Ett avbrott

DET KOMMER VARA EN PAUSE I BLOGGEN CA EN VECKA PGA ATT DATORN ÅTER IGEN LÄMNATS IN PÅ LAGNING

Jag återkommer så snart den är tillbaka

Ha dé

en lång dag...

Det här har varit en lång dag idag...

På jobbet va de bara jag som va ordenarie på min avdelning idag, o så ser det ut imorgon också....pust... Som tur va så kom Helena till undsättning o räddade mig! Tror inte hon förstod hur glad jag blev för det egentligen, så jag har en överraskning som väntar i köket till henne när hon kommer imorgon! hihi

Efter jobbet åkte jag in till stan o träffa Emelie, jag skulle inte shoppa...åhhh...jag är så bra på att shoppa!! haha o shopping vart det. Dessutom mötte vi upp Michaela på götgatan, o så vart det gina där...ojojoj, det är verkligen den bästa gina! haha



Jag tyckte inte jag handla något speciellt, men tungt va det...o när jag hällde ut grejerna så va det ju en del...

¤ En fot mask o scrub fr lush som tydligen ska göra underverk! Jag lovar att betygsätta den här i bloggen! ;)
¤ En kjol, ett skärp o ett par svarta jeans tight fr gina
¤ Ett lack fr Face, riktigt fin rosa färg...haha...jag har NÅGRA rosa!
¤ En ansiktskräm mot rynkor "tri-aktiline"(hallå, ja fyller 25 om två veckor?) haha Har hört riktigt bra grejer om den. Nu är det upp till bevis!
¤vEn "body spritzer" vid namn PINK SUGAR(oväntat haha)...köpte nästan hela serien till min lilla syster Frida i julklapp, nu va det min tur att få den tycker jag! haha


Sen drog jag o Michaela på hemligt kvinno-uppdrag. Kan du gissa vad? haha

När jag kom hem hade mitt paket fr ellos kommit...två klänningar! haha Jag behöver verkligen en (minst) till garderob...

Imorgon blir det nog "fot spa alá hemma", o let´s dance och Christian ska laga middag, det blir spännande! :)
åhhh...fredag...mmm...

Jag på jobbet...flytt fr ungarna :)

 



Man är väl grym på snö-änglar ;)



SEMELDAGEN

Idag va det semlor till mellis på jobbet.. Jag fick i mig två styckna på 15 minuter!

Jag har inga stopp i mig för sånt som är gott om man säger så...men en halvtimma sedan mådde jag inge vidare, illa som bara den... Tur nog hade jag o Michaela en gympa pass inbokat på friskis...o det va banne mig ett monster-pass... Semlan (semlorna?) satt uppe i halsen på mig under hela passet...att "tönt-michaela" kläcker att hon gått ner ännu mer i vikt fick mig genast att bestämma mig för att dagens middag blir en apelsin!!!

Promenaden med Michaela igår (måndag)

Igår tog jag och Michaela vår vanliga runda på 2 timmar. Den är alldeles lagom lång när man inte orkar träna men ändå måste röra på fläsket!





Jag kunde inte låta bli att leka mindre knäpp än va jag e o kasta snö utan vantar, o lägga mig i snön o försöka njuta av vinter! Men jag är fortfarande ingen vinter-människa kan jag säga efter det...snö är kallt o blött!



Nera vid Reimers hade någon galning hängt upp mat till fåglarna i buskarna, vilket medförde att hela busken va full me möss! (Efter stor överläggning kom vi fram till att det inte va råttor som JAG först trodde...)



KLART SLUT


Stoppa barnporren via internet

I nuläget är det helt tillåtet att besöka hemsidor som innehåller barnpornografiska bilder och filmer, bara man inte laddar ner materialet till sin dator.  En så kallad tittförbudslag finns redan i Norge och Danmark. Varför har inte VI redan den lagen? Ofattbart. Under tiden torteras barn fysiskt och psykiskt.

Kan vi tillsammans försöka ändra lagen? Jag vill försöka, vill du?

Det ska inte vara lagligt att titta på barnporr!!!!

Skriv under för en lagändring, Vi vill ha TITTFÖRBUD även i Sverige...

HÄR skriver DU under.

MIN LÖRDAG!

Lagade en riktigt god middag igår. Till förrätt stekte jag grön sparris, massa vitlök, tomater o pilgrimsmusslor serverades med rostade pinjenötter och massa flingsalt. Till varmrätt blev det ugnsstekt lax med ett pesto täcke, med ris!

