Dags att testa något nytt!

Nu har den här bloggen som började som en ren vadslagning funnits ett tag, det trodde jag aldrig när jag starta den!
Den har fungerat precis som ett bollplank för mig...ett ställe där jag kan ventilera mig och studsa ifrån mig: idéer, tankar, mer eller mindre värdelös fakta om mig o min vardag...
Jag trodde innan jag skaffa blogg att ingen skulle vilja läsa om va "lilla-jag" hade för mig. Men så va det inte, jag hade fel (ovanligt haha)! Det har visat sig att den blivit rätt så uppskattad, speciellt fr folk jag minst anat :)
Dom flesta som läser har inte gett sig till känna och det kan ibland kännas lite synd, för visst skulle det vara kul för mig att veta...men, det gör inget :) Det är nästan lite spänning i det :) När jag minst anar det så får jag höra att någon gammal klass kompis jag inte sett på hundra år läser den. Eller någon nära kompis mamma!

Till saken hör att: Bloggen har hela tiden legat på blogg.se, men nu vill jag testa något annat... Får se om det blir långvarigt, eller om jag rent av byter tillbaka efter ett tag...jag har faktiskt ingen aning! Jag lever för dagen, inget annat!

Men bloggen har numera flyttat hit! Och jag hoppas DU/NI tittar in där...den är sjuuukt snygg ;)

ni skulle bara veta vad jag fifflar med just nu...

hihi...håller på att undersöka en grej...kan bli en förändring här snart!

Att lära sig att ha tråkigt!

Vilken underbar söndag! När jag vakande sken solen för fullt, och om jag blundade för snön och minus graderna så hade det verkligen varit en underbar sommar morgon :) Jag hade i så fall packat en picknick- korg och tagit en lång promenad till djurgården, där hade jag förmodligen mött upp rasmus. Sen kunde vi åka båt, kanske bara en sväng till fjäderholmarna och ätit glass! Efter det så kunde jag ha hoppats på att det va tisdag, och mött upp michaela o emelie och gått på allsång på skansen. Sen kunde vi sätta oss på Josefinas och avslutat kvällen med en god drink :)

Man kan faktiskt välja vad man vill se, eller inte! Men jag får längta några månader till, och det gör ingenting för jag gillar att se fram emot saker. Under tiden får jag sitta här och njuta av mitt kaffe och tanken på att jag inte ska göra någonting idag!

Många människor skulle bli tokiga av att bara sitta hemma en söndag me armarna i kors, dom hade tyckt att det varit ok om de va bakis, men annars en omöjlighet! Slöseri med tid?
Det är på nått sett inte helt okej att inte göra någonting idag, man MÅSTE alltid va på väg eller ha häcken full me massa grejer som bara SKA göras. Människor är raslösa och stressar upp sig i onödan. Vem vinner på att du springer omkring som en duracell-kanin? INGEN. Och vem fan vill umgås med en stressad människa med prestations ångest?
Men(såklart detta MEN), för att man kan njuta av lugnet så kan man lätt få höra att man är tråkig eller lat...och det är ju just "duracell-kaninerna" som tänker så.

Jag skulle kunna stressa upp mig över att jag BORDE städa hela lägenheten, slänga upp min resväska på vinden, gå ut me pappersreturer, frosta av frysen, lämna skor hos skomakaren, träna, storhandla...ja gud vet vad!! Men jag väljer att jag KANSKE ska byta lakan i sängen, om jag det vill säga känner för det ;)

Det handlar om inställning, och det är ditt val. Givetvis kan jag inte ha den här inställningen varje dag, men när det finns möjlighet för det så unnar jag mig själv det! Och det kommer JAG att tjäna på.

Melodifestivalen, vad tyckte jag egentligen?

nja..va ska ja säga... Enligt mig så är Alcazar schlager, och jag tyckte dom va ganska självklara vinnare :(
Darin va ju bra...och han gick ju vidare...
Lite oväntat däremot va Timotej, som jag tycker va jätte bra :) Lite smått fjantiga när dom snacka innan, men låten va bra! Jag kunde däremot inte låta bli att tänka på typ nordman o sarek...haha...och att alla tjejerna skulle se så uuuber svenska ut! haha
Elin Lanto...hmm...sjunger doktor doktor när hon klätt ut sig till en sexig nurse!

Nu ska jag för sju-hundra-tredje gången kolla på Och så kom Polly och äta ännu mera godis!

En lugn lördag...

