Känner du dig extra snäll idag?

Gulliga Emlan har anmält sig till en tävling om en gratis resa till grekland för oss (dvs henne, fredrik, mig o christian).

ALLA VET ATT TOMTEN HAR EXTRA KOLL PÅ OSS INNAN JUL ATT VI ÄR SNÄLLA. Så gör oss glada genom att gå in och rösta HÄR :)


Back to reality....

Sent igår kväll kom jag hem. Trots både snökaos i England o Sverige så klarade vi oss helt undan förseningar :) Vi har haft det helt underbart!
Packade upp lite igår kväll. Fick ta fram en ikea-kasse för att lägga ner allt ny shoppat i, och kom rätt snabbt fram till att jag inte alls slösat så fruktansvärt mycke pengar på mig själv, utan det mesta är faktiskt på julklappar! Tror min lillasyster bara får julklappar fr London :) Det är förresten inte så bara inte. Mycke saker jag ville ha, men inte kunde unna mig själv, valde jag att köpa till henne istället, bra va? haha Nej, jag har köpt massa massa saker till mig själv också!

Tänkte ta lite kort för att visa lite av det jag köpt, men jag har tydligen glömt kameran på jobbet...bra jobbat anne-marie! Morr!

Däremot hade jag som tur va inte glömt visa kortet på jobbet så det blev till att betala räkningar med botten skrapet som va kvar på kontot...
Man blir inte rik av att åka till London är en sak jag kan lova, men rackarns vilka fina julklappar jag har hittat där :) Helt klart värt det, och jag ångrar inte något köp! Det är precis så det ska kännas!

En lång helg i London, utan varken snö eller regn och faktiskt en hel del god mat (det trodde jag inte). Känns som att jag varit borta mycke längre än fre-mån...men idag va det bara att gå till jobbet och känna på verkligheten...dvs kaspader-kräkningar och ögoninflammation... BADA I SPRIT! hoho

Vi fördriver tiden innan vi tar oss tillba...

dsc01791 (MMS)

Vi fördriver tiden innan vi tar oss tillbaka till flygplatsen. Jag tog en gingerbread-latte, läbbigt söt men god :-) Väskan är packad och gick nätt och jämt ihop, risk för övervikt! Haha


Vi har varit ute på londons gator i över t...

dsc01789 (MMS)

Vi har varit ute på londons gator i över tolv timmar och kommer hem med det här berget av påsar! Innehåller både julklappar och ego-shopping...hihi. Vi började med en frukost på starbucks , sedan gick vi till Harrods som va över mina förväntningar, helt underbart! Men också shopping på regentstreet, carnabystreet och oxfordstreet...


Full fart i london. Igår kväll tog jag och...

dsc01787 (MMS)

Full fart i london. Igår kväll tog jag och christian en kvälls promenad till piccadilly circus. Idag har vi tittat på buckingham palace, london eye, westminster abby, big ben, och massa annat! Vi börja dessutom morgonen med en mysig julmarknad! Det är riktigt kallt här, så nu värmer vi fötterna en snabbis på rummet, sedan väntas shopping!


Äntligen framme på hotellet! Har fräschat ...

dsc01784 (MMS)

Äntligen framme på hotellet! Har fräschat till oss en smula och snart kommer michaela och anders till vårat rum. Alla är super hungriga så vi ska hitta någonstans där vi kan åtgärda det problem och se oss runt lite! Va strålande solsken när vi kom, så jag hoppas det fina vädret håller i sig hela helgen :-)


Frukost på arlanda! Äntligen på väg.

dsc01779 (MMS)

Frukost på arlanda! Äntligen på väg.


Inte lång tid kvar nu...

Full fart me att packa väskan o snacka i telefon... En liten minisemester skulle inte kunna passa in bättre! Lite flyg-feber har jag faktiskt hihi Kommer jag kunna somna ikväll? ;)

Lite av det som väntar är...
¤ Första gången jag lämnar landet me anders o michaela :) Kul kul kul! 

¤ Ska äntligen träffa christian som jag inte sett på en månad, passa på att krama och pussa på han så mycke jag bara kan! När jag åker fr london har han bara 2 veckor kvar, sen är allt som vanligt igen!
 
