Här kommer ett soligt inlägg fr svettiga h...

dsc01309 (MMS)

Här kommer ett soligt inlägg fr svettiga hammamet! Idag har jag trotsat islam och solat tuttarna. Efter det va det lika bra att löpa linan ut, så jag trotsa även tyngd-lagen och åkte fallskärm efter båt! Sedan va jag trött och gick till spat och fick en underbar massage med varma oljor. Massören sa att min rygg va trött och att jag jobbar för mycke, nice att jag har semester då!


Vätske-kontroll på stranden med riktigt tr...

dsc01313 (MMS)

Vätske-kontroll på stranden med riktigt trevligt sällskap. Vi har träffat ett annat par fr sverige som vi klammrat oss fast vid ;-). Imorgon blir det båt tur hela dagen!


Tidningar, parfym, mascara, nytt kamera fo...

dsc01279 (MMS)

Tidningar, parfym, mascara, nytt kamera fodral inköpt. Nu äter jag räkmacka och dricker vodka redbull! Nice!


Nej dumma doris, du får inte följa med!

dsc01278 (MMS)

Nej dumma doris, du får inte följa med!


...


Tunisien - Hammamet - Sinbad




Ärliga synpunkter!




packa, packa tjocka väska...

Vakna me skallebank...det e tufft att fira sin semester! haha Linda och hennes kille kom över senare på kvällen så en hel del drinkar blev det och jätte trevligt :)

Idag är det tvättstugan o packa väskan som gäller...jag packar o packar o ändå blir jag aldrig klar! haha Christian tappa hakan när jag sa att jag packat ner 8 bikinisar. Det e väl inte konstigt för två veckor? Man måste ju variera sig o klä sig efter humör! Annars kan man ju lika gärna hitta EN klänning som e jätte fin, köpa 14 st o sedan ha den varje dag, för den va ju fin! Öh? nej! haha

Åter tillbaka till packningen o klura på hur många skor som ska me...lutar till att det blir 8 par, de måste räcka va?

Dagens äckligaste! Smakar som en vattnig p...

dsc01249 (MMS)

Dagens äckligaste! Smakar som en vattnig pigelin blandat med en disktrasa! BLÄ!


Kan inte fatta att det e sant!

Jag har längtat och längtat och åter igen längtat...nu är tiden inne:

Men vad gör jag? Firar det hela hemma med en flaska vin(fr någon av de snälla pärona, fråga mig inte vem! Gullit hur som haver!), NICE! Ensam! Hmmm...Tittar på alla fsk-filmer..WHAT? Fan va jag saknar de små liven redan...noooo! Jag har varit minst sagt mätt på dom heeeela veckan (och tidigare än så!)! Helt plötsligt käner jag en enorm längtan efter nästa termin! Byter avdelning och har tusen ideér och vill genomföra dom allihopa, men saknar också det på "min" avdelning, fast jag knappt hunnit lämna det!

Måste nog ta mig i kragen och inse att jag mer än någonsin behöver just SEMEEEESSSSTTTEEEERR....

DAGENS TO DO: 1.Få potatis tårna att match...

dsc01248 (MMS)

DAGENS TO DO: 1.Få potatis tårna att matcha händerna! Check! 2.Fira att semester är här och drick vin! Check!


Bästa sommar maten!

När det e så här varmt (jag klagar inte, utan konstaterar!) så har iaf inte jag någon speciell hunger! Mastig mat som spaghetti me kött färssås eller typ korvstroganoff får mig inte direkt att lyfta på ögonbryna!

Man vill ha lite smått, gott och kallt!

Det här tryckte jag i mig här om dagen...

Tallriken va full-proppad med; sallad, oliver, sparris, melon, serano skinka, fikon, salami, ägg, kalla glasnudlar me sweet chilisås, sqampi...o lite annat... Och vitlöksbröd till det. YUMMI! 

Sen va jag proppmätt :)

-Titta-Känna-Klämma...& -Dregla!

På vägen hem fr nageltjejen va jag tvungen att sticka in näsan i två skoaffären...zoe och skovision... Skulle inte ha något. Bara: titta, känna, klämma och dregla....hahha Pengarna ska brännas först i Tunisien! Bara titta på skor! På zoe fick jag titta ifred och dom hade bara ett par jag nästan föll pladask för, men karaktären va på plats, duktig tjej!
På skovision va jag kär i allt och karaktären va minst sagt bort flugen! Vill ha, vill ha, vill ha! Saken blev ju inte enklare när en av de som jobbar där flyger på mig och slänger ur sig "Men tjena tjejen, hur e det me dig? Jag har de perfekta skorna till dig på rea och allt, 2 min så kommer jag!" NOOOOO Visa mig inget mer, I can´t take it! Fick slänga ur mig "hej hej, äh jag skulle bara kika in en snabbis, har verkligen JÄTTE bråttom! Ses en annan dag! Ciao"

WTF, nog för att hon har sålt ex antal par skor till mig, men bundisar är vi inte för det! I så fall tycker jag att hon kan ge mig ett par skor gratis sen kan vi va bästisar! haha

Va ska man säga...HON: grym säljare JAG: Lätt byte!

haha

Men denna dag vart det inga skor!