 

Efter maten va man trött o mätt, men vi bestämde oss på en halv sekund att åka hem till Rasmus o festa lite. Missade melodifestivalen, så jag får se reprisen idag 18.25!
Va lika trevligt hos rasmus som vanligt. Vi spelade buzz en stund o lyssna på min o rasmus favorit låt "eh eh nothing else I can say"... haha... Alla vart glada o fulla, nåra skulle egentligen ut, men så vart det aldrig. Tanken va att jag o Christian inte alls skulle bli lång randiga, men vi gick sist...som vanligt ;)

 

 

Idag har det varit snöstorm hela dagen och jag har fortfarande inte fått på mig några kläder utan går fortfarande runt i Hello Kitty morgonrock...tänker nog fortsätta göra det resten av dagen. Om inte Michaela ringer o tvingar ut mig på promenad i stormen...

Nu tog colan slut..hmm detta är ett problem! Jag måste ha coca cola dagen efter för att fungera...betyder det att jag kanske måste ta mig ut? Time will tell...
CIAO


LÖRDAG




En dag på IKEA!!!

Igår (lördag) när jag vakna sken solen för fullt in genom fönstret, det dofta kaffe o allt va underbart, man riktigt kände våren i luften! Så jag kast mig in  duschen, sen på med nått vårigt....sen skulle vi till ikea! Springer glad i hågen ut på gatan o märker först då att gatorna är alldeles vita! Det är inte vår! Vad hände med mina tussilagos o krokus jag hade i huvudet?
Ikea vart det i vilket fall som helst...fika en semla till frulle där...jag har hört att det är enligt tallriks-modellen! Jag förstår inte alla som knallar runt o skriver upp allt dom ska ha, jag gör alltid såhär:

 

Jag tycker det blir sjukt mycke enklare och det går ju mycke snabbare! Vi lyckades fnula ut hur vi ska få till de skåpen vi önskar över sängen... Men använder stomarna fr köksavdelningen o skåps-dörrarna fr garderobs-avdelningen. På det sättet blir det inte bara snyggt, utan även praktiskt, eftersom köksskåp är djupare!

3 timmar på ikea utan att köpa någonting tycker jag är bra jobbat! Så på vägen hem vart det detta:


En korall färgad sjal fr MQ 199 kr, & en ny ögonskugga för vardagar åhléns 200 kr


Svullar kväll...oj oj oj

Ikväll blir det en soft svullar kväll o somna i soffan till Let´s dance... Christian gjorde vofflor me hjortronsylt o grädde. Nu har han tagit fram två jätte skålar, en me chips o en me ostbollar! Sen har jag sett att han köpt vaniljhjärtan också, gulligt va? haha
Imorgon vill jag åka till Ikea o spana in "våra" skåp!

Rihanna...

Bilderna på Rihanna har läckt ut...och hon har enligt rykten förlåtit idiot-svin-bajskorven också...

Fy fan...

En konversation mellan mig o emelie idag...

emelie: "Men ska inte chrille spela badminton me rasmus idag?"
jag:
"Nä, rasmus kunde inte. Han skulle gå o kolla på Petter me sin syrra"
emelie
"aha, kul för rasmus, men trist för chrille..."
jag: "ja"
emeie:
"Ska han spela själv då eller?"
Jag:
"VA? öhhh, ja emelie. Han ska springa fram o tillbaka över nätet för att ta bollen!"
emelie:
"haha! Oj, fan va blåst det där lät! haha"
jag:
"haha, ja men det va kul, får jag blogga om det?"
emelie: "självklart!"

Lady gaga - eh eh (nothing else i can say)

Tror jag fått en ny favorit...igen haha



Men nej, poker face har jag inte tröttnat på än...

Nu är det bara värmen som saknas...

Jag har precis ringt Hm min Hm & Ellos beställning. JAG VET att katalogen kom för hundra år sen, men det tar alltid ett tag innan jag tar mod till mig o gör beställningen. Att prata me en främling me massa otrevliga frågor om storlek osv är inget jag njuter av! haha

Jag beställde hur som haver massa strand kläder inför alanya ;) Jag älskar bikinisar...har hur många som helst, men en till kan väl inte skada?
Kan man mer än längta när man förfryser snoret i snoken man bara tittar ut genom fönstret...?