¤ Skulle också vilja hinna med alla affärer på Oxfordstreet-Regentstreet-carnabystreet, covent garden, piccadilly circus, spana diamanter i Towern, westminster abby - där sköna prins William gifter sig i april...och mycke mycke mer... :)

London kräver absolut mer än en minisemester börjar jag förstå, men man får väl åka dit igen om man gillar det! Eller hur? :)
Michaelas pappa är super gullig och kör oss både till och fr Arlanda, toppen!

Håller på att packa... Hade tänkt att åka ...

dsc01777 (MMS)

Håller på att packa... Hade tänkt att åka med så gott som tom väska, men det verkar knepigt ;-) Dessutom är jag alltid livrädd att jag ska glömma något som blir jobbigt att leva utan till på måndag. Jag vet att ALLT jag glömmer går att få tag i i london, men ändå! Haha


Fy bubblan va kallt det är! Mössa fick på ...

dsc01767 (MMS)

Fy bubblan va kallt det är! Mössa fick på mig, och den satt inte ivägen! Hoppas bussen kommer snart burrrrr!


Åkte förbi linda för att lämna nycklarna. ...

dsc01765 (MMS)

Åkte förbi linda för att lämna nycklarna. Och hitta två julklappar! Det här går ju som på räls :-) men mindre kul att åka tunnelbana hem nu, känner mig som en packad sill!


Vitt och kallt...jag vill inte ha vinter än!

dsc01764 (MMS)

Vitt och kallt...jag vill inte ha vinter än!


CHECK, på allt!

Vaknade imorse över en timme för tidigt...av att katt-fan gick o skrek! Dumma dumma katt som vägrar fatta att det inte är någon idé att hon löper för det finns inge snopp att få för henne ändå! Blir tokig av henne!
Jag är ingen katt människa, punkt slut!

Jobb dagen har gått galant, börja me två utv-samtal och resten av dagen försvann snabbare än kvickt!

Dröjde mig kvar onödigt länge på jobbet, ville inte hem... Anledningen till det va för att jag hade bestämt mig för att byta sand i kattlådan, högst motbjudande...gissa om jag hulkade! BLÄ! Katter ska leva utomhus på landet, inte i en lägenhet med mig...ger bort henne till förstbjudande idag moahahaha Jag och Doris är inte kompisar idag. Med tanke på hur hon väckte mig så förtjänar hon det inte!

Sedan knalla jag upp på den kolsvarta, läskiga, iskalla vinden. Ruggigt värre! Plocka ner resväskan därifrån inför london resan. Planerar att åka med tom väska, o komma hem med den fullproppad :)

Ringde Linda o kolla om hon kan va kattvakt när jag e borta. Ska möte upp henne imorgon o lämna över nyckar.

JOBB - CHECK PÅ DET
KATTLÅDA - CHECK PÅ DET
RESVÄSKA - CHECK PÅ DET MED
KATTVAKT - CHECK CHECK CHECK...

Nu känner jag mig rätt nöjd :)

GREEEEEAAAAT ;)

En måndag som inte va sig lik, ja det e sant!

Jag har varit pigg och glad hela dagen! Jag har tom haft tålamod, något som är mycket ovanligt för mig på en måndag!

Så varför?
Är det för att jag har en London resa att se fram emot, som alla e avis på hihi.
Eller är det för att jag är riktigt utvilad efter den här helgen, och frisk o kry?

Man kanske inte måste ställa sig frågan. Det räcker att njuta av allmäntillståndet :)

StRuMp-BiNgO någon?

Klar med tvättstugan...mycke tvätt va det! Men rackarns skönt att det är klart! Me tankte på att jag nu har 5 proppfulla ikea kassar me nytvättade kläder i hallen så börjar jag suck för mig själv...

Har ni spelat strump-bingo någon gång? Jag brukar roa mig med det :) Allt jag tycker är tråkigt försöker jag jämt ändra till något roligare, bra va? haha Men att göra det själv är rätt trist... Jag tror inte kassarna mår så dåligt att stå kvar tills imorgon, nu har jag varit tillräckligt duktig för idag :)

JaG oCh MiNa LeKaR(ofc skiver jag det i äkta fjortis-stil så det hamnar på rätt nivå haha)
Jag har istället för strump-bingo lekt en annan lek som påminner om tysta-leken...Den heter sitta-inne-leken. Går ut på att man inte ska gå ut på heeeeeela dagen utan bara njuta av att vara innomhus i myskläder hela dagen och lyckas laga mat på en spik, för man kan ju inte gå o handla :)Något bra på tv ikväll tro?


