Tisdag!

Idag har jag känt mig en aning piggare inbillar jag mig! Jag MÅSTE bli helt frisk till christians 30-års fest på lördag! Jag har precis blivit klar me lite grejer för jobbet, blir ju aldrig att jag sätter mig vid datorn på jobbet...det hinns inte me och dom burkarna bara knölar med mig! Nu tänkte jag kolla lite bål-recept inför lördagen som vi ska ha som välkomstdrink, hoppas jag hittar något som går ner ;)
Det blir en hel del förberedelser att stå i innan stor fest, som tur är så har christians snälla pappa koll på det mesta. Det är i hans trädgård som festen ska vara. Så jag hoppas verkligen på att vi får dagens fina väder på lördag, annars får det fungera ändå...men infravärme, sjukt stort party-tält och flisfiltar känns det som att allt löser sig!

Varning för tråk-inlägg!

Sjuk, trött och allmänt gnällig! Det är va jag är idag! Tryckte in termometern i käften så fort jag vakna och kom fram till att jag nog va feberfri och pallra mig iväg till jobbet.... Dagen va lika seg som mitt snor...vidrigt, jag vet! Men läs inte då! Jag hade väskan fullproppad med ett mini-apotek: nässpray, mängder med halstabletter, ipren, treo...jag överlevde! 
Middag blev pizza och nu äter jag kuckelimuckmedicin dvs turkisk peppar!

Imorgon tänkte jag va frisk, jag har inte tid me sånt här trams...

WISH ME GOOD LUCK <3

PROSIT?


Pang-BOM bara sådär så börja jag snyta mig som en galning igår i huddinge... Kom så plötsligt att jag först nästan trodde att jag va allergisk mot något? Men efter natten så hade jag en hel hög me snorpapper brevid sängen och kände mig minst sagt matt!  Men vi skulle ju gå på Grand och fira mormor :( Sov så mycke jag bara kunde, feber-svettningarn kom och gick, och till sist ipren...sedan raka vägen till grand!
Isabelle garva läppen av sig varje gång jag nös eller snöt mig...alltid kul om man kan glädja någon ;) Dessutom tillhör jag inte det människo-släktet som snyter sig tyst och försiktigt, när jag snyter mig så låter det som en elefant och alla flyger upp i taken och undrar va fan det är som händer? haha Man måste ju få ut skiten!

Mina ögon kliar, näsan rinner, hallsen ömmar....jag har precis skrivit in räkningarna... Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och hoppas att jag mår bättre imorgon! Jag har verkligen inte tid att va sjuk den här veckan! Sånt trams har jag faktiskt aldrig tid me när jag tänker efter :) Det e ju så tråkigt att vara hemma, och inte blir man frisk snabbare för det!

Jag mumsar i mig massa gott på grand. Tyvä...

dsc01407 (MMS)

Jag mumsar i mig massa gott på grand. Tyvärr har jag helt plötsligt blivit pang förkyld, och känner mig febrig...undra hur det här ska sluta?


Huddinge?

Tvättstugan e klar, men kläderna är allt annat än torra så dom pryder hela lägenheten för att torka :) Snyggt!


Nu åker jag o min flätade skalle till huddinge höhö CIIIAOO!

Underbara lördag i sin enkelhet!

Gårdagens planer blev inställda. Istället hamna jag i soffan redo för fredags mys, och gjorde ett tappert försök att tömma kylen på rosé vin... Man måste ju passa på så länge sommaren hänger sig kvar. Eller anser du att man kan/får dricka rosé året om? Det gör iaf inte jag!

Hur som haver, efter tre glas gick ögona i kors och jag kände mg dödstrött och somna på en milli-sekund i sängen!


Underbart att vakna av sig själv imorse och inte både av en väckarklocka och mobil som tjuter örona ur mig...ett dussin gånger dessutom eftersom jag inte kan låta bli att snooza! Självklart måste jag ställa både mobil och väckarklockan eftersom jag är rädd att min trötthets- personlighet ska ta övertaget och stänga av allt som stör så jag ska få fortsätta leka Törnrosa!


Men idag fick jag som sagt va vakna av mig själv. Underbart väder, tvättstugan, storstädning och en stor kopp kaffe.. Det är kaffekoppen som förvandlar allt det tråkiga till det mysiga! Dessutom är Sex& the city filmen(första) på i bakgrunden, när ska jag sluta lipa till när Carrie slår big me blommorna? Är det bara jag som gör det tro?