Det här är lite av vad jag ska ha på mig på palm beach i sommar:





♥ Den som säger att leopart-mönstrat är ute är ful och luktar illa ♥

Jag, en blodgivare!

Idag slutade jag klockan tre... När jag kom hem funderade jag om och om igen, varför har jag inget inplanerat jag ska göra? Eller har jag det o har glömt det?

Helt plötsligt när jag satt o kissa tie i fem kom jag på det! SHIT, lämna blod om tie min! f-ck f-ck f-ck... Bena på ryggen o lubba ner till södertappen! Jag hann! Dom tvingade i min en sunkist innan det va min tur...va första gången jag lämna blod och hon som gjorde det på mig va väldigt pedagogisk o lugn...att lämna blod tog 20 min (under tiden skulle jag minsann dricka en sunkist till), sen när det va klart skulle jag ligga kvar i minst 15 min...då försökte hon pracka på mig ännu en dricka! Men jag kom undan me att ag hade lite kvar i den förra (tre droppar), sen ville hon att jag skulle sätta mig i väntrummet o fika ytterligare innan jag gick hem! No way, jag mår bra! Tack för trisslotten, men jag håller på att kissa på mig och jag kissar inte här om jag kan gå hem på fyra minuter!

Fick med mig massa järn tabletter som jag tydligen ska peta i mig i 20 dagar...hmm... Sandra har varnat mig för att man blir hård kistan av dom, om detta stämmer tänker jag absolut inte äta dom så många dagar!

Men nu har jag gjort min del av ett bättre samhälle för idag...
Nu ska jag ringa in min Hm beställning! Sånt får mig att må bra på riktigt ;)


här kommer den omtalade bomben...

För drygt ett år sedan bytt jag jobb, och jag har vantrivts av olika orsaker mer eller mindre hela det här året... Nu är jag trött på att bara gå o klaga och har gjort slag i saken... Idag sa jag upp mig! Jag ska tillbaka till mitt förra jobb o det ska bli jätte kul!

Kommer sakna jätte många, men man kan inte stanna på ett jobb man inte mår bra av...


idag är det rasmus stora dag!

Idag fyller Rasmus gubbe, dvs han blir 25!
haha




Jag med min ålders nojja kan alltid glädja mig åt att att hur gammal jag än blir
så kommer Rasmus alltid vara en månad äldre ;)

SKOR SKOR SKOR

Dessa har jag o Michaela spanat o dregglat efter jätte länge..dvs typ 3 veckor!


Dom finns även i vitt, o har man dom bägge så klarar man sig till outfits hela sommaren enligt mig ;)

Nu har jag dessutom hittat dessa finingar också, men dom har tydligen inte kommit ut i butik än...inget är som väntans tider... 
Stort "jag vill ha begär" på allihopa!

 

Vissa skor vill man bara ha för att dom är så fina, man vill liksom inte sätta på sig dom o slita ut dom...


Jag idag

Jag i all min enkelhet idag, ändå har det medfört en hel del komplimanger idag på jobbet!
Sånt blir man alltid lika glad av, speciellt när man försöker få måndagen att gå...



Imorgon släpps bomben

amsi bamsi boom boom boom, som Rasmus brukar säga ;)

vill ha sommar o allt där till!

Åhhh va jag fönster shoppar på alla sätt o vis..o det är sommarkläder jag är ute efter!
Jag är så trött på allt grå mulen kyla o isgator!

Hitta dom här söta klänningarna
för strunt summor här


149 kr


349 kr


399 kr

Kan jag få allihopa, me det samma i rätt storlek, rakt in i garderoben, tack så mycke!

Jag leker snyggast i världen med nya skärpet!

 

DAGENS OUTFIT

 

Linne: Gina
Jeans tights : Gina
Kofta: MQ
Skärp: Mammas garderob
Skor: Vagabond

Min söndag

Ni anar inte hur skönt det va att vakna en söndag utan att vara "tung i skallen al´a bakis berit"!

Mitt alla hjärtans dag firande bestod av att kämpa för att hålla ögona öppna o se på Melodifestivalen medans Christian sov som en stock.