Så får du enklast sparken!

Ja i dessa bistra, om än lite ljusare tider på arbetsmarknaden ska man naturligtvis vara glad för att man har ett jobb. Men är det så att du hamnar på en arbetsintervju och verkligen inte vill ha jobbet eller kanske är det så att du helt enkelt vill få sparken?  Ja då har jag naturligtvis en lista på saker du kan säga och göra för att få det där nedrans jobbproblemet att försvinna!

1. Ha ett avslappnat förhållande till tider...

2. ... och personlig hygien.

3. På frågan: "vad har du för framtidsplaner", svara gärna: Jag ska, sakta men säkert och steg för steg, börja supa på jobbet.

4. Ta din stol och sätt dig väldigt nära intervjuaren och viska i hans/hennes öra: "jag har lite problem med det sociala spelet"

5. Säg att du inte litar på banker och att du gärna vill ha din lön i cash.

6. Berätta gärna ingående om ditt onenightstand föregående kväll.

7. Lägg in en snus och knäpp en bärs med motiveringen: Framtiden är här! Carpe diem!

8. Börja stjäla.

9. "Jamen vilket sammanträffande! Din fru/man visade en bild på dig innan hon/han gick i morse. Hälsa så gott!"

10. ".... och det är mycket, mycket smittsamt"

Sådär ja! Iväg och få sparken nu!


SÖNDAG!

Söööndag, underbara söndag! Känner mig pigg och glad! Att det är gråmulet väder gör mig bara gladare eftersom jag ska spendera dagen nere i tvättstugan, perfect ;)

Jag håller på att fundera på allt ifrån va jag ska packa med mig till london, va jag ska köpa där, och braiga julklappar till mina nära o kära.

Christian hörde inte av sig igår kväll och nu svarar han inte i telefon...hoppas han mår bra och inte tappat mobilen. Drygt att sitta och oroa sig i sverige...blä!Jag hade jätte trevligt igår. Jag lyckades få rasmus att få upp ögonen för Så mycke bättre, jag förtår inte hur folk kan ha missat det. Är ju super bra :) Efter tolv någon gång körde rasmus hem mig, han gillar tydligen inte att jag åker kommunalt på nätterna...jag tror han är arbetsskadad! hihi Men det va ju skönt för mig :)

Btw, såg ni minnah´s klänning i Idol i fredags?

Jag blev lite förtjust i den, trots att rasmus sa att det såg ut som en halloween utstrysel..han kan va en halloween utstyrsel MORR! Jag har en kjol som påminner om den på nått sätt, o nu ar jag fått det bekräftat...samma affär! ME LIKE!

Men egentligen får man ju inte köpa något till sig själv just nu...viktig oskriven regel! Vill man ha något nu får man enbart önska sig det! Får se hur jag grejar det...

Såååjaaa! Nu fick jag en riktig drink ;-)

dsc01755 (MMS)

Såååjaaa! Nu fick jag en riktig drink ;-)


Sa till rasmus att jag möjligtvis kunde tä...

dsc01754 (MMS)

Sa till rasmus att jag möjligtvis kunde tänka mig en liten drink. Han tog mig på orden i äkta rasmus humor och blanda den minsta jag sett! Höhö


Thaimat idag igen hemma hos rasmus. Skönt ...

dsc01753 (MMS)

Thaimat idag igen hemma hos rasmus. Skönt att bara softa med cola hela helgen, man blir så mycke piggare då!


Bilder fr förra helgen jag helt glömt tror jag...


Några kloka ord en helt vanlig lördag...LÄNGTAR!


Fredagsmyyyyssss

Åkte hem till rasmus direkt efter jobbet med en kasse full me chips, cola och godis :) Ikväll blir det take away mat o idol me lilla rasmus. Han är inte överförtjust i att vi ska kolla på idol, men jag vinner ;) SOM VANLIGT höhö

Känns så underbartr skönt att london resan är bokad o klar, måste lägga upp lite bilder sen på det schysta hotellet (me dessutom toppen läge ;) ). Kolla me chefen idag ang ledighetet...hon log o sa att det va klart jag skulle åka! Så nu är det inga hinder kvar, bara en liten mini semester UNDERBART!