Känner inte alls för något röj den här helgen. Med tanke på hur trött jag varit hela veckan är det helt rätt att hålla sig hemma och bara chilla! Igår låg jag likt en dö sill på soffan o kolla på let´s dance och tryckte i mig godis! Imorse messa mamma och fråga om jag ville vara barnvakt me henne till lilla isabelle medans thomas o mia va på bio. Det haka jag på! Vi fikade och mös. Mamma hade på sig en jätte fin tröja jag själv klämt på på lindex...när hon hörde det så fick jag den ;)

söt va? När thomas och mia kom tillbaka gick vi allihopa hem till mormor och fika ännu mer ;) Sen körde thomas och mia hem mig, skönt i ovädret! Efter det har jag städat duschrummet och bara tagit det lugnt Nu ska jag försöka slänga ihop en god middag och ikväll blir det Melodifestivalen :)

Jag kunde inte motstå det här halsbandet!

Va inne en sväng på Skovision efter MQ besöket igår och hittade det här halsbandet. Fanns i svart också, men jag tyckte vitt va liiiite finare, speciellt till sommaren! Man kan välja själv hur många varv man vill ha halsbandet i, men jag tror tre blir finast. Det hänger massa små berlocker med betydelsefulla ord överallt...det va nog det jag föll för ♥

Att det dessutom va halva priset gjorde det oemotståndligt ;)

Jag hittade också ett par svarta tights på MQ, ni vet den där "ridbyx-modellen" me skinn imitation på lår och knän, coola tänkte jag. Köpte dom, men när jag pröva dom när jag kom hem insåg jag att de va skit fula! Ser ju ut som jag har gigantiska lår OCH kissat på mig! Dom åker snabbare än snabbast tillbaka till butiken!

Lyckades shoppa lite igår...

Spana in en jacka på MQ här om dagen, sedan dess har jag tänkt så det knakar! Ska jag, eller ska jag inte? Igår slog jag till! Hade 25% rabatt på MQ, så det va ju bara att passa på! Och nu kan jag fundera vidare hemma ett tag om jag skulle ändra mig, men den känns väldigt bra än så länge!

Dessutom va ju innerfodret på den gulligt blommigt :) Såååå sött! Sååå jag! haha

Jag tyckte iaf den va jätte fin, och den är praktisk. Vuxen-poäng?

inbäddad i tjockastetröjan på buss

-ccffcf99ca8d27d5968e4e19ac5c0c0.png

Kolla varifrån!

inbäddad i tjockastetröjan på bussen! Sticks som bara den, men jag fryser inte!


Barndoms minnen jag aldrig glömmer!

snösnösnösnösnösnösnösnösnö...åhhhhhhhhhhhhhh...try to get over it! Ja, det är det som är i huvudet på mig haha Det spelar ingen roll hur mycke jag stör mig på all äcklig snö, för den kommer me all säkerhet ligga kvar till iaf mitten av mars! Den 15 mars fyller jag år, och jag har alltid insisterat på att jag fyller år på våren! Får jag snö på min födelsedag, DÅ kan jag börja gnälla och göra revolt!

HÄRLIGA BARNDOMS MINNEN
När jag va liten va jag på mitt landställe varje helg. I huset precis brevid oss bodde min kompis Marie. 
Jag och Marie försöka skynda på våren genom att ta massa snö och lägga i varmt vatten, så att den skulle smälta snabbare! Bra idé va? haha Vi hade massa roliga idéer! Vi kunde även få för att att samla hinkvis med kottar på hösten, som vi sedan kastade ut i snön på vintern. Och detta va ju såklart för att ekorrarna inte skulle svälta!
Varje söndag sommartid, brukade vi sitta i vår koja och hoppas på att våra föräldrar skulle glömma kvar oss på landet, så vi skulle få leva i skogen i en vecka tills dom kom tillbaka igen! Detta hände "tyvärr" inte :) Men OM dom hade gjort det så var vi väl förberedda på det mest. Vi hade precis som Ronja Rövardotter samlat vitmossa som vi hade torkat. För ni minns väl alla hästen som björnen skadat, som Ronja plåstra om den med just vitmossa!
Vi satt där i kojan och gnagde på stensöta, det va underbart! Andra barn pallade äpplen fr grannarna, det gjorde inte vi. Vi pallade jordgubbar fr suraste grannen! Trädgårds-fanatiker som han va så märkte han ju såklart det. Han började därför gillra fällor för att se fr vilket håll vi kom in haha Men inte brydde vi oss om det!

