Att lära sig att ha tråkigt!

Vilken underbar söndag! När jag vakande sken solen för fullt, och om jag blundade för snön och minus graderna så hade det verkligen varit en underbar sommar morgon :) Jag hade i så fall packat en picknick- korg och tagit en lång promenad till djurgården, där hade jag förmodligen mött upp rasmus. Sen kunde vi åka båt, kanske bara en sväng till fjäderholmarna och ätit glass! Efter det så kunde jag ha hoppats på att det va tisdag, och mött upp michaela o emelie och gått på allsång på skansen. Sen kunde vi sätta oss på Josefinas och avslutat kvällen med en god drink :)

Man kan faktiskt välja vad man vill se, eller inte! Men jag får längta några månader till, och det gör ingenting för jag gillar att se fram emot saker. Under tiden får jag sitta här och njuta av mitt kaffe och tanken på att jag inte ska göra någonting idag!

Många människor skulle bli tokiga av att bara sitta hemma en söndag me armarna i kors, dom hade tyckt att det varit ok om de va bakis, men annars en omöjlighet! Slöseri med tid?
Det är på nått sett inte helt okej att inte göra någonting idag, man MÅSTE alltid va på väg eller ha häcken full me massa grejer som bara SKA göras. Människor är raslösa och stressar upp sig i onödan. Vem vinner på att du springer omkring som en duracell-kanin? INGEN. Och vem fan vill umgås med en stressad människa med prestations ångest?
Men(såklart detta MEN), för att man kan njuta av lugnet så kan man lätt få höra att man är tråkig eller lat...och det är ju just "duracell-kaninerna" som tänker så.

Jag skulle kunna stressa upp mig över att jag BORDE städa hela lägenheten, slänga upp min resväska på vinden, gå ut me pappersreturer, frosta av frysen, lämna skor hos skomakaren, träna, storhandla...ja gud vet vad!! Men jag väljer att jag KANSKE ska byta lakan i sängen, om jag det vill säga känner för det ;)

Det handlar om inställning, och det är ditt val. Givetvis kan jag inte ha den här inställningen varje dag, men när det finns möjlighet för det så unnar jag mig själv det! Och det kommer JAG att tjäna på.

Kommentarer
Postat av: mathea

sv: Åh, tack så hemskt mycket! Kul att du gillade den :) Kram !

2010-02-21 @ 13:52:29
URL: http://ispravak.blogg.se/
Postat av: Emelie

ja men verkligen, vad är grejen? ååh, blir tokig, får se om man kommer hem snart :p

2010-02-21 @ 14:24:20
URL: http://baraemlan.se
Postat av: Tanja

Har du nåt bra träningstips eller mattips? Kram :D

2010-02-21 @ 15:12:42
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/
Postat av: julia

bra skrivet, håller med :)

2010-02-21 @ 15:29:09
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Katrin

Fin blogg du har :)

2010-02-21 @ 15:43:44
URL: http://kakatrin.blogg.se/
Postat av: christine

Sv: Jo jag vet, men de löser sig. Vi åker dit i mars ist:)

2010-02-21 @ 16:01:17
URL: http://dissys.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0