ja kvällens fredags mys.hihi..vill

0-532b093063bdfbcd57f8f49d171de61d.png

Kolla varifrån!

ja kvällens fredags mys.hihi..vill jag ha hummer till middag, då äter jag hummer till middag! Förstår inte varför man ska missunna sig själv! Dessutom är det faktiskt inte onyttigt heller! Men sen råka en efterrätt följa med hem som säkert täcker upp kalori intaget för resten av helgen. Men som sagt va så ska man ju inte missunna sig själv något man vill ha;-)


Kommentarer
Postat av: Emelie

sv: HAHA! Dom hoppade på dig eller hur? Det är jobbigt sånt där... själv så hoppade daimpåsen på mig, wienergummen också.. Suck. Att dom inte kan lämna en ifred?

2010-01-08 @ 22:40:20
URL: http://baraemlan.myshowroom.se
Postat av: Dissy

Tack:D Haha jag trodde inte jag hade så många läsare. Hehe. Jag som funderade på att ge bort alla om jag hade haft 3 tävlande men nu blir det lite svårt. Det kommer bli svårt att hitta en vinnare hehe. Hur gör man lixom. Men hey om det inte blir du kommer jag ordna en till tävling lite senare:)(med lite finare priser) Och stort tack för länkningen:D

Kram

2010-01-09 @ 00:40:18
URL: http://dissys.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Ja eller hur, vi har det inte lätt!! ;(



haha min kväll såg ungefär likadan ut, vi gick och la oss efter att ha kollat på reprisen av raw.. Sen blev de att kolla på TV4 fakta!! Haha. Sen somna vi, inget fredagsmys här inte.



HA HA HA!! Jag veeeet, fattar inte vad folk har för möbler!! Och färg på väggar!? Så himla fula.

2010-01-09 @ 11:48:30
URL: http://Baraemlan.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0