Va är det me tjejer och skor...eller mig och skor...haha...jag har ju aldrig något att ha på fötterna!


Semester heta ;)

Här om dagen va jag i valet och kvalet, ska jag fixa naglarna själv eller ska jag ringa nageltjejen? Jag tog tummen ur röven och satt o fixade o trixade en hel kväll...fyllde naglarna med MASSA blommor. Två dagar senare hade jag tappat hälften av blommorna pga slarv med överlack! Bajs på mig!

Så idag ringde jag nageltjejen för att bli semester fin! Hade tänkte mig nått stilrent me fransk manikyr...men gud så boring! Orka se ut som alla andra!

Blev riktiga semester naglar som absolut inte går att jobba me :)

Blommorna på naglarna är byggda i akryl, riktigt coolt och annorlunda!

Rätt kul ;)


Svettigt!

Igår va jag ute och drack massa smarriga drinkar me emelie, vilket kändes i skallen idag när jag skulle upp och jobba. Men jag skyller det mesta av huvudvärken på den våldsamt varma natten som kunde få vem som helst att bada i svett!
Apropå bada, bara 2 arbetsdagar kvar!!! På söndag blir det åka av! Känns ju lite piss att sticka utomlands när det e så här varmt och skönt i sverige. Men den stora skillnaden e ju att där har ja AC på rummet! haha
Självklart e det inte bara för fint väder man åker bort, utan mest för miljö-ombyte!

Har precis varit me emelie på vampyr ställ...

dsc01230 (MMS)

Har precis varit me emelie på vampyr stället och druckit smarriga glass drinkar. Nu tinar vi med vodka redbull på snaps :-D Firar att det är 3 arbetsdagar kvar!


Klockrent :)


Självklart har jag min normala otur vässad...

dsc01220 (MMS)

Självklart har jag min normala otur vässad, och trampar på en geting! Jag hade helt glömt bort att det gjorde så ont!


Lunch vid polen...måste ta ett litet break...

dsc01221 (MMS)

Lunch vid polen...måste ta ett litet break fr solstolen ju!


Jag låg nyss i jordgubbslandet och åt lunch!

dsc01212 (MMS)

Jag låg nyss i jordgubbslandet och åt lunch!


"åH VILKEN UNDERBAR DAAAAAAAG!"

Vakna av underbart väder fast fortfarande trött.

Upp och hoppa, släng i mig kaffe -JAG DRAR TILL LANDET OCH SOLAR OCH BADAR MED MAMMA!

Vill åka nu med det samma!


Pilla nyss ihop en söt vristlänk i sommare...

dsc01211 (MMS)

Pilla nyss ihop en söt vristlänk i sommarens alla färger ;-) nu ska jag bara klura ut vilken färg tånaglarna ska få? Målade dom blå nyss, men så ångra jag mig! Haha lär ju bli rosa!


Jag råkar gilla nagellack, om någon missat...

dsc01210 (MMS)

Jag råkar gilla nagellack, om någon missat det!


Inget för känsliga läsare...

Idag va det en helt vanlig dag på jobbet men det hände en sak som va utöver det vanliga...och jag vill inte uppleva det igen tack!

Jag satt ute på gården och en liten kille kom upp i mitt knä. Det va mysigt, solen sken och jag mådde rätt bra där jag satt o drömde om semester i min fina blommiga klänning. Då känner jag en doft (eller stank närmare bestämt!). När jag väl lokaliserat att det e han som är orsaken till doften så inser jag också att blöjan åkt på tok för långt ner...SHIT (ja ordagrant!)

Självklart hade jag fått det på min klänning o han va så gott som dränkt i skiten men lika nöjd för det, inte jag! Lyckades rädda hans skor och solhatt, det va allt. Slet av mig klänningen och fick på mig en kjol (grymt att jag hade den på jobbet). Skötbordet va bara att glömma, här va det bada i diskhon som gällde! Medans jag badar han upprepar han hela tiden "amaji naken, amaji naken, amaji naken..." och skrattar högt. Jo tack! Där står jag i bh o kjol på jobbet o badar en riktig skit-gris!
En ny erfarenhet kan vi kalla det! haha

Tack för tvättmaskin på jobbet, den va guld värd en dag som denna!

