Nya sommar naglar

Fick en nageltid idag direkt efter jobbet, så perfekt att jag alltid får en tid när jag vill ha den där!


Blev ljusrosa naglar (ja dom ser typ gyttje färgade ut på bilderna, jag vet!) med massor me blåa blommor! Jätte söta, men jag lovar att jag e sjukt trött på dom efter en vecka...haha....som vanligt!


BTW: Bikinin satt perfekt!!! Jag är as nöjd :) Bilder på den får ni säkert efter helgen, eftersom jag ska ut och åka båt då! NAAAAAJSSSSSSSS!


Allsång igår!

Igår va jag på allsångs-premieren med Michaela. När vi tidigare på dagen va på system insisterade jag att två flaskor vin absolut skulle räcka! ojojoj va jag fick äta upp det sedan... När klockan va kvart över åtta hade vi inte en droppen vin kvar :(
Men det va inte så mycke att göra åt saken! Vi sjöng med till slutet, sen mötte vi upp några andra tjejer på medis och gick och satte oss på 54 och tog en drink!

Jag va allt annat än pigg imorse när jag vakna, trots att gårdagen varken vart tok-sen eller as-slirig...men det känns ju att man blivit äldre ;) haha Men med hjälp av coca cola och annat smått och gott så gick dagen utan problem, och jag tror ingen anade de alkohol-ångor fr oss haha...


Jag har precis varit och hämtat bikinin. J...

dsc01088 (MMS)

Jag har precis varit och hämtat bikinin. Jag hoppas så in i norden att den passar!!!


Nu är jag på årets första allsång på skans...

dsc01081 (MMS)

Nu är jag på årets första allsång på skansen! Vädret är hett och vinet e kallt, galet nice!


inget är dom väntans tider...

Igår när jag kom hem fr landet så satte jag mig ner framför datorn, betala räkningar...o när det va klart skulle jag beställa bikinin. MEN, skiten fanns inte kvar på sidan! Gissa om jag vart -sur, ledsen, förbannad...ja ni vet...blä...jag tänkte sol-bad och dusch vägra hela sommaren! Ja va riktigt arg alltså haha

Jag vägrade göra något annat förens jag hittat någon ny bikini jag kunde tänka mig... Hitta ful efter ful...allt va piss...men så sken det upp inne på nelly, jag hitta den! MIN bikini! Dom hade kvar den där! Så nu e den beställd och på väg hem till mig! Och sablar va sur jag blir om jag träffar någon annan i sommar som har en likadan!

Hoppas bara den passar!

Bilder fr midsommar-helgen!




En underbar helg!

Kunde midsommarn blivit bättre? NEJ! Allt va toppen! Underbart väder, trevligt sällskap, sol&bad, kubb&kort, snaps, god mat mycke skratt... Det här kommer jag leva på länge!

Bilder kommer säkert imorgon. NU ska jag gå och lägga mig...

I veckan ska jag hämta paket fr nelly och gå på allsång på skansen! Jobba ska jag såklart också, men det ska vara underbart väder! LOVE IT!

Det blev en riktigt lyckad midsommar!

dsc00926 (MMS)

Det blev en riktigt lyckad midsommar!


När vi vakna va vädret inte speciellt spän...

dsc00944 (MMS)

När vi vakna va vädret inte speciellt spännande. Jag och marie tog en promenad i skogen och plocka årets första kantareler. När vi kom tillbaka va det toppen väder och sedan dess har jag legat vid polen och solat! Nice!


Plockar blommor till kransar!

dsc00363 (MMS)

Plockar blommor till kransar!


Me today ;-)

dsc00918 (MMS)

Me today ;-)


Onsdag och klock-sugen...

Bara en arbetsdag kvar på den här veckan. Jag tänkte dessutom smita en timme tidigare imorgon :)

Efter jobbet åker jag raka vägen ut till landet och där stannar jag tills på söndag. Marie och Fredrik kommer fre-lör, ska bli jätte kul och mysigt!