Har inga speciella planer för helgen, ska bli lungt o skönt...tvättstugan på söndag....hubbidoo, blä :) Passa på att städa hemma kanske? Not my thing men fan va skönt det är med nystädat o fräscht :) Men vägen dit är så tråkig! haha

Ha en underbar fredag kära vänner, bekanta men även du som jag aldrig sett ;)

Woho! London resan bokad, detta firar så k...

dsc01748 (MMS)

Woho! London resan bokad, detta firar så klart med ett glas vin med anders och michaela! Nästa fredag fm, tom måndag blir det shopping till tusen. Hoppas jobbet samtycker och ger oss ledigt? Haha


Drömmer om...london!

Veckan knallar på ruskigt fort....hmm det är alltid antingen eller. Ibland kan man traska runt me samma vecka hur länge som helst, o ibland försvinner den innan man hinner blinka! Märkligt! :/

Fick mms av christian igår, han hade hittat de här kängorna och tyckte det stod mitt namn på dom

Kan inte mer än att hålla med, underbara! Dessutom anar jag att vintern kommer bli minst sagt lika pissig som förra, så ett par nya (och dessutom snygga ROSA) kängor skulle verkligen va på si plats. Förra vintern bodde jag i mina jobb-kängor. Sjukt bra, men riktigt vrål ugly! Man va gör man inte för att hålla sig varm om fossingarna :)


Imorgon ska jag hem till michaela o anders efter jobbet...vi ska boka london resa WOOOHOOO :)

Vi hoppas på att komma iväg redan nästa helg :) Hoppas vi hittar något bra! Jag har ju faktiskt aldrig varit i london, men alla jag känner som varit där säger att jag kommer älska det...o dom tänker självklart på shoppingen! haha Julshoppa julklappar i london, hur nice låter inte det?

När bland det första som händer på en månd...

dsc01727 (MMS)

När bland det första som händer på en måndag är att: en glödlampa går, det ös-regnar, två överfulla bussar åker förbi en...då börjar man känna att man kanske likaväl ska gå och lägga sig igen... Lite solsken har jag beställt, tack!


MÜSLI!

Här kommer receptet som jag har lovat många gånger!

Förvara i en snygg burk...


Jag tror jag är kär...

...in en burk! Är det ok? ;)

Finns att köpa HÄR!


Nu är min kväll gjord ;-) Dags att börja p...

dsc01724 (MMS)

Nu är min kväll gjord ;-) Dags att börja planera årets julbak!


Är på grand och äter söndags middag med ma...

dsc01721 (MMS)

Är på grand och äter söndags middag med mamma och mormor


Nu åker jag till brorsan med familj, tyres...

dsc01716 (MMS)

Nu åker jag till brorsan med familj, tyresö, och firar fars-dag! Han har beställt muffins av mig som jag självklart fixat! Favorit i repris från förra helgen!


Bakis dag...

Lyckad kväll igår, anders o michaela kom också :) Jag tog en taxi hem vid tre inatt... Rasmus ringde o väckte mig runt tolv, tror han babbla nått om bio! BIO? Glöm det, jag sover och knallar inte utanför dörren idag!
Ska till min brorsa i tyresö imorgon när jag vaknat, o han lämna tydligen ett önskemål om muffins...hihi...duktig syster som jag är har jag så klart fixat det idag ;) Men bara en sort denna gång! Imorgon kväll ska jag till grand och äta med mamma och mormor :)

Ikväll ska jag kolla på min programfavorit Så mycket bättre! Borde kanske hitta på något att äta, hungern börjar vakna till liv! Hoppas jag har något mumsigt hemma, för som sagt va så tänker jag inte gå utanför dörren!


Skål!

dsc01712 (MMS)

Skål!


Är hemma hos rasmus och dricker lite vin. ...

dsc01706 (MMS)

Är hemma hos rasmus och dricker lite vin. Snart blir det middag på rosa drömmar!


Att prata inför andra

Det här är en blä vecka...föreläsning igår...inga ord för den...jag lärde mig inget nytt. PUNKT!