Under eftermiddagen blir det nog en tur till Huddinge för att checka det sista innan christians 30-års fest nästa vecka, jag har alla papper i ordning... Planeringsfreak-Javisst :)

Höst väder :(

En slitig day from hell på jobbet...huvudet känns som det lika gärna kan ramla av, för det kan omöjligt göra mer nytta! haha

Efter jobbet så fixa jag christians födelsedags present som jag blev riktigt nöjd med. Han kommer bli så förvånad, och super glad hoppas jag ;)

Efter det tyckte jag att det inte va mer än rätt att unna mig själv något haha! Hitta lite bra vardags kläder som passar bra nu när det börjar bli lite kallare och man bara vill gosa in sig i en tjock kofta...


Märkte när jag kom hem att några trådar va lösa fr den randiga koftan (som jag tänkt ha ett skärp i midjan på så den blir som en klänning!)...såååååååååå irri!!!! Men va ska man säga, Gina i ett nötskal...man får va man betalar för! Men jag ska knalla tillbaka me den och se om jag kan hitta en i bättre skick! Hoppas! Den va ju lite rolig till hösten iaf tänkte jag :)

Jag gillar inte hösten...den visar vad som ska komma! Allt blir kallt och ruggigt! Löven får vackra färger, men annars e det piss rakt igenom.
Men än så länge är inte sommaren över, klart slut!

Muffins så det räcker och blir över...

När jag kom hem efter jobbet slängde jag i mig lite middag, sedan va det fram me bakbunkar och andra grejer! Jag ställde till stor bak i köket :)



Muffins med Snickers och jordnötssmör
Från Nigella Lawson
12 normalstora muffins

4 dl mjöl
6 msk socker
1 1/2 msk bakpulver
en nypa salt
6 msk jordnötssmör (med jordnötsbitar, inte slätt)
55 gram smält smör, gärna osaltat
1 stort ägg, uppvispat
1,8 dl mjölk
3 vanliga Snickers, grovhackade

Värm ugnen till 200 °C. Blanda mjöl, socker, salt och bakpulver. Rör ner jordnötssmöret och rör om tills det blir en smulig massa. Blanda mjölk, ägg och det smälta smöret, och häll ner det i mjölblandningen. Rör om, och blanda ner Snickers-bitarna. Fyll i muffinsformar.

Grädda i 20-25 minuter. Muffinsarna ska bli gyllene. Låt svalna på ett galler.
För att skoja till muffinsarna lite så pensla jag dom me ljus blockchoklad och satte dit några jordnötter!

Muffins med saffran och mandelmassa fyllning
3 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3½ dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
0,5 g saffran
25 g riven mandelmassa
pärlsocker

Värm ugnen till 175 °C. Vispa ägg, socker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt. Smält smöret och häll i mjölken, blanda sedan med äggsmeten.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och saffran. Vänd försiktigt ner i smeten.
Lägg lite smet i botten av muffins formarna, sedan riven mandelmassa och avsluta med att täcka med mer smet. Strö lite pärlsocker över och vips in i ugnen i ca 15-20 min.

MUFFINS-TIPS:
Jag sätter ALLTID muffinsformarna i muffinsplåt eftersom jag vill ha fina höga muffins. Annars är det lätt att det flyter ut.

Hoppas att kollergorna blir glada när jag tar me dom till jobbet imorgon :)


Baka, baka, liten kaka... Muffins med snic...

dsc01388 (MMS)

Baka, baka, liten kaka... Muffins med snickers och jordnötsmör ska svalna och sedan dränkas i glasyr! Sedan kanske det blir saffrans muffins med mandelmassa fyllning också... Då skulle dom bli glada på jobbet imorgon! Haha


Dagens lunch, mums :-)

dsc01386 (MMS)

Dagens lunch, mums :-)


Snabb vecko-översikt!


Måndag...

Började måndagen med att släcka bränder på gården. Ingen fara, vi hade brandutbildning! haha Fick släcka med både filt och med brandsläckare. Va rätt spännande!
Sedan hade vi planering..gick igenom värdegrund och massa annat blahablahablaha...det va roligare att släcka bränder haha!
Blir helt knäpp i skallen och får träsmak i häcken av att bara sitta och lyssna och snacka en hel dag! Jag har på på tok för mycke spring i benen och föredrar att snacka roligare saker!  