Med detta försöker jag nu intala mig själv att jag ska sluta störa mig på det snuskiga vädret och istället se fram emot våren som sakta kommer smygande. Det går inte snabbare för att jag gnäller över nuläget. Och när det känns riktigt piss, som idag: 10 minus o typ snöstorm! Tänk på gamla mys minnen!

Nu messa mamma och fråga om jag ville vara banvakt me henne idag till lilla Isabelle, det vill jag!




Knäpp?

Jag tror helt allvarligt att jag har börjat lida av en vardags-sjuka som vi kan kalla blogg-torka? Eller, jag kanske bara rent av är allmänt trött i huvudet eftersom det känns som att jag har häcken ganska full på jobbet. Kan ju va en ganska normal förklaring av diagnosen jag gett mig själv iaf ;)
Igår kunde inte hjärnan fungera överhuvudtaget, de är sant! Hur jag än tänkte på saker och ting blev allt tvär-stop! SJUKT! haha
Blir till att göra sig i ordning innan Csi o somna tidigt ;)


Skulle jag ha tryckt i mig en sån där fett-klump? ;)


hmm...ja, för er som känner mig så är svaret enkelt!

Green fingers?


Jag tycker orkidéer är så otroligt fina, och nu har dom dessutom börjat gilla mig tillbaka verkar det som! haha MEN...ja det kommer alltid ett MEN för mig... Varför doftar dom inget? Det tycker iaf jag är as boring...

Avundsjuka luktar illa!

FAN VA JAG STINKER JUST NU I SÅNNA FALL!




Vilken tjej skulle INTE vilja ha alla dess skor, och dessutom de garderoberna att ha dom i???

Jag längtar efter våren med alla sina fina kläder :)

Pasteller i alla sin ära, we love them! Speciellt på våren, det är väl kanske då man saknat dom som mest och är allmänt skit trötta på det daskiga gråa snöslasket och allt mörkt...

Den här våren är mönster-mixar tydligen också en hit! nja, vi får väl se hur det går... Jag gillar både rutigt, randigt och prickigt -Men tillsammans?

Hur som haver med mode hit eller dit så har jag hittat några saker som står högt på önskelistan! Och nästa vecka är det lön ;)


Smaken är som baken, och tur är väl det :)

dagens middag! Jag hade stora prob

2b34238596633130913443594318f8a9.png

Kolla varifrån!

dagens middag! Jag hade stora problem vad jag skulle hitta på för mat, kände mig inte speciellt sugen på något. Så jag slängde ihop en sorts carbonara med sånt som fanns hemma. Blev lite starkt men riktigt gott!


äntligen börjar det hända något!

Sedan jag kom hem fr min semester har jag inte bloggat speciellt aktivt, och det har jag ju helt klart fått svar på i statistiken om jag inte insett det själv haha Jag hade helt enkelt lite blogg-torka!
Har väl fixat till mig den här helgen, och nu WHAT THE F-CK? Så får jag massa kommentarer, fattar nada??? Och statistiken kurvan ser ut som att den fått i sig viagra eller nått! :)

Bild fr förra helgen

Jag hade ju inga bilder fr förra helgen när jag va ute o parta me tjejerna. Men nu dök den här upp på fb från när vi satt hemma hos alina o roos. Så, om någon av någon händelse skulle vart nyfiken -så såg jag ut! haha


Lisa Nilsson - Säg det igen




ALLA ♥-DAG PRESENTER!


Jag pysslade ihop en fint kort till christian, skrev lite gulligt och fyllde det med trisslotter... Tyvärr va det inte vinst på någon av lotterna :( Men man kan väl inte ha tur i både spel och kärlek ;)


Våga vägra vinter jacka!

Jag är så otroligt trött på att knalla runt i gigantisk vinter jacka! BLÄ! Så idag hoppade jag den när vi ändå skulle åka bil till ikea, och jag frös inte ihjäl, fast lite kallt va det :)

Kom hem med en pall, en orkidé, en tak-lampa till köket och lite annat...inga ljus! haha


Mys middagen på Kungsholmen




så skönt!

0-291354f7c695a21c5c51493afb6f1621.png

Kolla varifrån!

så skönt!


mongo


Idag har jag en såkallad ful dag. Alltid lika kul!