Ser fram emot att grilla massa, sola och bada!

Btw, fick taxfree katalogen idag. Är det bara jag som älskar att kolla igenom dom och fundera så det knakar på vad man vill ha i flygplanstolen? Alltid kul att skämma bort sig själv ;)


Jag är jätte sugen på den här klockan fr Gant...har redan provat den (februari) då vi åkte till Oman. Min syrra köpte den då och jag va jätte avundsjuk haha. Jag tycker den är riktigt snygg!
Vi får se hur det blir med den...

Har NOG bestämt mig...

...för vilken klänning jag ska ha på midsommarafton!

Tänk va jag kan hitta i garderoben ibland :)

Shopping ;)

Strålande väder idag, men för övrigt en riktig skit dag på jobbet...rast va bara att glömma! BLÄ! Men vädret gjorde sitt yttersta för att få mig på bra humör, så efter jobbet så tänkte jag och christian ha picknick i det gröna någonstans.
MEN, jag fastna inne på MQ och tiden bara försvann...

Så vi hoppade picknicken...men det gjorde inget! Shoppingen fick igång mitt humör och det va precis va jag behövde!

Imorgon ska vi fira midsommar på jobbet, dans runt stången och massa mat och kanske en tårta ;) Får se om vi lyckas hitta lite blommor så jag kan binda lite kransar åt barnen!


Tydligen världens mest effektiva magövning...


American Sports Council har utsett ”Captains chair” till världens mest effektiva magövning. Anledningen till att övningen är så effektiv är att den tränar både de raka och sneda magmusklerna. Och det bästa är att du kan utföra den hur enkelt som helst hemma eller på jobbet! Så här går den till: 

1. Sitt på en stol som är tillräckligt hög så att du kan pendla fritt med benen utan att nudda golvet.

2. Sitt på händerna.

3. Placera din kroppsvikt på händerna, som om du skulle lyfta upp dig själv från stolen.

4. Lyft upp låren ca 6-8 centimeter från stolen.

5. Sänk låren långsam och kontrollerat.

6. Gör övningen i  minst en minut, men gärna längre.


Låter ju som det e värt ett försök innan bikinin åker på för nu e det kort om tid, sommaren är här!


Va e grejen med fotboll?

Känns som det bara e jag som dör av tristess av all denna fotboll...det e ju inte en match heller, det e ju varje dag! Och varje dag e det samma visa "-Det här e en viktig match!" VA? Är Sverige me och spelar? svar: nej!

Tv´n e helt grön och massa killar springer runt och jagar den stackars bollen...när dom kommer ifatt den så sparkar dom bort den igen... Då och då missar någon bollen och sparkar någon annan på benet, då lägger man sig ner, grinar och håller för huvudet??? Tror du inte vi såg att det va benet han träffa träskalle? Sen får man ju inte glömma skrika och hojta allt va man orkar så fort bollen kommer i närheten av målet, för det hörs säkert enda till Sydafrika? Och då blir det kanske större chans för mål!?
Och detta ska man stå ut me i drygt 90 min, VARJE DAG! Sedan e det massa trevligt eftersnack...blablabla...öhhh...

Om matchen e så viktig, varför räcker det inte me att kolla resultatet på text-tv?



Bollar är runda, och rullar rätt bra på gräs....det e så mycket roligare att titta på en ny målad vägg som torkar!

Och NEJ, jag tycker inte fotbollspelare är tillräckligt snygga för att väga upp det tråkiga i en fotbollsmatch!

Om man sitter ett stort gäng och tittar tillsammans med VÄLDIGT mycke öl (då menar jag verkligen massa öl), så kanske kanske det kan bli LITE trevligt...en liten stund iaf!

Är det bara jag som känner såhär?
/en bitter amsibamsi...

18 arbetsdagar kvar...

...sedan börjar semestern!!!



Känner mig latare än någonsin och har nedräkning till semestern...jag läääängtar efter att sitta på arlanda och att få komma bort! Drinkar och solbränna!