Köpte allt som jag behöver till mina muffins-bak som jag tänkte göra senare i veckan, perfekt! Nu e det bara nya muffinsplåten som saknas!

Kvällens middag: Köttbullar, potatismos, röd-betssallad och sallad. Så simpelt och så gott!
Kvällen tv: Fångarna på fortet och Csi...nice!
Kvällens humör: Riks-mongo

Ny vecka!

Måndag-tisdag e det planerings dagar på mitt jobb den här veckan. Dvs INGA BARN :) haha Kanske man kan lyckas få något gjort haha
Imorgon ska vi ha brandutbildning, det blir nog spännande. Leker man med elden så kissar man på sig på natten! Eller? haha

Kommer ni ihåg fångarna på fortet som gick förut? Typ hundra år sedan haha Det sätter iaf igång igen imorgon!

Kommer ni ihåg Fader Foura? E han kvar tro?


I veckan ska jag styra upp både present till mormor och christian.
På fredag ska vi ut och äta eller hitta på något iaf me emlan och fredde.
Lördag tvättstug...suck...
Söndag middag på Grand och fira mormor :)

Kvällen räddad...

...råka zappa förbi tv 4+ och där visas alla mina favvisar i ett bra tag!


Jag tycker det e så spännande att se va dom hittar på, och allt ser ju så smarrigt ut! Man blir ju själv sugen på att ställa sig i köket och fixa och trixa!

Per Morberg har jag egentligen en konstig hat-kärlek till! Jag tycker han är äcklig och vidrig, när han kladdar med maten, slänger me håret och berättar hur kåt och upphetsad han blir av koriander....öhhh, tyst me dig din gubbsjuka idiotl! Men han e riktigt duktig i köken och jag kan inte låta bli att titta!


Så snart lönen hoppar in på kontot tänkte jag ställa till med stort muffins bak!

Vill testa något nytt, alltid spännande! Jag har hittat några nya recept på jordnötssmör och snickers muffins och baileys och mars muffins...Mmmmmmm.... Måste testa! Tänkte Även knepa ihop ett eget recept på saffrans muffins med mandelmassa fyllning!

Ska köpa en y muffins plåt också...e lite trött på att göra gigantiska muffins! Godare att äta många små en må illa av en stor! Dessutom så e det ju alltid glasyren/frostingen som e bäst ;) haha

jjj


SÖNDAG

Blev en lyckad kväll igår och jag slängde mig i säng först vid 4 imorse...antar att det inte e så konstigt att jag känner mig så trött idag!

När jag väl slitit mig fr sängen va det Glamorama på tv, och det kunde hålla mig vaken! Knäppa tjejer det där och absolut underhållande haha Jag försökte följa serien förut men det rann ut i sanden, kanske ska göra ett nytt försök?

Snart vankas det korv stroganoff, jummi jummi :) Solen skiner otroligt nog, inget man e bortskämd med! Borde knalla ut på en promenad...

Det börjar mörkna men än är inte festen slut!

dsc01385 (MMS)

Det börjar mörkna men än är inte festen slut!


Nu e det fest igen! Va lagom sömnig och de...

dsc01384 (MMS)

Nu e det fest igen! Va lagom sömnig och det tog ett tag innan jag kom igång, men nu e det party-party som gäller. Man måste ju passa på, snart börjar veckan igen..."it's time for africa" får se vart kvällen slutar...men en sak e säker, att sova gör man hemma ;-) PARTY!


Nu kör vi...

...eller kör och kör...ska knalla bort till skrapan ju! höhö


Med lite spackel e fejjan så e ju gårdagens trött-skalle nästan bort suddad och jag känner mig taggad igen!

Däremot orkade jag inte hitta på roligt att ha på mig...men jag ska inte träffa någon som jag träffa igår så ja kör en favorit o repris! haha Rosa braxor o vit tubtopp <3 Enkelt, glatt, sommrigt...man måste passa på innan höstens trista kulörer smittar ner mig...dvs svart, brun, mörk grön, mörk lila, vinrött....usch! Längtar absolut inte!