Hemagjord musli - En utmärkt present


Idag har jag varit över hos mamma och lämnat och fikat o lämnat alla hjärtans dag presenter till varann! Nu har jag godis så jag klarar mig reseten av veckan! haha
När jag åkte dit va jag lite ledsen för skärpet jag hade över koftan inte passade, och hoppades att ett jag lämnat kvar hos mamma skulle passa bättre. Det gjorde det, men det va på tok för stort (o det gick inte på något sätt fixa det), så istället spana vi igenom alla mammas gamla skärp, o vilken guldgruva! Kom därifrån me en hel påse me super snygga skärp. Det roligaste me dom skärpen är ju helt klart att inte en kotte lär ju ha det samma!!





Sen mötte jag upp michaela och gick "våran promenad sträcka" me henne...på vägen träffa vi HÖR OCH HÄPNA Anders med sin syster, jag som trodde han gått under jorden...helt otroligt!

Sen vart det hem o laga en god alla hjärtansdag middag en dag för sent! Det vart knaperstekt anka, timjan o enbärs sås, ris och vitlöksfräst fänkål. Fick som vanligt 5 guld stjärnor av snälla Christian! Ikväll blir det Beck, o till det naturligtvis efterrätt alá Ben & Jerry! Finns just nu på extra pris på Ica ringen, 34 kr st. Va pga detta tvungen att köpa två smaker!



Glöm inte se på Beck nu!

Janet - let go


Gårdagen (fredag)

Igår var jag so sagt och fixade naglarna, o dom vart ju bara för fina och perfekta! Är verkligen genom nöjd!

Sedan åkte jag Christian o Michaela till Rasmus. Rasmus brukar mobba mig för att jag verkligen ÄLSKAR ostbollar, så för att skoja lite så köpte jag me mig en påse ostbollar... När jag kommer innanför hans dörr ser jag att han har haft samma tanke...fast överdrivit en aning! Han har nämligen köpt 4 PÅSAR OSTBOLLAR! haha

 
Emelie fick en försenad födelsedags present...i smal...jag o michaela har samma! haha Fast alla har olika storlekar
 



Efter en kort stund kom emelie också, o då vart ju antalet perfekt, alla fick ju varsin påse ostbollar! Vi drack, dansa, snacka, dansa ännu mer -fast på rasmus stolar...don´t ask me why men kul va det! Vi spela buzz, jag vann överlägset o kasta paj i killarnas face, då lackade rasmus o stängde av spelet o påstod att skivan hoppade... hahhah

 
 



Rasmus granne Gustav kom också förbi det va trevligt! Hem kom jag vid fem imorse... så att studsa upp vid tie imorse för att åka till ikea kändes sådär...men det gick bättre än väntat. Vi hittade riktigt praktiska lösningar o billiga också får jag säga... Nu ska man bara fundera lite, åker dit om två veckor o kollar om man fortfarande tycker det e bra grejer!

______________

ALLA OSTBOLLAR SOM MEDVERKADE PÅ FESTEN TOG SLUT
______________

ang "hemligheten"

Jag har fått några kommentarer och lite fler sms..alla frågar om "hemligheten" som jag nämnde här om dagen...

Men ni får helt enkelt suga på karamellen...
Avslöjandet sker i början av veckan skulle jag tro!

Naglarna - som en prinsessa!

Snyggt eller vad? Är super nöjd!!





Alltid lika skönt me nyfixade naglar...

kondomexperten

SJUKT SKOJ


Imorgon är det fredag

  • Såhär ser min fredag ut
  • Upp o hoppa kvart över fem, börjar sju!
  • Jobbar till tre
  • Ska va på nagelstället kl 16. Har fortfarande inte bestämt mig för någon färg...förslag?
    Det lär ta ca två timmar att fixa naglarna
  •  Rask promenad hem
  • Slänga i sig något snabbt i matväg
  • Dressa om o fräscha upp mig
  • Hem till Rasmus o kolla Let´s dance, spela Buzz, dricka, prata och ha kul!

Vi får se om jag har fel, me jag tror faktiskt att det kommer se ut exakt så!
Idag har jag solat så nu är det duschen som gäller o sen marsh pannkaka i säng så jag inte somnar till Let´s dance imorgon...som vanligt ♥


En hemlighet

Jag har en hemlighet...vill jätte gärna blogga om det, men att skriva exakt vad det är här i bloggen vore högst olämpligt... Så jag tänker inte avslöja någon än! Många som känner mig IRL vet redan om vad det gäller...

Nästa vecka kan jag avslöja det här... Det ända jag kan avslöja är att det är något som kömmer göra mig gott, för såhär kan jag ju inte ha det!