MANBOY VA BÄST, lätt ;)

Åt en fruktansvärt god middag på Kungsholmen igår, bilder kommer senare... Sen åkte vi hem till michaela o anders o kollade på melodifestivalen! Eric Saade va bäst ;)
Tvättstugan idag...hubbido! Men vi blir upphämtade av michaela o anders kvart över ett och åker till ikea, det blir kul! Dom ska shoppa massa saker där, för vår del blir det nog...hmm...ljus? Det behöver man alltid!


jag har en blomma i min drink, så

0-3571c0e4bac902b6a0b6b31a09c4b8b9.png

Kolla varifrån!

jag har en blomma i min drink, så nu kan jag leka att det är sommar!


en sån blomma o godis måste mamma

60273965230f9f4baf4882d7724301c6.png

Kolla varifrån!

en sån blomma o godis måste mamma få!


FISK?

Får säkert smeknamnet fisken snart eftersom jag fjällar/flagnar galet mycke haha Men men, överarmarna är värst så jag får väl göra mitt bästa för att dölja dom ett tag ;)

Ska gå nu...såg en otroligt söt vår jacka på MQ igår, lite dyr, men jag har 25%rabatt där just nu så man kanske borde passa på? Behöver ändå en ny vår jacka :)
Får se om jag hinner förbi o klämma o känna på den nu eller om jag tar det en annan dag...

On my way to mami & Kungsholmen...bye bye


I´m so so funny ;)



Två helt olika sidor hos mig! haha
Det är nog tur att det bara finns en amsi ;)


(Snyggt att jag håller glaset på samma sätt som man håller cola-burk! Not pretty haha :) Men så kan det bli ibland!)


Allt som är gott gillar jag ;)

Igår gjorde jag så lite som möjligt. Tommy och Fredde kom över och tog några öl me christian sedan gick dom ut en stund. Och skönt va det, för jag satt mest och hyscha på dom för jag ville titta på let´s dance :)

Jag har hittat något farligt som har en riktigt dålig inverkan på mig... Ballerina kakor alá kladdkaka, rysligt gott och doppar man dom dessutom i mjölk så kan jag inte sluta förens förpackningen är slut! Fredde spana igenom innehållet och garva lite lätt när han inser att en förpackning innehåller lika mycke kalorier som man ska få i sig totalt på två dagar! HOPPSAN :( Helt plötsligt mår jag ganska illa... Men dom är väldigt goda! Testa, en eller två kakor...men inte alla på en kväll kanske!


Imorgon är det alla hjärtans dag, men jag och christian kom fram till ganska fort att söndagen inte passade oss... För det första har vi tvättstugan då och för det andra är det ju trevligt att kunna dricka några glas vin, och det fungerar inte speciellt bra när man ska upp o jobba tidigt nästa dag! Spela roll vilken dag man gör något på, huvudsaken är väl att man hittar på något mysigt!?
Vi skulle iaf ut o äta, jag ville äta på melanders på skeppsbron, men den har ju stängt för säsongen, så då kom jag på att vi kunde gå till Kungsholmen och äta isället. Dom har alltid massa gott, och jag tycker det är jätte mysigt där också. Fast såklart att det är mysigare på sommaren, men så är det ju överallt! Deras Moules Marinière är super god, den rekommenderar jag verkligen!



Lyckades få ett bord idag, kl 17...tidigt, men så går det när man e ute i sista sekunden! Jag är iaf glad!

Jag är alltid glad :)

Undrar om jag ska springa förbi mammsen o överraska henne me lite "Alla ♥-dag-godis"? Det ska jag!

Jag dissar sovmorgon!

Äntligen är det fredag och jag riktigt längtar efter att bara få ligga och dra mig kvar i sängen i morgon bitti!



Hade sovmorgon i morse till 9.15, detta händer en dag i månaden och jag brukar oftast missa den! haha Men i morse hade jag det iaf :) Men, jag har kommit fram till att jag inte gillar det! Konstigt? Visst, ja fick sova längre, men ingen kan väl påstå att man känner sig speciellt mycke piggare av en timme? E ju shit the same! Dessutom är jag van vid att komma till jobbet när allt är lugnt, ta emot alla barn, telefonsamtal, förbereda det jag planerat i lugn och ro...nu va nästan alla ungar där när jag kom, hipp som happ börja jag måla me några ungar som inte gjort det tidigare i veckan (samtidigt som jag sippar i mig lite av dagens första kaffe), förbereda inför att hålla stor sång samling och sen genomföra det, o rätt som det va så skulle vi sätta oss o äta lunch... Förmiddagen bara försvann o morgon-lugnet hade jag helt o hållet missat för då stod jag hemma o borsta gaddarna!