Party-party hela helgen...

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! HERREGUD! haha Hade iaf jätte kul igår på thaibåten me jobbet. Drack massa smarriga drinkar, thai passion blev nog stor favvon <3 haha
Kom hem vid två tiden och somna som en stock, och det har jag fortsatt med restan av dagen....

Kräftskivan på Sandhamn hoppar jag över, kommer säkert fler tillfällen hoppas jag. Istället ska jag strax försöka sminka bort bakfyllan och studsa iväg på 25-års fest i skrapan!

___________________________________________________
Btw så hade jag knallrosa brallor på mig igår, vilket tydligen fångar vissa männskors uppmärksamhet...
När jag gick förbi hotel clarion strax innan två så dök in kille me cykel upp. Jag hade inget bättre för mig så jag kunde lika gärna stå och små prata en stund...

han "OJ VILKA ROSA BYXOR DU HAR!?"
jag "Nähä, jag som trodde dom va gröna. Men nu när du säger det så e dom nog lite rosa... "
han "Ja, man blir ju glad i hela kroppen när man ser dom! Vart ska du?"
jag "Mmm...rosa e snyggt. Jag ska hem, bor DÄR!"
han "Hej, ja heter blahblaha. Oj vilken ring, du måste va jätte rik!"
jag "Nej du, jag jobbar på DAGIS, så det e bara att glömma!"
han "Men då måste du va rik på kärlek iaf! Va gör du på torsdag?"
jag "Där har du en poäng... På torsdag har jag inga planer va jag vet..."
han "E det sant? Har du inget för dig? Jag gillar ju dina byxor så mycke!"
jag "Tack! Va kul, det gör jag me! Men du, jag undra va min sambo skulle tycka om att ja träffar dig på torsdag?"
han "Oj, det blir han kanske inte så glad för?"
jag "Det har du nog rätt i hahha Du får ha det så bra, nu ska jag hem och sova! CIAO"

Så ett hett tips till alla singlar som e lite tillbaka dragna. Köp ett par knallrosa braxor så får ni säkert ett gäng killar på kroken ;) haha

Äntligen har jag fått en drink! Nu är det ...

dsc01379 (MMS)

Äntligen har jag fått en drink! Nu är det fredag!


"Ultra-Rapido"

Dagarna går i "ultra-rapido", men det är väl så innan man landat efter semestern...mycke den här veckan också!

Inbrott på jobbet, jag hoppar mellan två avdelningar, allsång i ös regn i tisdags, hjärnan går på knappt halvfart, måste ta tag i mat och röra på fläsket, kläderna sitter som korvskinn, skulle verkligen behöva nageltid, skulle även behöva ett besök hos frissan, thaibåten efter jobbet imorgon, lördag står mellan kräftskiva på sandhamn eller 25-årsfest i skrapan (den som lever får se vart man hamnar höhö), planering av christians 30års fest, väntar på att massa ska osa (sista dagen va idag HOST HOST, fatta piken ni som inte gjort det!) öhhhh...heeejj hååå...

Igår va jag aningen hängig (oki, jag erkänner...möjligvis liiiite bakis...haha), treo är som sagt tidigare bra!


GÅRDAGENS KLANTARSEL:
När jag äntligen skulle skutta i säng så va det precis det jag gjorde.... Jag körde ett snyggt och stiligt "Hopp-Dyk"! Huvudet (tinningen för att vara mer bestämd) drämde jag rätt in i säng gaveln...en j-vla smäll (dynamit-harry skulle vart me ahha)...
Det resulterade i tårar som spruta samtidigt som jag garva (don´t ask why haha), bula som dunkade och blomma upp som fasen, och till sist is-påse emot hela natten i sängen!
Det hjälpte rätt bra faktiskt :) Bulan gick ner en aning, men ont gör det fortfarande...och det e ju en bula så klart!
Jag må vara en smula klantig, men jag är iaf ingen surskalle <3
Till saken kanske hör att jag i tisdags hoppa in i ett skåp (Ett sne steg på jobbet kan ja knappt va ensam om?? haha) och fick ett läckert blåmärke i nedre delen av ryggen (klartext-ovanför vänsta skinkan!)...
Det är inte speciellt stort men det gör rysligt ont... Försökte övertala Michaela att jag säkert har en muskel där som fått sig en käftsmäll, men hon insestera på att jag inte har någon muskel där... Så, fettet har väl möblerat om sig och därför ömmar det, eller nått... Står det doktor i pannan på mig eller? ;)


Äh släpp det! Thaibåten imorgon kväll...va ska man ha på sig tro?
Inte den blekaste...

