som vanligt genom skogen för att spara tid (ja får alltid springa ändå). Då står det två orage-klädda män o städar upp där i skogsdungen. Det är ju bra kan man tycka. Ända tills man ser va det är för skräp...nyårsraketerna som hamnade där för tie månader sedan! Det lär komma snö när som hellst, och det kommer hur som hellst nya raketer om två månader. Och NU städar dom upp gamla halvruttna raketrester...
Det såklart att det inte bara va det dom städade upp, men förstår ni vad ja menar? Vad e syftet? Man rustar inte upp skogen för att det ska se nogelunda schysst ut, utan för att man måste göra det och snart är det försent innan allt är fast fruset o gömt under snö... Säger bara en sak, har ni en val möjlighet. Flytta inte till Visättra!

På jobbet blev jag på glatt humör...kan jag annat när mina fötter blir attakerade av pussar för det är "tatt-huve" på dom..haha...Läste i metro att en 16 åring hade rånat swedbank i Halmstad (och flytt på en cykel) han greps senare....
Vad är det som får en 16åring att råna en bank, vad gjorde jag när jag va16?
Vad är det som får en 16 åring att göra så? Är han i extremt stort behov av pengar, uttråkad, eller tyckte han det verkade enkelt och kul och inte hade nått att förlora på att testa... Är det bara jag som stannar upp o tänker va fan det är som gått fel? konstigt hur som haver...

Imorgon ska ja gå o shoppa me Anders. Han ska på nån jobbfest på fredag och behöver ny skjorta. Tror ni jag kan lura in han på GAYone...gateone...haha.
Antar att han också ska försöka övertala mig att laga ett nytt lass me köttfärssås som han kan leva på över hösten...

Nu ska jag äta glass till idol...jag vet inte hur det ser ut i er frys men min e fullproppad med mina favorit föda...
min frys
va ska ja säga...glass värmer i höstmörkret! äh, behöver faktiskt ingen ursäkt till att äta glass som vissa andra..haha

RSS 2.0