Imorgon är det personalmöte hela kvällen! Det blir värre...jag ska prata på det! Usch... Berätta om genus för mina kollegor och hur långt vi kommit i min lilla genus-grupp.
Jag kan gärna prata om genus, tycker det är jätte kul. Men att prata framför andra människor tycker jag är rätt jobbigt. Antar att det blir lättare ju mer man gör det, men när man inte gör det kontinuerligt så försämras chansen att förbättras på det...iaf för mig! Att prata inför en stor barngrupp är däremot inga problem, oavsett om ja känner barnen eller inte. Undra varför det ska va en sån skillnad?

Jag vet precis vad jag gör för fel när jag ska prata inför massa människor! Tänker på det varje gång innan ett föräldramöte el dyl när jag ändå måste ta mig igenom det och förhoppningsvis förbättras på det, för det är klart man vill bli bättre! Mitt mål är att bli bäst på allt hahaNär jag ska prata inför massa människor så:
¤ Pratar jag alldeles för fort och otydligt
¤ Fastnar på ord, och finner inte det ord jag söker
¤ Kan inte bestämma mig hur jag ska stå eller på vem jag ska fixera blicken
¤ Tappar tråden. Har svårt att hålla mig till att säga det jag tänkt
¤ Gör så gott jag kan för att skratta bort det jag egentligen vill säga

Om man vet vad det är man behöver förändra, och ser sina fel så bör det blir lättare att förbättras! Eller hur? :) Tänker jag fel och bör tänka annorlunda?

Nog med negg! Jag äter choklad!
Pussades massa med gulligull isabelle i helgen o det får jag äta upp nu...huggorms-bassilusker dom små har! Att vakna av täpt näsa...äh, jag är inte monser-förkyld iaf!

Funderar på att gå o lägga mig tidigt och läsa en bok.... Kanske lägga upp en plan hur jag ska lägga upp det jag tänkt säga på mötet imorgon? Bra att michaela är där så man kan få en ärlig bedömning om man blivit bättre. Är lätt att va för hård mot sig själv! Men glöm att jag skulle välja att fästa blicken på henne, då skulle jag ju garva läppen av mig haha

Ruskigt kul med föreläsning måste jag säga...

dsc01699 (MMS)

Ruskigt kul med föreläsning måste jag säga...är inte ett dugg uttråkad, nej nej! Skulle inte alls vilja ligga i soffan o kolla på tv, nej nej! Efter drygt en timme har jag tyvärr inte lärt mig något nytt, hoppas det vänder snart! Tänk positivt, tänk positiv, tänk positivt...


MEDIA KÅTA?

Jag följer det ena så kallade skit programmet efter det andra, ja så är det. Jag menar tex: Paradise hotell, bar skolan, kungarna av tylösand...och nu också ung & bortskämd! haha Jag roas otroligt av det här och hur folk skämmer ut sig i tv...hur ska vissa av dom få ett jobb sedan kan jag undra? Men men, inte min huvudvärk!

Jag kan förstå hur man kan va nyfiken på det så kallade rampljuset och viljan att synas och höras. Att provocera är ett bra sätt att gör det, det har väl kissie visat om inte annat?

Men hur få människor finns det i Sverige när två mediakåta personer dyker upp i 2 program på mindra en ett par månader?


Vanita syntes visa upp sina härliga färdigheter i barskolan. Hon lyckades inte ens hälla upp 4cl spit! Och som att det inte va tillräckligt så gjorde hon även bort sig i lyxfällan.
Jean-pierre paktade som tusan fr dag ett i paradise. Försökte spela ett rätt smart spel, men åkte ut relativt fort. Och idag dök han upp i Ung & bortskämd...

Finns det inga andra människor som vill göra bort sig i tv? Är det bristvara på dom? Det tror jag knappast!

Kommer ni ihåg bigbrother-låten fr typ 02?

Jag kanske ska va glad år att jag inte kom med i Robinson haha

Jag har jätte kul när jag sitter hemma o kollar på dom fr soffan.
Men en sak skulle jag vilja veta: Vad säger deras föräldrar? Mina skulle iaf pränta in lite vett i skallen på mig om jag skulle beté mig så där, oavsett om jag ville det eller inte! Och det är jag glad för.