Lite regn stoppar väl inte mitt solsken? N...

dsc01374 (MMS)

Lite regn stoppar väl inte mitt solsken? Nej för fasen! Tre flaskor vin och regnponcho sedan e mitt humör på topp oavsett ösregn. Jag vill ju mysa ut det sista av allsång på skansen med magnus uggla i michaelas sällskap! Det blir riktigt kul att börja jobba 7.30 imorgon haha! Den som lever får se...


J-VLA IDIOT PUNDARE KAN GÅ OCH DÖ!!!!!!!!

Ja, jag kanske är en smula upprörd, och det har jag all rätt att vara!

Idag va det slutet på min semester och jag skulle tillbaka till vardagen igen. Och vet ni vad? JAG SÅG FRAM EMOT DET MOAHAHHAHA (det e ju inte alla som kan säga det haha)!
Tyvärr varade inte glädjen speciellt länge...

Att komma till jobbet efter semester i fyra veckor och inse att det varit inbrott...allt, och då menar jag ALLT, va upp och ner...

Hyllorna va tömda för att dom hade helt enkel bara hivat ner alla papper, block, tömt alla mappar, rivit ur alla skåp, tömt alla lådor, över hela golvet låg allt :( Rivit loss den där listen under köksskåpen för att titta där under... Rivit ut alla kläder ur skåpen....hela stället va upp och ner om ni fattar va jag menar!

ALLT LÅG PÅ GOLVET! Det va bara att gå och plocka... Och vad har dom kommit åt? Digitalkameror, filmkameror, någon mobil, pengar... Inte saker för stora summor, men värdefulla saker som fan för oss som jobbar på förskolan som vi inte kan få nytt av genom att knäppa me fingrarna!!! IDIOTER! Pengarna dom snodde va barnens pengar!

Jag hoppas att idiot pundaren som gjorde det här lyckades få tag på tillräckligt mycke skit för att trilla av pinn!

Ska man kanske sätta upp den här skylten på fönstret för att dom inte ska komma tillbaka nästa helg?


Söndags-nöje! En tur i svamp skogen! Hitta...

dsc01368 (MMS)

Söndags-nöje! En tur i svamp skogen! Hitta tyvärr inte så mycke men jag brände säkert både en och två kalorier :-) Jag måste ta "tag i fettet" igen!


Årets första kräftor!

dsc01367 (MMS)

Årets första kräftor!


Precis fikat i solskenet på landet med lei...

dsc01366 (MMS)

Precis fikat i solskenet på landet med leilas kärleksmums som jag och mamma bakat imorse! Fruktansvärt gott!


Det lär ju inte bli några problem att stäl...

dsc01363 (MMS)

Det lär ju inte bli några problem att ställa om dygnet med terroristen isabelle i farten! Sjunger fr kl på morgonen!


Repet gick av och trädet rasa åt helt fel ...

dsc01359 (MMS)

Repet gick av och trädet rasa åt helt fel håll... Lite action på landet!


Bara några dagar kvar!

Nu är det inte många dagar kvar innan semestern e slut och jobbet sätter igång igen :(

Jag åker till landet imorgon och hoppas på lite sol och bad vid poolen :) Håller sig regnet borta så hoppas jag även på att vi ska ta ner en gran som står mitt ivägen för min lilla "ört-trädgårs-idé"! Det e kul att ela granris...spakar så härligt! haha Jag e nog en liten pyroman!

shit...christian börja babbla om att det tydligen e forboll på tv ikväll, gissa om jag kommer sova gott! haha

Nu ska jag ringa brorsan o kolla vilken tid han tänkte dyka upp imorgon bitti!


Allsång på Skansen igår!

Vädret va inte något att lita på igår, så gissa om jag vart glad när solen äntligen kika fram!


Det blev en riktigt lyckad allsångs-avslutning (ja, det va sista gången för i år SNYFT).



Titta vilken sötnos jag gosa massa me!



