Uteserveringar i all sin ära, men jag erkänner att det va för kallt igår!

Igår när arbetsdagen började dra sig mot sitt slut började Michaela tjata om att gå o träna. Men jag skulle ju möta upp emelie på stan så jag kunde inte va lika duktig... Att michaela skulle va duktig o träna utan mig kändes inte helt okej. När jag sneglar på min mobil ser jag att emelie messat ett förslag om uteservering...hmm...jag ler stort mot Michaela när jag berättar om uteservering o drinkar i solskenet, o ser ett ansiktsuttryck fyllt av först glädje, sedan åker mungiporna ner o hon ser hemskt avundsjuk och ledsen ut...moahahha... Självklart ringer jag o kollar me emelie om det är ok för henne att jag drar med mig michaela, o det va ett snabbt JA fr emelie!



Vi började snyggt o tjusigt med strawberry daiquiri ute. Snart kröp sig kylan över oss, o samtidigt kröp vi ner under flisfiltar...men räddade oss inte! Det va snor kallt! Vi fick flytta in efter drygt en timmes nerfrysning... tre drinkar o ett glatt humör senare va det dags att gå hem, o det va inte kul... Kan man inte ha ett jobb man kan jobba hemifrån med, sova till tie o sen sitta o jobba till åtta på kvällen!
Dränkte gapet me tuggummi i morse för att minska risken att alkohol ångor skulle komma fram..inge vidare att dofta "dagen-efter" under inskolning. Men det gick bra!



Det tråkigaste me kylan va att jag inte hade en chans att visa upp min fina blommiga klänning, som jag kombinerade med lacktights o nit-skärp ;)


Kommentarer
Postat av: BJERNHAGEN

åh, de där såg sjukt goda ut :)



hey hopp, musikintresserad? då borde du kolla in min blogg!

har även uttlagt sång - ensam och med band, om du är nyfiken :)

2009-04-18 @ 14:10:45
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh vad gott det såg ut!!

2009-04-20 @ 10:35:32
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: mikaelaa

såg gott ut dedär:)

2009-04-20 @ 17:01:00
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0