Belöningen ;)

Ringde till den där speciiallist tandläkaren idag och bokade tid, bra va? Efter jobbet vart det promenad med michaela...raka vägen till HM för att käpa shortsen o tröjan jag klämde på här om dagen! Ni vet det här

Kom med en svart baströja också...hihi

Tänkte inviga de nya kläderna imorgon :) Har genus-möte hela fm, vilket innebär att jag slipper gå ut ;) Då kan man ju passa på att ha shorts, fast ja ska ha strumbrallor under såklart! Jag e väl inte alldeles komplett stollig heller! haha

Efter jobbet ska jag på föreläsning....så det blir en riktigt lång dag! 08.00-20.30... Då kan jag väl iaf få känna mig lite snygg i de nya kläderna :)

Kollar på bönderna i Böda camping just nu haha...Ritigt lustiga människor! Men tänk vilken tur att vi alla är olika! Jag kan ju inte förstå hur man kan åka till samma campingplats år efter år? Men jag måste ju även ha i åtanke att dom inte förstår sig på mina semester-behov! Tänk om alla skulle roas av samma semester nöje? TRIST!

Är inte speciellt road av programet så jag ska nog ta en dusch istället innan csi börjar ;)

Måndag


Mys låt, o passar ju toppen på en måndag ;)

Bilder fr helgen på Dalarö :)

Tänk vilket underbart väder det varit hela helgen! Det är november och solen har skinit konstant! MYYYYYS!

På Dalarö är det alltid lika fint. Fick se Fridas nya rum som pappa byggt på vinden, va jätte fint! Tog tyvärr inga bilder på det.

Idag fick lilla Isabelle mata fåglarna för första gången, hon älskar alla djur så det vart riktigt lyckat!

Fått massa god mat...jag älskar god mat! hihi
Jag är en gourmand...det har jag alltid varit, och kommer alltid att va :)

Maffigt muffinsbak!

Fredagen spenderade jag med storbak av muffins och här är resultatet:

Tog med mig alla muffins ut till dalarö och det blev otroligt uppskattat! Jätte kul! Både vart riktigt goda, o alla fick olika favoriter. Men jag tyckte marshmallowsmuffinsarna vann, dom kommer jag absolut gör igen! Funderar även på att göra den som en lång sockerkaka nästa gång :)

Testade ett nytt grundrecept till basen av muffinsarna.
4 dl vetemjöl
3 dl socker
2½ tsk bakpulver
½ tsk salt
100 g smör, rumstempererat
2 dl mjölk
2 ägg
2 tsk vaniljsocker

Sätt ugnen på 175 grader. Sikta mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke tillsammans med smöret. Slå på en dl mjölk och rör smeten slät.
Vispa återstående mjölk, ägg och vaniljsocker i en annan bunke.
Blanda ner äggblandningen i smeten.
Vänd i/toppa med önskad fyllning7smaksättning.
Häll upp i muffinsformar och grädda mitt i ugnen ca 20-25 min.

(jag valde att ha minska vaniljsockret i marshmallows smeten...marshmallows är ju RÄTT sött ändå)
(marshmallows muffinsarna behövde längre tid i ugnen på lägre värme)
_______________________________________

DUMLE-FLUFF (uuuuber gott)
3 dl vispgrädde
120 g dumlekolor

Smält dumlekolorna o grädden. Grädden får inte koka-då kan det skära sig! Låt sta kallt (minst 6 timmar) över natten. Vispa nästa dag...Mmmm...passar även kanon som tårtfyllning!

Mys med min lilla gos tjej!

dsc01692 (MMS)

Mys med min lilla gos tjej!


Äntligen klart! Nu ska jag fixa till mig o...

dsc01682 (MMS)

Äntligen klart! Nu ska jag fixa till mig och packa väskan. Sedan-mot dalarö och cupcake delivery!


Märkligt? Nej, då...bara kvälls-svammel...

Prata med mamma idag,och hon tyckte absolut jag skulle köpa kläderna jag visa i bloggen igår. Jag va fortfaranade fundersam, måste ju boka "tandläkar-speciallist-bajsen" på måndag och borde hålla i pengar oavsett hur stor eller liten kostnaden är :( Men då tyckte hon jag skulle unna mig kläderna efter jag varit duktig och bokat tiden, bra va haha? Tror vi har samma tänk! hihi

Hittar jag shortsen på måndag eftermiddag så följer dom med hem. Där me basta!