Något som kommer göra mig gladare, piggare och ge mig mer tid...

Haha nu har ni något att fundera över :)


Jag är så bra!

Ännu en torsdags arbetsdag har passerat, och jag längtar mer än någonsin till helg! Jag är så hemskt trött!!!

Började sju imorse. Självklart sov jag som en dregglande kossa hela vägen på bussen (måste ju sitta på den 35-40 min, sover gott på den tiden!). Jag vaknade plötsligt när bussen stanna till och fick för mig at det va min station, så jag flög av bussen i sista stund. När jag kommer ut o dörrarna på bussen gått igen, märker jag...att...hmm... detta är Bromsvägen...tre j-vla stationer innan jag ska av! Och jag börjar om tie minuter o får halv jogga på de glashala trottoarerna för att hinna...

Börjar sju imorgon också, hoppas jag slipper göra en "favorit i repis"...

det här tycker min bror jag ska ha i bloggen




men jag erkänner att jag tycker det här är humor på hög nivå!

...

Idag har jag träffat Jane och Michaela, va och hälsa på dom på min gamla arbetsplats. Efter det gick vi och åt thai mat...
Efter 30min va jag tvungen att hojta till o fråga va fan våran dricka va? Tie minuter efter börja jag självklart hacka på var vår mat va??? Massa människor som kommit efter oss hade redan fått både dricka och mat, OCH näst intill ätit upp!

Kan glädja mig åt att min mat var super god när den väl kom iaf, provsmaka jane´s men den smaka banne mig som gummi! Både i smaken och konsistensen...men hon va nöjd konstigt nog? Inte en krona dricks fick dom av oss, snål som man är! Nä, men e det inte bra service så blir det inget klirr i kassan!


Dagens middag blev TACOPAJ!

Inte för att skryta, men jag gör verkligen världens godaste tacopaj!



Ska dela med mig me receptet så fort jag får ork att skriva ner det...
LOVAR!

En natt på Dalarö.


(TÄNK PÅ ATT KAMERAN LÄGGER PÅ 5 KG...;) )

Igår åkte vi till Dalarö, för att fira min pappas födelsedag. Thomas(min bror), och Mia(min brors höggravida fru), hämtade upp mig och Christan i Handen. Vi fick jätte god mat! På dalarö får man grejer, till skillnad på sån där skit mat som det bjöds på på älvsjöfesten i fredags, va hungrig som en varg efter det äventyret! På Dalarö fick vi pilgrimsmusslor till förrätt, o fläskfilé med pressad potatis o jätte god sås till varmrätt...underbart gott!!

 



Efter en god middag så titta vi på melodifestivalen och åt prinsesstårta. Jag fick leka hårmodell halva kvällen så Frida (min lillasyster) fick öva sig på inbakat fläta, Mia fick vara lärare!



Jag och Christian sov kvar, o Mia o Thomas åkte hem. Gästrummet är så mysigt o fint, men det bästa är att att man sover som prinsessan på ärten i den sängen. Eftersom det va så disigt igår så tänkte jag o Annika ta en rejäl promenad idag. Men det va regn o slusk idag också... Men pappa o Annika skulle gå på möbelmässa, så vi fick skjuts hela vägen hem...



Eftersom vi kom hem så tidigt så har jag hunnit stor städa och laga mat! Ikväll är det Beck :)


Min lördag!

Ny dag, nya tag....Jag va på älvsjöfesten igår, så jag e väl inte i det piggaste skicket om man säger så. Men jag har redan duschat, en dubbel treo på det här så blir redo att bli i gasen igen ;)

Och hur va festen? En summering kanske...
Jag slutade vid fyra, då gick jag raka vägen hem till Maria (som hade varit jätte duktig o skaffat barnvakt så hon kunde hänga med ), där drack vi några glas vin. Sedan kom Sandra (som också hade fixat barnvakt haha), så drack vi ännu mera vin.... Kom till festen runt halv sju. Maten serverades... Till förrätt va det någon rökt lax med massa ruccula...ingen sås! Jag gillade inte...Laxen fick Sandra o ruccolan fick Lilly. Sedan va det varmrätt, En blekfis potatisgratäng, något kött, massa typ brunsås me svamp i. Den maten va helt okej, fast det va ingen sallad till, och maten va piss ljumen!  Jag ska inte va gnällig längre... Anne-Lie Rydé uppträdde o alla vart glada o dansa. Va ju väldigt ont om killar där, bara massa förskoletanter. Men jag o Sandra som vart lite sugna på att utveckla vår styrdans tog tag i en varsinn....haha...Fick reda på snabbt att människan jag dansade med va politiker, o socialdemokrat... Jag avslutade dansen snabbt o vi bestämde oss att nu va det dags att gå till discot o svänga våra lurviga!
O det gjorde vi...haha...en efter en trippa av o till sist så va det bara jag o Sandra kvar. DJ´n hade inte med sig pokerface, så jag tyckte inte det va någon idé att bli långrandig. Vi drog vid tolv...