Slemmelie shoppar




Hemma igen...


När jag låg vid polen och hade det som allra bäst smög sig molnen på och påminde mig om att det va dags att åka hem till tvättstugan...

Jag har kvar min ligg-position framför brö...

dsc00856 (MMS)

Jag har kvar min ligg-position framför bröllopet. Daniels tal va helt klart kvällens bästa! Snart ska jag nog lägga mig i solen och hoppas på lite färg, innan jag åker hem till tvättstugan!


Nu börjar det knaka i skogen, svampen e på...

dsc00853 (MMS)

Nu börjar det knaka i skogen, svampen e på G! Här är årets första ytte-pytte-kantarell! Men sch, sprid inte ut det. Det blir så trångt i skogen då ;-)


Jag har redan lyckats sova 3 gånger, rikti...

dsc00841 (MMS)

Jag har redan lyckats sova 3 gånger, riktigt djupt dessutom! Det är inte det att de är tråkigt, jag råkar bara sova väldigt bra på landet! Haha


Nu är jag redo för att titta på bröllopet!

dsc00840 (MMS)

Nu är jag redo för att titta på bröllopet!


Promenad och blombukett avklarad! Nu är de...

dsc00832 (MMS)

Promenad och blombukett avklarad! Nu är det kladdkaka och bröllop som gäller ;-)


Nu har jag handlat massa mat,men ändå bara...

dsc00829 (MMS)

Nu har jag handlat massa mat,men ändå bara hälften av vad jag skulle ha. Coop i bro är helt värdelös! Hur kan en sån stor mat affär sakna så mycke basvaror?


Inlägg vägrar publiceras...

MORR...va e problemet???

Strax drar jag iväg till landet. Ska handla den mat som går att handla innan midsommar, skönt att förbereda.
Och 15.30 e det jag som sitter klistrad framför tv´n!!! Vem gör inte det?

Vi kom fram till igår på jobbet att om man får för sig att råna en bank, så är det nog en ganska bra dag att göra det idag! Inte för att jag skulle göra det såklart! haha Nu blev det jätte konstigt...äh, glöm det.punkt!

Snacka om ätar-dag...

Idag skulle jag ju frossa i choklad...sagt och gjort!

På rasten hoppsade jag och michaela hand i hand till den lilla chokladfabriken och satte sprätt på presentkortet! När vi väl köpt allt som såg ut att falla oss i smaken och va på väg tillbaka till jobbet så kom vi fram till att det va på tok för kallt för att stanna kvar ute... Men vi kunde ju inte trycka i oss massa bakelser och choklad mitt framför näsan på alla socker-sugna ungar (o kollegor! haha).
Så vad gör vi?


Jo vi dukar helt enkelt upp till litet kafferep inne på toaletten. Låser dörren och smaskar i oss rubbet!

Mådde sjukt illa efteråt...men det va fantastiskt gott! haha Tror vi båda kom fram till att det va det godaste vi ätit på väldigt länge, och ingen av oss har nog något emot att drabbas av fetma, bara vi får äta det där varje dag! haha

Vi lär köra en till sån dag nästa vecka, för vi har ett presentkort kvar!!!!
Man kan ju alltid bada i vassen i sommar :)
Så vill du unna dig (eller någon annan) något extra gott, besök det här stället! Du lär inte bli besviken!

telefon...



Har du någon du bara måste prata me några timmar i veckan på ren rutin?

Sommarfesten

Jag har helt glömt att berätta att vi hade vår årliga sommarfest på jobbet i veckan (tisdags för att va exakt). Blev så j-vla bra! Alla barnen sjöng för fulla muggar (oki, ja me...man måste ju hjälpa dom att klämma i!) allt ifrån den blomstertid nu kommer, pippis och idas sommarvisor och massa massa annat...och ALLA föräldrar va där...och några mormödrar och farfar! haha Sedan va det picknick, jordgubbstårtor, ansiktsmålning, tipsrundor, popcorn, utställningar...ja you name it!
Synd att jag inte kan dela me mig av de fina bilderna där ifrån, för då får jag nog på nöten ;) Solen sken (bara en liten skur precis vid tre rycket försökte skrämmas)och det vart verkligen lyckat!

