Kokos fisk gryta alá anna skipper

Det här va söndagens middag, men även dagens eftersom det blev så mycket :) Va precis lika gott båda dagarna!

600-700g fisk
1 tärnad röd paprika
1 tsk riven ingefära
1 hackad vitlöksklyfta
1 fiskbuljongtärning
4dl kokosmjölk
2-3 kryddmått sambal olek
1 msk olja
Färsk koriander /persilja

Fräs paprika, lök, vitlök och ingefära i oljan i en låg vid gryta. Smula i buljongtärningen, sambal olek, häll i kokosmjölken och låt koka upp. Salta fisken och lägg ner i såsen, sjud på svag värme under lock i 5-7min (färsk) ca 20min (för fryst)

Jag slängde ner ytterligare två buljongtärningar, mera kokosmjölk, bra mycke mer sambal och självklart tog jag persilja eftersom jag tycker koriander är ganska äckligt! Till det serverade jag råris som nog kommer som en gåva fr ovan till mig! Alltid när jag kokar ris så blir det gröt! Eller så bränner det fast! Råriset blev perfekt! Så skit i allt fint kritvitt jasminris o köp råris om nu har samma problem som mig ;)
Jag hade scampi kvar i frysen kvar sedan fredags som jag också hade i, det kan jag verkligen rekommendera!


Kommentarer
Postat av: Emelie

msn! fb är sämst, inget funkar!

2010-01-18 @ 20:53:52
URL: http://baraemlan.myshowroom.se
Postat av: Emelie

Vilken jäkla kung du verkar vara i köket !? Hur orkar du?? När jag kommer hem så blir det alltid snabbmakaroner med köttbullar....typ. Kanske därför man ser ut som man gör :p

2010-01-19 @ 11:40:18
URL: http://baraemlan.myshowroom.se
Postat av: Emelie

men var hittar du anna skipper-recepten?? =))

du är så duktig så!

nu ska vi äta middag, spaghetti med köttbullar! ^^ HAHA

2010-01-19 @ 20:04:48
URL: http://baraemlan.myshowroom.se
Postat av: Ellinor

Det lät kanongott, förutom kokos, som jag inte gillar =( Kanske går lika bra med creme fracihe?

Kram:)

2010-01-22 @ 15:09:39
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0