Nu ska jag ta mig i kragen o dricka upp min treo... Måste ta o styra upp mig, ska snart åka till pappa. Vi ska sova kvar på Dalarö, jätte mysigt. O ikväll är det första delfinalen i melodifestivalen, love it :)

♪ en gammal sång...

Den här låten har jag haft i huvudet hela dagen...


Veronica Maggio - En gammal sång

"Ingen bryr sig om lilla jag ♪ "

Imorgon ska jag på älvsjö festen...o ingen vill värma i personalrummet med mig innan!
Palla dra hem i mellan...jag får väl sitta o klia mig i huvudet i två timmar helt själv då!!!
DÅLIG STIL ;(

det finns ingen vass i alanya!

Har precis kommit hem fr jobbet., Bara svidar om till tränings kläder, möta Michaela kl 18 utanför porten o gå o träna. Har åkt på en rejäl förkylning o har fortfarande ont i benet, men va fan...måste sätta rull på vågen illa kvickt, finns ingen vass att bada i på Palm Beach! O att se en "strandad val" där skulle få turkarna att svälja hela medelhavet av förvåning!


GRATTIS!

Idag har jag sjungit för två personer
som fyller år



Min pappa & min alldra bästa vän Emelie!

Du behöver inte vara ledsen emelie, hur gammal du än blir som kommer jag alltid vara två år äldre...
Så det e mig det e synd om!!!

Emelie firade vi i lördags, o pappa ska jag åka till nu i helgen!
___________________________________________________________
Är det inte lite konstigt, att både min bästa kompis, och min brorsas bästa kompis, fyller år på samma dag som vår pappa O bästisen jag hade under typ hela skoltiden, har samma födelsedag som min brorsa...

Jag menar, av 365 dagar. Va fan e oddsen att man ska fylla på samma?


bränn fläsket i träsket!

Allt har bara varit bra idag me börjar bli riktigt förkyld. Vilket har medfört en sexig whiskyröst , vilket passar otroligt bra på mitt jobb NOT! haha Får hoppas på att den ger sig lika snabbt som den kom, Ingela ska ta med sig ett te imorgon som tydligen ska göra underverk, kan behövas innan jag säckar ihop...


Igår när jag va ute på min powerwalk runda me Michaela, så berätta hon att hon blev skallad på näsan när hon lekte buss med ett barn. Jag kände direkt igen smärtan, är ganska lätt hänt om man jobbar me barn att detta händer någon gång...o det får hela ögonen att tårfyllas! När vi är ute o går som bäst går vi förbi en tobaksaffär, på löpsedlarna står det

"9-ÅRING KNÄCKTE FRÖKENS NÄSA. HAN VILLE INTE TA AV SIG MÖSSAN"
Gissa om jag vred mig av garv...

Imorgon ska Michaela o jag bränna fläsket i träsket...friskis o tjockis saknar oss ständigt!


Blondinbella is crazy...

Hitta nyss denna bild på blondinbella...haha

Undra när den e tagen?

Och jag tror inte ett dugg på att hon kommer sluta blogga i höst!

Men jag kan lugnt erkänna att klänningen hon hade i helgen (inte underkläderna ovan alltså haha), va to die for...måste nog köpa den, galet snygg. Bara att bege sig till sturegallerian, där väntar den på mig!

Dream On



Jag kan inte sluta gilla den här låten...

E det föresten någon som har ett bra förslag på va jag kan köpa till min kära far i födelsedags presentt? Jag har ingen fantasi alls för tillfället...hmm

Damm I`m good!