Dessutom så hade föräldrarna samlat till fina presenter, dom är så gulliga. Jag fick presentkort på något chokladställe och en flaska vin.

Choklad för 125 kr...fatta va choklad det blir! haha


Jag tänkte gå dit imorgon så ni kan ju räkna med att jag ska bada i choklad i helgen ;)

Beach 2010 kan jag glömma, satsar på 2011! haha

Så söta att man vill nästan ta med de små ...

dsc00823 (MMS)

Så söta att man vill nästan ta med de små dunbollarna hem!


Test blogg inlägg fr mobilen!

dsc00765 (MMS)

Test blogg inlägg fr mobilen!


SCHNYGGT HÖRRÖ...

nja...kul hade jag iaf, det kan du lita på!
Va ju svinkallt när jag skulle gå hem här om dagen, tur att jag hade en tröja med mig!

"Rump-skorna" används flitigt som ni ser! haha

Bilderna fr landet förra helgen...

Passa på att göra det gröna och fina ännu blommigare! Planterade och rensa ogräs. Det är alltid som finast när det är dags att åka hem...


Tänk om man skulle ta och flytta ut på landet hela sommaren... Vet inte om det skulle vara något för mig? Man kanske skulle testa? Väldigt lugnt och otroligt skönt!


Jag har börjat med något nytt...

Jag har börjat prova kläder innan jag köper dom! Vet ni hur mycke pengar man sparar på det??? MASSA! Vet inte hur mycke kläder jag kommit hem med och märkt när jag kommit hem att de kanske inte satt superbra men det liksom funkar...att gå tillbaka me kläderna känns ju som bortkastad tid!
Provar man dom innan minskar man den risken, skiter i att köpa, o sparar helt enkelt pengarna!

Jag kom helt enkelt fram till i provrummet att klänningen va jätte söt, men den va lite stor över magen, visade en del av bh´n och jag tycker dessutom att den påminde om något jag redan hade hemma i garderoben. Alltså va den överflödig och fick hänga kvar på zara....

Hoppas att någon annan blir lycklig av den, för jag blir det minsann inte!

FULASTE PÅ LÄNGE!

Harems byxor är så FULT! Jag fattar om dom e sköna, men det ser ju ut som man har bajsat på sig!!!! Om man dessutom ska gå på att de e sköna så vill jag påstå att det är skönt att vara naken också, men inte knallar jag runt näck för det!

Så fick jag se det här i chic nu:
 

Ännu fulare!!!
MEN ENLIGT CHIC:



För att undvika cirkuskänslan- kombinera med en bastopp och höga klackar ÖH? WHAT???

För att undvika cirkuskänslan, KÖP DOM INTE!

I´M BACK!

Efter några månader på Myshowroom har jag valt att återvända hit...vad ska jag säga? Borta bra men hemma bäst? Nja, trivdes bra där. Men det kändes inte mer än rätt att byta tillbaka pga av olika omständigheter som jag inte tänker berätta om här. Man vill väl inte riskera att bli avstängd ;) haha

Men eftersom jag byter tillbaka så va jag ju tvungen att ha en ny design, trött på både den som va här innan o på den jag hade på msr.

Hoppas ni gillar det, jag vet att jag gör det!


Ny Design på G!

Så snart mitt lilla dataproffs emlan e klar så blir det nytt och fräscht här!

Trubbel?

Funderar allvarligt på att byta tillbaka hit av flera anledningar...

Skriver jag exakt hur jag tänker och faktan jag fått blir jag avstängd på studs fr min andra blogg... Här kan man iaf ha en rätt fri åsikt (va jag vet)!

Jag är verkligen i valet o kvalet...snart kanske sidan i sig gör valet åt mig för att jag söker information...vem vet?

Time will tell...

RSS 2.0