Nya ögonskuggan är på, (ni ser det säkert inte...blä). Men jag tycker iaf den fick det gröna i mina ögon att komma fram mer...dom är brun-gröna...o vissa dagar mer av det ena eller andra...lever ett eget liv på något märkligt sätt?

Nu svamlar jag, godnatt ;)

Snyggaste naglarna i stan! På mig ofc ;)

Åh va glad jag blev när jag logga in och såg att det va en hel del som hade kommenterat lite här och där. Det värmde, fortsätt så ;)


Vi tog ner en rejäl bit på längden av dom...många på jobbet reagerade på att dom va så korta (för att va jag haha)! Ibland kan det va skönt att inte ha dom för långa helt enkelt :)

Dom små vita blommorna påminner om vackra hibiskusar, en av mina favorit blommor...jag har rätt många favorit blommor kom jag på nu, men alla är så egna!

Tulpaner gnisslar så härligt...
Liljor är så ståtliga...
Jasmin doftar underbart och får mig att tänka på torremolinos-precis som hibiscus (fast dom doftar inte spec gott)...
Orkidéer är så nakna och mjuka på nått sätt...
Tussilago-vitsippor-liljekonvalj-gullvivor-midsommarblomster-blåklockor, är så svensk och underbart på sitt speciella sätt!

Nu blev jag sugen på att gå ut o plocka massa blommor...det kan jag ju drömma vidare om sex månader...

Nöjd blev jag med naglarna iaf, ordentligt!
Jag förstår mig inte på alla som knallar runt med av-skaft svart nagellack? Dom kan väl antingen köpa hem aceton eller sätta på sig ett par vantar, det ser verkligen risigt ut! Ska man ha svarta naglar får man tänka sig för så man inte ser ut som en snuskpotta! Blä, skärpning tjejer!


När man ändå satt igång att bak-stöka kan ...

dsc01675 (MMS)

När man ändå satt igång att bak-stöka kan man lika gärna fortsätta med knasiga muffins! Nu blir det kokos-muffins med kolasås fyllning...ska nog toppas med chokladfrosting och kokos...hihi...blir det som jag tänkt så påminner de om chokladbiten Coco eller va det nu heter ;-)


Gräddar super söta (både utseende mässigt ...

dsc01673 (MMS)

Gräddar super söta (både utseende mässigt och i smaken) muffins som jag ska ta med mig och bjuda på när jag besöker familjen på dalarö imorgon! Fyllda med mörkchoklad och marshmallows...och som det inte va mastigt nog så blir det dumle-fluff på dom! Sött till dom söta!


Mer shopping, fast nödvändig sådan haha! T...

dsc01670 (MMS)

Mer shopping, fast nödvändig sådan haha! Två burkar Id-puder...dyrt, men bra!


Snyggaste shortsen i höst...

Efter naglarna vart det lite affärer...fastna ordentligt inne på HM där jag hitta hur massa puder-rosa kläder som va super fina! Jag älskar ju rosa i alla nyanser om någon missat det haha Men just kombinationen rosa och grått tycker ja e jätte snyggt. Tog en rätt enkel tröja med mig in i provrummet och där stod jag...i etthundraårton år o klämde på kläderna haha

Beslöt mig för att tänka på saken..för köper jag det, och tänker att jag kan fundera hemma o lämna tillbaka...så tänker jag inte! Och nu blir det förmodligen så att jag kommer på att jag bara måste ha det där shortsen...o då kommer dom inte finnas kvar när jag går tillbaka till HM för att köpa dom!
DÖTT LOPP!


Köpte ny handkräm hos nageltjejen...doftar super smarr! haha Och lite andra saker...och en chokladbit va jag värd! Oj en "sneak peak" på naglarna! haha


Kanske inte så konstigt att jag har svårt ...

dsc01656 (MMS)

Kanske inte så konstigt att jag har svårt att bestämma vad jag vill göra med naglarna när urvalet är så brett? ;-) Men jag är lite sugen på svart som bas...tror jag! Haha


Jag antar utmaningen!

Emlan utmana mig!

50 hemlisar om mig!