Taxfree...I LOVE!


Som ni ser har jag funderat klart ang klockan, jag måste ha den! haha

7 arbetsdagar kvar!

Ja sug på den du! FYFARAO VA JAG LÄNGTAR!!!


Idag har jag jobbat, svettats, jobbat, svettats, jobbat...ähhh...flåt hahha Jag ska inte klaga på värmen! Inte klaga på jobbet heller när jag bara har 7 arbetsdagar kvar till 4 veckors semester med utlandsresa!

Efter jobbet mötte jag upp christian på NyfikenGul nere vid vattnet. Tänkte äta något där, men jag rynka på näsan o drog örona till mig när jag ögnat igenom menyn...inget intresserade mig! En cider vart det iaf i solen, mys!

Middag bestod av omelett o sallad! Det har det gjort hela veckan än så länge. Lätt att få i sig när det e varmt, billigt, o fettsnålt! As bra!

Resten av kvällen har det vart tvättstugan på tapeten! NOT FUNNY! Men ett måste om man inte vill få dåligt rykte hahha

Tänkte börja packa inför resan också. Men väskan står vackert kvar uppe på vinden, så det kanske blir imorgon!

Något som piggar upp?

Paket me nya grejer bara till mig helt gratis, so so lovely! haha



Berocca Boost innehåller B- och C-vitaminer samt guarana, en naturlig stimulant med snabb verkan. Berocca Boosts kombination av vitaminer, mineraler och guarana verkar uppiggande och minskar tröttheten vid psykisk ansträngning.

Nu har jag testat Berocca Boost några dagar (på jobbet) när jag känt mig trött. Och visst piggar det upp, det måste jag erkänna! I dagarana ska jag dela ut massa till kollegor och se om dom märker någon effekt av det! Ska bli super kul! Allt gratis är gott! haha

Anledningen till att jag fått möjlighet till att göra kampanj för Berocca Boost är för att jag är en Buzzador. Är du också nyfiken på det? Lämna din mailadress som kommentar så skickar jag en inbjudan!
NICE!


Båt-bilder fr helgen!


Det blev verkligen en lyckad helg! Måste göras om snart igen :)

Snart är det dags för middag! Grillen är t...

dsc01174 (MMS)

Snart är det dags för middag! Grillen är tänd på fjärdlång. Vi har tagit en promenad och tagit ett iskallt men uppfriskande dopp! Kan man ha det bättre?


Härligt härligt!

dsc01162 (MMS)

Härligt härligt!


En rejäl och stadig frukost innan jag ska ...

dsc01159 (MMS)

En rejäl och stadig frukost innan jag ska ut på sjön! Omelett, bacon, kaffe och hallon! Omg, jag är proppmätt!


Girlieliscious fredag!

Äntligen fredag! Nu har jag bara 10 arbetsdagar kvar till semestern!!! JIIIPPPPIII!
Inget röj för mig dock, har ägnat mig åt att måla tå-naglarna och färga ögonfransarna...girlieliscious! haha

Underbart väder som fortsätter hela helgen, perfekt att åka båt imorgon! Jag undrar vart vi ska?


Kanske till Tärnskär och badar först? Va jätte länge sedan jag va där...riktigt mysigt!!!! Det finns som en lagun där med sandstrand :)

Det här gömde sig bla i påsarna :)

Raka vägen hem efter jobbet...jo tjena! Lycka till med den saken när det bränner i fickorna!!!! haha

Jag kom hem med massa bra att ha grejer som jag absolut inte kunde tänka mig att leva en dag till utan ;)

Skor (man kan inte ha för många ju), t-shirt, bh....

En bättre bild på skorna, riktigt snygga i sommar till typ ALLT!

Massa bra att ha...ögonfransfärgning (ett måste innan semestern ju!!), treo, rakhyvlar, nageldekoration...

Ansiktskräm och en bok! Den ska tydligen va sjukt bra, och den va super smal! Precis lagom ansträngande på semestern! haha


Jag hämta ut ett paket också...va innehållet va i det får ni se om några dagar!



Lite shopping på väg hem fr jobbet va prec...

dsc01102 (MMS)

Lite shopping på väg hem fr jobbet va precis vad jag behövde. Är som rena rama julafton att kolla i påsarna och se vad jag egentligen kom hem med! Haha


RSS 2.0