Hon hette Nelly, 8 veckor...liten plutt! SÅ SÖT SÅ! Samma dag som jag hämtar paket fr Nelly så får jag även pussa på en liten Nelly! haha

Efter allsången gick jag rasmus o christian till strandbryggan och drack massa vin och hade det super duper trevligt!
Mådde riktigt piss när jag vakna men har varit ute o promenerat runt hela dagen ändå...allt pga att väskan som picknick-filten o högtalare låg i förmodligen glömdes kvar på strandbryggan...baaaaaaaaajs! Har skavsår så in i norden, men står fortfarande utan filt! Åt skogen me den!

Nu ska jag äte en macka!

Btw, har ni sett va fint emlan gjort me kategoriena i bloggen!

En liten förändring!

Klicka på ctrl + F5 för att se en liten förändring i bloggen. /emlan

Riktigt mysigt i solskenet i skansen!

dsc01352 (MMS)

Riktigt mysigt i solskenet i skansen!


Jippi! Paketet fr nelly!

dsc01351 (MMS)

Jippi! Paketet fr nelly!


Kalsong på svansen?

Såklart ska jag till Skansen idag!

Vädret är än så länge inte på topp, men svensk sommar! haha Bara inte himlen öppnar sig och det börjar vräka ner!

Men långbrallor kör jag nog på i vilket fall...ska man kanske ta knall-rosa jeans eller tights? Hmm...ja det e det så viktiga saker jag funderar på just nu ;)

MAN HAR INTE ROLIGARE ÄN VA MAN GÖR SIG!

Grönalund

Blev ju lite bilder igår på grönan.

Jag är minst sagt livrädd för allt som far och flyger, men åkte lite ändå såklart! Halva grejen e väl att man ska skrika sönder lungorna? haha

Måndag!

Det vart några glas vin igår på tyrol, så jag måste erkänna att jag va rätt tung i skallen när jag väl vakna! Men upp och hoppa och ut på en powerwalk på nästan två timmar med Michaela. Riktigt skönt att röra lite på fläsket som man annars suttit så mycke på under semester! Trots bra skor på fötterna så vart det läckra skavsårsblåsor på hälarna lika stora som enkronor, AJ!

Internet har varit helt virrkaj sedan vi kom hem. Fick nytt modem igår och nu fungerar äntligen allt utom hem telefonen, och den kan jag lätt leva utan! Huvudsaken e ju att man har moooobiiiilen hahahhaa låg humor, jag vet :)

Dagen har också ägnats åt städning (rensat bort 2 fulla kassar som ska kastas, riktigt skönt!), lagat lassagn till middag och förberett massa pasta-sallad inför morgondagens allsång på skansen (ofc haha).

Lite bilder på hur jag gick klädd på kvällarna i Tunisien:


Jag har varit på grönan hela dagen och haf...

dsc01342 (MMS)

Jag har varit på grönan hela dagen och haft kul! Den här lilla råttan kom jag hem med!


Coola tjejer!


Haha va fan får alla allt ifrån?

Fortfarande semester...

För knappt en vecka sedan kom jag hem fr Tunisien, lite bilder därifrån...

...och veckan har jag än så länge ägnat åt allsång på skansen, träffat vänner och familj, fiskat, badat...japp...mmmm...nu idag (lördag) har det regnat som bara den, då har jag shoppat loss på Nelly! Bla de här skorna...

Jag va egentligen ute efter ett par ljus rosa Hunter gummistövlar, men dom här va ju så mycke snyggare :) haha Dessutom va det rea, mee like!

Men jag har fortfarande semester och är inte speciellt blogg sugen (bara för att jag skriver det ska ni se att det blir en väldig massa bloggande haha)...

Semester för mig är INTE att sitta framför datorn och häcka! Om det inte e piss väder som idag då!

Så mer detaljer och bilder om va jag har för mig o va jag har gjort kommer så småningom ;)

Ha de bra!

Hemma! På bilden lite smått och gott jag k...

dsc01335 (MMS)

Hemma! På bilden lite smått och gott jag köpte med mig fr tunisien. Flygresan va en av de värsta jag varit med om. Hemsk turbulens som fick mig och många andra att avverka den ena spypåsen efter den andra! Riktigt vidrigt...idag är jag minst sagt trött, och modemet verkar va kapputt! Blä!


RSS 2.0