Precis hemkommen fr jobbet. Imorgon e det sista delen av drama äventyr som gäller och jag e sjukt laddad, det e verkligen jätte kul! Dessutom är jag så gott som klar med dokumentationen av det, fast alla barn inte ens gjort det än! Säg att jag e bra?! :)

Har precis fått i mig en tallrik med min hemmagjord musli. Så fantastiskt gott, jag ska nog bli en "musli-mamma" till alla jag känner o utfodra dom med musli! haha

Nu ringde Michaela, vi ska ta vår power walk runda!


Damm I`m good...

SandraLi härmar blondinbella

haha Eftersom jag haft/har data bekymmer så har jag slarvat som satan me läsningen av Sandras blogg. Gick hur som helst in nu...

Sandra hade gjort en tolkning på Blondinbella, som ja höll på att garva ihjäl mig åt! Humor på hög nivå!

Gå in HÄR för att kika på klippet!

Hemma hos Emelie Roos igår


Emelie & jag


Tirre, Emelie R, Alina o jag!

GÅRDAGENS BRAVADER!

Åkte strax innan sju till emelie. Hennes mamma har flyttat till kallhäl, o det va första gången ja va där. Riktigt stekigt snyggt va det! Efter ett glas vin o lite drägglande till Rickard Sjöberg "vem vill bli miljonär", så hoppa vi på pendeln, där mötte vi upp Tirre, vi hoppa av i kungsängen för att vänta in Alina. O självklart fick vi inte va ifred... En man kom fram o presentera sig o berätta som sin frälsning fr gud, och att man skulle ta sonen till sig för att sedan få komma till himlen, o det va för honom den sanna lyckan... Han jobbade heltid med gud, men också jämt o ständigt på sin fritid... Jag kunde inte låta bli att fråga va han får för det, och svaret va:
"Erbjudanden på resor och upplevelser"
"Men, trots att gud är det du lever för och allt du pysslar med, så har d ju ändå en hyra?"
"Ja, men den betalar gud"
"Nä, det har jag svårt att tro...bidrag eller skatte fusk möjligtvis, men gud betalar inga hyror. Men det är bra att du e lycklig"

Sedan gjorde han ett tappert försök att frälsa emelie, mig tappa han nog hoppet om ganska snabbt ;)

Alina kom, o vi gick hem till Emelie Roos. Bra musik, mycket dans, skratt, "jag har aldrig", o drinkar såklart!

Emelie kläcker att jag luktar "romerska bågar" i munnen...vilket jag tyckte va jätte konstigt, eftersom jag ätit nudelwok till middag, inte den smarrigaste andedräkten av det kan ja tro... Men efter en stund kommer jag på att det e drinken som doftar. Likör 43 o apelsinjuice is the shit! Alltid lika gott... ;)

Sen drog vi till MP i jakan, haha... Va jätte kul, Daniel fr hässelby kom också, efter lite tjat. Men han försvann lika fort som han kom, sen försökte han övertala oss om efterfest i Hässelby. Han erbjöd taxi dit o dricka, men jag e ledsen killen, taxi hem fr festen hade nog varit ett bättre förslag...haha...

Efterfest e jätte kul, men det e ett helvete att sova kvar... Man ser inte gullig ut när man ska ta sig hem, o bra mår man inte heller...

Hur som haver blev tirre utkastad...lite för mycket innanför västen kanske. Men jag o enelie drog vid tre.... O jag åkte kommunalt heeela vägen hem (GRATIS haha...nä, jag hade busskortet såklart, men slapp ångesten av en dyr taxi resa...) !!! Bussen till centralen, sen tunnelbanan till skanstull, HELT SJÄLV! Dö tråkigt, men jag hade pratsällskap hela vägen. Föst snacka jag me henrik, som va på den omtalade efterfesten. Sen ringde jag o väckte rasmus, o tvingade han att snacka me mig ända tills jag hade kommit hem ordentligt! DUKTIGT!

När jag kom innanför dörren låg Christian o sov på soffan framför tv´n, söt! Sen sov jag som en stock till ett idag...haha

Idag sysselsätter jag mig med att göra egen musli. Ett under att jag inte brännt den... Den stig i ugnen en timme, o var femte minut skulle jag röra om skiten så det inte bränndes... Men helenas musli ser inte likadan ut... Får se hur den smakar sedan, nu e den brännhet!

Klockan nie e det BECK!!!

PUSS

Dagens fråga

Varför e det så underbart med coca cola dagen efter?

Det är som ett extremt begär man bara måste få i sig om man ska fungera över huvudtaget!

RSS 2.0