1. Jag älskar att bli kliad i nacken…

2. ..men hårbotten är ännu skönare!
3.  Jag hatar översittare som inte kan lyssna på varför andra har en annan åsikt än dom.
4. Jag drömmer ofta mardrömmar om ormar…
5. ..men  att skrika i ett fullsatt rum utan att någon hör mig är också en mardröm som återkommer.
6. Många uppfattar mig som den som alltid vill vara i centrum…
7. ..men i själva verket är jag rätt blyg innan jag känner alla runt mig.
8. Min storebror är 7 år äldre än mig…
9.och min lillasyster är 11 år yngre än mig.
10. Jag är bra på att komma med nya idéer och att ha många bollar i luften…
11. men dålig på att avsluta det jag påbörjat!
12. Jag försöker lära tycka om rödvin…
13.och whisky och ostron.
14. Jag är en extremt dålig förlorare...
15.men ännu sämre vinnare!
16. Jag älskar sol & bad semester!
17. Jag ser mig själv som en positiv människa…
18..och ser hellre lösningar än problem.
19. Jag blir jätte lätt åksjuk och kräks!
20. Jag är känslig och har nära till gråten både när jag är glad och ledsen.
21. Jag älskar att shoppa…
22. …till både mig, vänner och familj!
23. Jag hittar ofta på öknamn till människor jag ogillar. moahahha
24. Jag missar sällan ett avsnitt av csi eller criminal mindes…
25.men svenska serier och komedier gillar jag också.
26. Sågoperor och skvaller gottar jag mig gärna i.
27. Jag har svårt för lata människor som tycker synd om sig själva.
28. Jag har hellre få nära vänner, än många bekanta!
29. Jag har alltid haft starkt doftsinne och avskyr när jag tycker saker luktar illa!
30. Jag anser att koriander smakar parfym…
31. Och att curry smakar & lukar svett!
32. Jag har alltså jätte svårt att förstå att någon kan gilla banan&curry pizza!
33. Jag tycker det är jobbigt att kissa hemma hos andra människor…
34.och jag skulle hellre hålla mig en vecka än att göra tvåan någon annanstans än hemma!
35. Jag skulle kunna leva på fisk och skaldjur…
36. .och hoppa över kött helt och hållet!
37. Jag tycker om att stå i köket!
38. Att baka cupcakes ser jag som terapi!
39. Jag hatar att dammsuga, ser det som värsta träningspasset!
40. Att diska är inte heller min grej.
41. Jag går på salong och fixar naglarna var sjätte vecka...
42..och jag kommer inte ihåg senast jag hade korta naglar!
43. Jag sover med bettskena för att jag har fel på mina käkar!
44. Jag har ofta huvudvärk och är nästan konstant små förkyld!
45. Jag har alltid nära till skrattet och visar oftast upp ett leende!
46. Jag älskar mat-tidningar och nya recept!
47. Jag har ett ärr på halsen som är 7 cm…
48..och jag äter mediciner varje dag.
49. Jag tar lång tid på mig att somna…
50. …och jag är extremt morgon trött!

Det va inte det lättaste att komma på 50 st, men nu är det klart!

JAG UTMANAR MIN LILLASYSTER (Frida)


Måndag...Fy va mörkt det är ute! Ska tända massa ljus så jag får fram det mysiga istället för det dystra! Bra va? haha

Ensammast i världen är jag...nää, jag har ju lilla doris, men christian har åkt till Leksand nu och han åker vidare därifrån raka vägen till england på torsdag. Så det blir lite ensamt några veckor :( Men jag har massa planer redan :) Michaela har sympati för mig som tvingas kolla på csi o criminal mindes själv, läbbigt...men jag kan ju inte missa avsnitt? ;)

Nu ska jag värma på lite lasagne från gårdagen, det är nästan alltid godast dagen efter den är lagad konstigt nog!

Tjuvstarta med julpyssel på jobbet...barne...

dsc01644 (MMS)

Tjuvstarta med julpyssel på jobbet...barnen gissar på att det är en elefant! Även glass och noshörning har kommit upp... Kan någon va snäll och fatta vad det är jag egentligen gjort?


Gissa om jag blev glad när jag hitta det här!?

Jag älskar små snöflingor speciellt, men alla är fina!

Ser fram emot att baka små muffins fyllda med marsmallows, med härlig glasyr och just snöflingor på toppen!
Åhh jag kommer ju ha häcken full när christian är bortflugen och jag är "gräsänkling"!

RSS 2.0