Konstigt att jag som är morgon-trött om någon dissar just SOVMORGON ;)


haha SJUUUUUUUUUKT KUL!




Vart tog veckan vägen?

Den bara försvann! Det är redan torsdag och på söndag är det alla ♥-dag! Tänkte ni fira det? Hur i sånna fall?

Kanske överraska någon du tycker om med detta söta duschmunstycke? ;)

Gulligt va? 329 kr på fluffbabes!


Hallå? Var har hänt me Gina-modellen?

Det har jag funderat på ett tag, och nu vet jag hur det ligger till!

Norska snyggingen Pernille Holmboe har i flera år varit ansiktet utåt för Gina Tricot. Men nu har jag saknat henne ett tag, och det är helt enkelt för att hon blivit utbytt! Pernille riskerade redan för några år sedan att bli utbytt men efter starka protester från konsumenterna skrevs ett nytt kontrakt, värt miljoner, mellan henne och klädkedjan. Det kontraktet har nu gått ut.... :(

Hennes utstrålning är ju minst sagt fantastisk, och ALLA förknippar ju henne med Gina! Jag tycker att det alltid varit så kul att Gina bara använder henne (va jag vet iaf?), förutom den senaste underklädes reklamen där de skyllde på att Pernille inte längre ville ställa upp på avklädda bilder. Men nu verkar det som att det inte va hela sanningen...

Enligt spekulationer beror bytet av modell på att Pernille nu har blivit för dyr och lite för gammal. Men det vill inte marknadschefen gå med på:

- Det viktiga för oss är någon som kan förmedla vårt budskap på bästa sätt.Vem eller vilka det är kommer alltid att vara sekundärt.

Vilken modell föredrar du?
Pernille eller brasilianskan Emanuela?

Jag vill ha kvar Pernille! Går rykten om att Pernille skulle vara gravid, men jag vet absolut inte om det stämmer...


Sjukt, men kul ;)















Blogg-Torka? Maybe baby...

Sedan jag kom hem har det inte känts speciellt lockade att sätta sig framför datorn, jag har helt enkelt föredragit att ligga på soffan och istället tittat på tv :)

Har varit fullt upp på jobbet också pga av att vi e en man (-kvinna! haha) kort. Men det fixar jag och Michaela som en dans ändå, men det klart att det påverkar en och att man är tröttare än va man borde när man kommer hem.

Ingen nytt spännande ni missar, jag är bara en smula trött. Och det är väl ingen som vill läsa om hur trött jag är så det är bäst jag sätter stop för det HÄR! haha

Återkommer när jag är piggare och har något att skriva om, för just nu roder det BLOGG-TORKA!


OMAN BILDER!

Här kommer lite bilder fr Oman resan:




Nu kan jag inte låta bli att börja leta nya resemål, jag älskar verkligen att resa till värmen! Jag är inte speciellt intresserad av att gå o titta på kyrkor o lära mig historia...booooring...vackra stränder, sola, bada, snorkling...det e min grej! Ligga och bara lata sig och äta massa god mat!


dansat halva natten o nu är jag trött!

Igår firade jag emelie för fullt. Åkte hem till hennes mamma på dagen o fika, sedan åkte vi hem till roos o alina i vällingby o förfesta i deras fina lägenhet. Sen åkte vi till Magenta o hade så trevligt så :) Idag är jag en smula tung i huvudet, men inte så farligt :)
Skulle egentligen ha tvättstugan idag, men så ringde mamma o fråga om vi inte vill gå ut o äta me henne o mormor och det va såklart lockande! Vi lyckdes få en ny tvätt tid nästa söndag o valde att gå ut o äta!

Så nu är jag aningens proppmätt och sjukt trött!


HEMMA!

Nu är jag tillbaka i Sverige, och gissa om jag haft det bra! Bra är inte rätt ord...underbart eller perfekt är nog bättre! Hotellet va helt enkelt super vackert, och miljön va rena rama paradiset! Lite sol va precis va jag behövde, hur mycke solstrålar han man fått på sig de senaste månaderna, inte ånga soltimmar, om det ens är timmar?

Lite bilder är ni säkert sugna på, och vilka jag ska välja har jag ingen aning om... Man kanske skulle ta o lära sig att sätta ihop ett bildspel o ladda upp det genom youtube? äh...får fundera lite, men bilder lär komma idag :)